Web Analytics
Gå til innhold

MR.Young

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om MR.Young

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Egersund
 1. Sweet, det jeg mangler i samlingen min er en P-90 gitar..og en lester goldtop hadde vært mitt i blinken. Hvis du vill bytte med en lester standard..så bare si ifra...
 2. Kanskje d...men uansett begynner jeg alltid med chorder...3 i slengen!! og det holder lenge med 30 minutter i starten..
 3. Jeg tar 200 for en klokketime, men det blir ikke effektiv læring..mine elever er 11-12 år, da er det begrensning for hvor mye informasjon en kan ta inn... Og for en ufaglært å ta over det for en time er etter mitt hode uhørt..
 4. Skal du ha vintage gitarer av godt merke (Gibson, Fender, Gretch, Martin osv.) er Denmark St. kansje det dyreste markedet i Europa. Du kan være heldig å komme over noen kuriositeter...men som hovedregel bør en kun se på gitarer der...hvis en ikke er millionær da!!
 5. Skal holde på en stund for å tømme bruktmarkedet, uansett så er det nok av folk som sverger til å kjøpe nytt...du heller jo selv den veien! Alle mine er kjøpt brukt bortsett far den akustiske...det du får er gitarer som holder stemminga idet uendelige...og er innspilte..only way for me!!
 6. Jeg har vært på to av Gibsons fabrikker, og en ting må bli brakt på det rene: En gitar som er som du har beskrevet hadde aldri gått gjennom kvalitets kontrollen ti Gibson!! En gitar er jo laget av tre (organisk materiale)..og det er veldig viktig att den blir lagret på riktig måte, spesielt den første tiden etter sammenstilling..og uansett har du rett til å oppheve kjøpet innen 14 dager i følge kjøpsloven! Mitt råd er uansett: Alltid kjøp brukt, kvalitets instrumenter bli alltid bedre over tid!!
 7. japan strattene fra 80 tallet er kvalitetsmessig på høyde med usa...bortsett fra mikkene...
 8. har kjøpt min del med r*nkefjøler, endte opp med kvalitet til slutt...prøver bare å spare folk for omveier...
 9. Kjøpte goldtopen min hos Hagstrøm, kjempe karer...men ikke hiv ut pengene på en r*nkefjøl,,,kjøp noe med karakter. Så en kul Jazzmaster på Finn (trur jeg)...for 5000 for en stund siden...bare ha litt is i magen...
 10. Skal du bruke 5000 på gitar..holder du deg milevis fra butikker som selger Iba*ez...du sonderer bruktmarkedet...only way to go!!
 11. Jeg er Gibson fanatiker...men her gikk dem over streken noen ganger!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.