Web Analytics
Jump to content

Lukather

Medlem
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

About Lukather

 • Birthday 04/19/1992

Profile Information

 • Gender
  Mann

Lukather's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Jeg vil bare skyte inn at, selv om det er billigere i USA, at det er mulig å få mer for pengene om man kjøper brukt her hjemme. Men er det snakk om sjeldnere gitarer/effekter/etc har man vel ikke noe valg.. (Jeg har en tommelfingerregel (en veldig uberegnelig en) som sier at 1000 kroner = 100 dollar)
 2. Charvel er et solid merke ja. Har vært nær å kjøpe en flere ganger, men aldri prøvd en. Jeg ville heller sett på denne: http://cgi.ebay.com/Charvel-So-Cal-Candy-Green-UNPLAYED-MINT-/330487785999?pt=Guitar&hash=item4cf29b6a0f som er USA modellen. Som nevnt, ingen automatikk i at USA er bedre enn asia-produsert, men den ligger vel et hakk over i utsalgsspris, så... Grønn er i tillegg en tøff farge på gitarer, særlig med lønnehals! Om du savner en single-coil på gitaren så er den faktisk routet for H-S-H. Det vil si at du kan skjære i plekterbrettet (eller kjøpe nytt (?)) og få det jeg mener er det peneste pickup-oppsettet..
 3. Stemmer det! Har alltid hatt lyst på en gammal 550. Nå viste det seg jo, etter at handelen var i boks, at den ikke var fullt så ny, men det er sikkert en god gitar. Nå er julen sikret Siden det er mye ibaneznerder her, er det forskjeller på gitarer fra de to produksjonsperiodene Castor nevnte? Hadde ikke de originale eldste lo-pro?
 4. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=170569534794&si=5sP018QXhUOvw8oUWgc0RIu0VR8%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT "Hello. How are you? Thanks for your email. This guitar was built in 2002." Ja, det finnes vel både 1550 og 2550 og 3550.. Kan dette være noe sært japan-only?
 5. Hei! Har bydd på en Ibanez RG 550 på ebay, men jeg er litt likevis om den er helt original, siden selgeren sier den er fra 2002. Jeg vet den har blitt relansert i en jubileumsutgave, men tror ikke det er hva vi snakker om her. Den er bygget i japan, har lønnehals og edge. Ibanez v7-s1-v8 pickups. Serienummer F0210371. Noen som vet? Euphor? lite å finne i gamle kataloger på nett...
 6. Sser hva du mener. Jeg satte det på spissen for å illustrere min oppfatning av popbransjen i dag, men som du sier, om gutta fortjener suksessen eller ikke er opp til hver enkelt. BTW, siste albumet mangler ALT.
 7. For de store plateselskapene er det ikke musikken i seg selv som er viktig.. Det er like mye image og unikhet. Bare se på hvor langt Madcon har kommet med så lite!
 8. Hva gjør du på gitaren rundt 1:00?? Kul effekt! Knalltøff låt ellers, bra jobba!
 9. Finnes det noen med en kompitabel PC, så kan vedkommende kjøpe lydkortet for 400 kroner..
 10. Kjøpte et Echo Indigo IO i dag, et lydkort i form av "type 2 PCMCIA Cardbus". Passer ikke inn i min HP 6735b! Finnes det adapter jeg kan bruke, eller er jeg rævkjørt? :S
 11. Angående det med Portnoy som produsent; jeg synes skivene før Portnoy produserte det meste har et bedre lydbilde enn de nyere skivene. Er ikke sikker på hvilke skiver som har hatt utenforstående produsenter, men synes det går et markant skille etter a change of seasons/ opp mot 2000 tallet. Er generelt skeptisk til skiver som produseres av bandet selv.. Gleder meg til å høre DT uten Portnoy, selv om jeg elsker alt han har gjort av tromming både med DT, LTE, Transatlantic osv. DT er ikke dødt, Portnoy er ikke død. Dette er ikke krise, vi får garantert se portnoy med gutta igjen
 12. Bra spilt, jeg kunne ikke i nærheten av det du kan da jeg var på din alder. Fortsett å spille og øve, da kan du bli riktig god. Og ikke minst; du skriver bedre norsk enn de aller fleste 14-15 åringene her. (Y)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.