Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ØysteinH

Medlem
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om ØysteinH

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 09. mars 1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 1. De resultatene så jo ikke så ille ut! Har lest litt på Magic Marble også. Er det så enkelt som å bare blande det ut i vann rett fra springen? Sliter litt med å kjøpe den. Hva slags klarlakk er det du har prøvd med?
 2. Beklager for feilpost! Har prøvd meg på søkefunksjonen, men finner ikke noe særlig om folk som har forsøkt det selv. En liten stund siden jeg har forsøkt det nå og det er derfor jeg vurderer å ta det opp igjen. I hovedsak er problemet at malingen ikke legger seg i overflaten og detter ned til bunns. Trolig ligger problemet i blandingsforholdet eller temperaturen på vannet og har prøvd forskjellige vrier på det. I forhold til maling, benyttet jeg meg av Humbrol Enamel i forskjellige farger. Husker spesielt at forskjellige farger (til tross for samme malingssort) reagerte annerledes på vann
 3. Har siklet i en årrekke etter en swirlet gitarkropp. Selv har jeg forsøkt 4-5 ganger å gjøre det på egenhånd, men det ender alltid i katastrofe. Etter å ha vært innom sikkert absolutt alle nettsider relatert til hvordan dette skal utføres, fulgt diverse guider etter punkt å prikke (vil jeg håpe) begynner jeg å miste motet. Jeg vet at det finnes flere metoder å gjøre dette på og har selv bare forsøkt meg ved å bruke borax. Uansett, håper jeg at noen av dere har gjort dette før og kan forklare hvordan dere har gjort det, eventuelt komme med noen gode tips!
 4. Tenkte på dette, men jeg tenkte og det kanskje var greit å høre med noen vanlige forbrukere om hvilke erfaringer de hadde hatt. Carpal67: Fant denne selv, men vet ikke hvor mye det er til å stole på at èn person opplyser at det har fungert på side hvor enhver tilfeldig person kan trykke hva de vil
 5. Hei! Ser at Windows 10 har kommet nå, men jeg tør ikke laste det ned i frykt for at cubase 5 som jeg bruker ikke vil fungere med det. Er det noen her som har erfaring?
 6. Hei! Har lenge lurt på hvordan jeg kan få til et stereo-signal fra min axe-fx ultra? For eksempel hvis jeg har delay på, kan jeg få slik at delayet varierer fra venstre til høyre, altså stereo. Føler egentlig dette har en veldig simpel løsning og har prøvd ekstremt mange ganger å lete rundt på nettet uten svar. Må jeg kjøre to outputjacker eller noe? Hvor skal jeg i så fall eventuelt plugge dem i lydkortet mitt? Håper på svar
 7. Har tenkt på å sende den i posten. Det var jo slik jeg fikk den tilsendt da jeg først kjøpte den, men man vet aldri om det funker like greit en gang til. Er det mulig å sende det i post og betale litt ekstra for at bagasjen blir behandlet pent? Det blir i så fall enten posten eller gutse på at sikkerhetsfolka ikke sjeler den fra meg i kontrollen. Takk for tipset Christopher S!
 8. Ja, dette med terrorberedskap er ikke akkurat hendig for meg. Orker heller ikke kjøre hele veien opp. Prøvde å ringe norwegian, men der var det bare en østeuropeisk dame som ikke kunne norsk som svarte.
 9. Hei! Flytter til Trondheim fra Bergen for å studere, og ønsker å frakte mest mulig utstyr med på flyet. Spørsmålet er enkelt og greit, kan jeg putte en Axe-fx ultra ned i sekken og ta den med på flyet i håndbagasje? Føler meg veldig skjelven på å sende den sammen med den andre bagasjen. Noen som har erfaring med dette?
 10. Jeg kunne ikke en gang spille gitar da jeg var 12. Ser i tillegg at du klarer å bruke kommategn på riktig plass.
 11. Denne videoen her poppet opp i hodet mitt da jeg leste dette. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=D5q0g1DP2ZU#t=271s Mitt inntrykk er om du kjøper en Agile, må du gutse litt på om du får en god eller en dårlig bygget gitar. For min del, var jeg heldig
 12. Hehe, det er bare til å nerde foran metronomen Var litt skuffet selv, i og med at det var bare 5 sanger, hvorav to av de var lange. Ble ikke så mye nytt etter å ha ventet i 6 år. Må si jeg var ekstremt imponert over produksjonen. På DVD'en som fulgte med i albumet, viste han en film hvor han hadde ca 1200 layers i Cubase. 1200! et sant miksehelvete.
 13. Postet akkurat denne fra den nye Wintersun-platen:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.