Web Analytics
Jump to content

sasu

Medlem
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About sasu

sasu's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg takker for svar, og har sjekket ut begge forslagene dere har kommet med. Hvor mye kan man regne med å måtte legge ut for å få ordnet det estetiske og? Og hvem bør man gå til da?
 2. Jeg fikk i forrige uke en splitter ny Hagström Super Swede. Etter 4 dager løsnet remmen mens jeg spilte på den. Det vil si at jeg sto med hendene på mobilen, ergo jeg holdt ikke tak i gitaren. Dermed falt den rett i bakken, og hodet knakk rett av. The importance of strap locks, eh? Nedenfor er noen bilder av skaden. EDIT: bildr.no altså. Dersom man trykker på linken får man visst bare en liten thumbnail av bildet. Man må copypaste linken for å få en stor størrelse. http://bildr.no/image/996927.jpeg http://bildr.no/image/996928.jpeg http://bildr.no/image/996929.jpeg http://bildr.no/image/996930.jpeg http://bildr.no/image/996931.jpeg http://bildr.no/image/996932.jpeg http://bildr.no/image/996934.jpeg http://bildr.no/image/996935.jpeg http://bildr.no/image/996936.jpeg Beklager for mange bilder, vil bare gi et mest detaljert inntrykk som mulig. Jeg har lest meg litt opp om dette, og vet at hodet kan limes på igjen. Det som bekymrer meg er de to sprekkene som går litt nedover halsen som man ser på de første bildene. Det er ikke dype sprekker, men sprekker nonetheless. Det er forresten ingen skade på truss rodden. Jeg har hørt mye om Guitar Workshop på Bekkestua, og ringte de og spurte om de kan fikse det, og det kan de visst. Er det noen som har erfaringer med de? De sier de tar 750,- kroner i timen, og at de er effektive. Dermed lurer jeg på om dette er en skade som det vil ta lang tid å fikse? Jeg vil helst ikke at prisen skal overstige 2000 kroner, ergo omtrent 3 timers arbeid. Er dette en mulighet? Jeg lurer også på om man kan regne med at lyden blir som før. Jeg er i kjempedepresjonsmodus nå, dette er jo enhver gitarists største mareritt. Jeg lever i håpet om at det kan ordnes på en kvalifisert måte, og at prisen ikke blir for høy. Jeg har iallefall lært at man aldri skal spille uten straplocks.
 3. Det har seg slik at jeg skal spille på sommeravslutningen på skolen min om et par uker, men jeg klarer ikke finne ut hva jeg skal spille. Det må være en låt som høres bra ut med kun akustisk gitar og stemme. Det er også viktig for meg at det ikke blir noen klisjé sang, ala feks. Wonderwall. Takker for evt. forslag
 4. sasu

  Rytmegitar

  Takker for all tilbakemelding sålangt! Det dreier seg visst om noe prog-rock. Det er ikke en sjanger jeg kjenner så alt for godt til fra før.
 5. sasu

  Rytmegitar

  Mulig jeg skal prøvespille for et band, i håp om å få være med. Det de er ute etter er en rytme gitarist, og jeg lurer derfor på hva dette innebærer, de viktigste punktene. Lurer også på om det er noen gode ting å øve på for å bedre seg som rytmegitarist.
 6. Vet noen om en passende forsterker setting for November Rain soloen? Har en Line 6 Spider III forsterker.
 7. Jeg har lært meg halvparten av den, og den er nok så utfordrende. Romeo & Juliet av Dire Straits er veldig morsom å spille!
 8. Jeg kaller det en Mark Knopfler sound, fordi han bruker den ofte. Det er nok ikke han som har kommet med den først nei, men what the hell. http://www.dizzler.com/index.search.dv8?f=...+of+new+orleans Trykk på Dire Straits sin sang så spilles den av. På 13 sek spiller han en note som det høres ut bare kommer uten at han har rørt strengen, hvis det er forståelig. Det jeg lurer på er hvordan man får til dette? EDIT: Fant ut at denne kanskje bør stå under "teorier og teknikker", men jeg finner ingen delete knapp!
 9. Takker for all tilbakemelding! Jeg har først og fremst tenkt å skrive en akustisk låt. Jeg føler dog at det bare blir en chord-progression. Hvordan kan man spice opp en akustisk låt? Er jo ikke så veldig vanlig med feks. en solo innen det akustiske.
 10. Jeg har tenkt å forsøke å lage egne låter, men trenger noen tips på veien. Først og fremst; hva kommer først. Selve gitarspillingen eller lyrikken? Med andre ord, skal jeg lage teksten før jeg lager noe kreativt på gitaren? Flere tips vil tas imot med takk!
 11. Men hvis jeg anstrenger meg mindre vil ikke lyden komme klart ut
 12. Jeg har et spørsmål angående barregrep. Jeg får alltid vondt i venstrehånden når jeg kun spiller barregrep over en lengre periode. Øving er nok svaret, men jeg har hatt det sånn helt siden jeg begynte å spille, og der er vel 3-4 år siden nå.
 13. Jeg lurer på hvilke fordeler og ulemper det er ved de ulike plektere? Tenker da hovedsakelig på tykkelse. Hvilke fordeler gir feks. tynne plektere som ikke de tykke gir? Osv.
 14. Deep Purple - When a Blind Man Cries Pink Floyd - Us and Them
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.