Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Articate

Medlem
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Articate

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. Velkommen. Snakk om meg. Da vil folk tro du har noe interessant å si.
 2. Jeg startet med 'standard' store plektre. Typ Fender og sånne ting. Etterhvert ble de bare mindre og mindre. Først Ibanez plektre (sånne med gripe-ting på, ganske nice), så ble det Jim Dunlop jazz III. Det funker flott til post-rock, men for soloer etc er Dunlop Stubby (2.0m) super-sexy! Også er det bare å øve. Øve, øve, øve.
 3. The Album Leaf - Story Board. Artig sang i DADGAE
 4. The Album Leaf Kjernen er vel egentlig Jimmy LaValle fra San Diego, California. Electronica. Stemningsfult men absolutt ikke kjedelig. The OC er veldig glad i The Album Leaf. Det samme er CSI og CSI:Miami. Kjernen av musikken er Rhodes og komplekse, men ikke "in your face" beats. Mitt yndlingsband som fremdeles er aktive. Deres beste album er In A Safe Place, og det er så mye forskjellig på det albumet at det er vanskelig å anbefale bare én sang. Twentytwofourteen er vel et sted man kan starte.
 5. Lærte meg noen sanger jeg ikke alt kunne av Colin Hay, siste var vel Waiting For My Real Life to Begin annet enn det Andy McKee - Drifting
 6. Hold nede 6. str.. det blir vel 7. streng for deg, det, ved første bånd og ved siste bånd. Krumningen på halsen skal være sånn at det er.. 3-4 millimeter(?) ved 10. bånd. Derfra er det å skru for å få det riktig. Med klokka = mer krumning, altså strengen blir høyere ved 10. bånd. Et vice versa.
 7. Pleier å ta opp alt av snutter jeg klarer å finne på. Men jeg er best til å finne på snutter på rhodes og gitar. Nå er jeg mer interessert i å klare å finne interessante poly......ennhvadetheter, altså, flere noter på en gang. Enten artige akkord-rekker eller mer akustisk-fingerspill på gitar. Akkord rekker på keyboard går bra, også. Men de finner jeg gjerne på dersom jeg har en visjon for en sang. Har skrevet ned noen akkord-rekker også, men er ikke så mange av dem.
 8. One by one We force ourselves Turn it on It comes in waves Dette er (en del av) teksten til en låt jeg digger. Jeg digger teksten enda mer fordi den er så simpel men så bra at den gir meg håp til å kunne skrive tekst. (Eastern Glow av The Album Leaf)
 9. Lydkort: M-audio Fast Tracker Pro Headset: Beyerdynamics DT880 control surface: Remote Zero SL - knakende god midi-kontroller. Da har du det meste du trenger til et fett hjemmestudio. en control surface er gull, for da slipper du å skru på knobs og slidere med musa.
 10. Neh. Hvertfall aldri Whammy'er. Flanger er jo det som gjør generisk metall-lyd om til noe med sjel.
 11. Akustisk, 12-strenger, banjo, sitar. De høres alle heelt forskjellige ut, men når man begynner å slenge på noen effekter på de andre så kan det bli litt liten forskjell, ja. Men det regner jeg med jeg klarer med å bruke forskjellige effekter etc.
 12. Wee. Da ble det flott jul i år også. Variax'n var brukt, og i flott stand. Jeg prøvde en variax hos Riff i Oslo (eneste stedet jeg fant en) og ble litt satt ut av halsen. Den føltes som en ikke-så-høykvalitetshals ettersom frettene stakk litt ut på sidene, sånn at man kjenner de godt når man drar hånda opp og ned. Men denne, derimot, var absolutt ikke sånn. Ble sunburst, selv om jeg hadde valgt en annen farge om jeg fant en like billig brukt. De akustiske modellene og insta-retuning har vært hovedattraksjonen for min del, så langt. I dag har jeg lekt meg med tap'e-teknikker og sanger av Andy M
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.