Web Analytics
Gå til innhold

Odd-Arne

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Odd-Arne

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 17. mars 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sykkylven
 1. Eg underviser i gitar og slagverk på alle alderstrinn og nivå. Held til i Sykkylven. 500,- pr. time a 45 min Kortare timar og gruppeundervisning er mogleg.
 2. I utgangs punktet vil eg mest anbefale å prøe å plukke lick`s du likar frå plate. Når du har lært det, istaden for å berre spele det om att go om att så bruk det som ein grunnide som du lager nye eigne raser ut ifrå. Dette er ein veldig lang prosess. Eit kult lick kan dnne grunnlag for månedsvis og årevis av utforskning. Ellers er det lurt å ta opptak av seg sjølv, og ikkje minst ta det rolig, tenk først og fremst melodi og fraser. Kanskje synge noko du synest hadde vore kult å spele, deretter jobbe med å kunne gjere det like lett på gitaren som du syng det.
 3. Holder i massevis. Handler bare om å skru riktig.
 4. Er vel Foxrox som skal være blant det hippeste, men en OC-2 er ikke så verst. Ellers er vel Pog og Hog og hva de nå alle heter, fra Electro Harmonix, anset som det nye hippe.
 5. Alle de klisskiske OD pedalene skulle funke. Kommer veldig an på amp, gotar og hvordan disse brukes. Fulltone OCD og Z Vex Box of Rock, uten sammen ligning forøvrig, skulle vel være gode kandidater. Egentlig så trengs det bare en Marshall som får jobbe litt.
 6. Skal me sjå. Music Man Sixty-Four Ninety: Dette var den første ampen min etter ein 2 watts TMA. Spelte på den I 4 år med eit Korg A5 brett som eg plugga inn. Fekk det vel ikkje til å fungere så fantastisk, men ein gong eine kabelen ikkje funka og eg måtte plugge rett inn i ampen att, fann eg ut at den hadde antageleg er ein meget god jazz amp. Rund, klar og feit lyd. Veldig bra reverb og tremolo også. Marshall Jmp-1 + Carvin T-100: Eg brukte først preampen som ein slags dyr vreng pedal inn i Music Man forsterkeren. Ikkje så feitt, men når eg fekk Carvin sluttrinnet of 2 kabinett frå Rufo med Eminence element var dette ein veldig bra combinasjon for rock/pop ting. Hadde hjulpe om eg kunn å stile lyd, men eg var litt for ung. Laney VC-50: Dette er en veldig anvendeleg kombo som gjer det meste. Kan vere litt vanskeleg å temme diskanten. Den komprimerar nesten litt for lite på vreng kanalen og er plaga med litt crosstalk. Fin reverb og meget bra effekt sløyfe. Guytron GT-100: Denne ampen har ein eilt særegen karakter på grunn av at den har eit slags EL84 sluttrinn mellom preampen og EL34 røra som tar seg av siste forsterkinga. Ein veldig kul cleanlyd som ligg ein plass mellom ein AC30 og DC30. Den passar best til dei tinga ein ville brukt desse ampane til. Etter mi meining er den ikkje så veldig glad i pedalar. Etter Guytron ampen har eg stort sett levd med skulens Marshall DSL100, som eg stort sett berre har brukt den boosta cleankanalen på + diverse pedalar. Dette er ein feit amp til dette, berre den får eit godt kabinett. (Unngå for all del dei små 1920 kabinetta til Marshall. Yuk!) Ellers har det gått på diverse Hot Rod og Blues Deville ampar og alt som kan krype og gå av modelerings ampar frå Vox, Roland og Line 6. No er eg ferdig på skulen og har råd til ein del utstyr. På vei før jul er ein Suhr ML-100 Handwired (Testa OD-100 Classic + for første gong her:http://www.youtube.com/user/OddArneOseberg og trur eg kan bli godt fornøyd med den), ein Phil Jamison Custom og ein Black Face Pro Reverb frå `66. Kjem vel ein liten kommentar om desse etter kvart.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.