Web Analytics
Jump to content

Ola123

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

About Ola123

 • Birthday 11/01/1994

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bærum

Ola123's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Vel, tusen takk for alle svar og all oppmerksomhet denne tråden har fått trukket til seg, men det jeg mener er på en måte den spesielle "evnen" blant annet Moog-gitarer har, å mute de andre strengene enn de man faktisk spiller på, og jeg lurer på om det fins en slags pedal som har den samme evnen, om noen skjønner hva jeg mener Og om dette funker til metal og rock? Det er det jeg spiller, jeg vil helst ikke ha noe annet, takk
 2. Altså, nå tror virkelig ikke jeg at jeg har råd til noe sustainer-system i gitaren, og klarer helt sikkert å ikke få montert den rett heller, så jeg ser vel etter en pedal som gjør jobben for meg. Og jeg er ute etter en distorted lyd, jeg spiller for det meste metal og noe rock, så om det fungerer med denne såkalte "E-bow'en" til det, så vurderer jeg det nok. Men vet noen om det er dyrt?
 3. Har lest at det visstnok kan holde toner så lenge en ønsker når det er aktivert, men en annen kilde skriver at mens den visstnok "legger vekt" på de tonene du spiller, så muter den i tillegg de andre strengene du ikke spiller på. Er dette sant, og fungerer dette bra? Er det noen som vet om en god og kraftig pedal med slik sustainer jeg ser etter? På forhånd, takk
 4. Har stemt den ned til E flat, for så å ha stemt den opp til Standard E igjen, og deretter ned igjen til E flat.
 5. Hei! Jeg har en gitar med Floyd Rose, og ser at Floyd Rosen ikke er helt som den var da jeg kjøpte den. Da jeg kjøpte den i vinterferien var bridgen på samme linje med resten av gitaren, på bildene nå kan man se at den av en eller annen grunn har bøyd seg bakover. Har sett litt på filmer for hvordan man kan fikse dette, men for en gutt som meg, virker dette ALT for vanskelig, og lurer på om det er veldig dumt for gitaren at den forblir sånn?
 6. Hei, jeg er en gutt som har søkt musikklinjen som førstevalg, og på opptaksprøvene, vil følgende bli testet/spurt om. Problemet er at det er noe av det som blir spurt om som jeg ikke skjønner. Er det noen som kan hjelpe meg litt med å forstå noe av det? Vær så snill? I hørelæredelen vil vi gjerne vite om du for eksempel kan: høre høyeste av 3 toner bestemme toneforandring i en tonerekke som spilles to ganger velge hvilken av alternative rytmer som spilles velge største av to forespilte intervaller kjenne igjen en enkel melodi i et notebilde skrive et enkelt notebilde etter gehør I teoridelen trenger vi å vite om du kan: notenavn, helst med oktavbenevnelse dur- og molltonearter samt faste fortegn intervallnavn sette taktstreker i et rytmebilde bestemme treklanger (dur og moll)
 7. Vel, jeg skal hvertfall bare bruke den hjemme, til å spille inn. Har tenkt til å kjøpe enten TonePort eller POD, men lurer på om det er såpass stor forskjell på lydkvalitet og sånt. Kommer nok til å plugge gitaren rett inn i tingen, også rett inn i PCen. Men er det det samme hvilken jeg tar da, eller?
 8. Hei, jeg har kanskje tenkt til å kjøpe meg Line 6 TonePort UX2, men fant Line 6 POD UX2 på www.Amazon.com, hvor den var ganske billig, men disse er tydeligvis ikke like og lurer på om det er utrolig stor forskjell? Har mest lyst til å kjøpe PODen, siden det bare er den de har på Amazon, men har begge samme lydkvalitet og sånt?
 9. Jeg kjøpte meg bare en Boss ML-2, en Metal Core pedal, den er mye bedre enn man tror til metal.
 10. Hvis du er ute etter å spille litt hard rock og litt nærmere metal, så må du hvertfall ikke gå for Fender Strats! Les Pauls er ikke så gode innenfor metalsjangeren. I så fall burde du lete hos merker som ESP, Schecter, Jackson og lignende. Konfirmerte meg forrige helg og har bestilt en ny LTD M200FM Kostet meg 5250kr Jeg spiller mest hard rock og metal, Avenged Sevenfold og lignende.
 11. Du kunne jo gå for en SG? Liker jo egentlig ikke SGer så spesielt godt pga. at halsen er så lang. Tror kanskje en Les Paul ville gitt deg den lyden du er mest ute etter. Har en Epiphone Les Paul 100 jeg skal selge (har konfirmasjon i morgen og skal kjøpe ny etter). Ganske billig, men hvis du er interessert, så si ifra Har en som jeg kanskje selger den for 1500kr til, så hvis du byr mer enn det, så er den din
 12. Second Heartbeat - Avenged Sevenfold - 56 ganger Lost - Avenged Sevenfold - 52 ganger Beast And The Harlot - Avenged Sevenfold - 46 ganger Er vel litt Avenged Sevenfold fan, jeg
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.