Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

waters2k

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om waters2k

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Viken
 • Interesser
  Hi-Fi, Musikk, Gitar, Foto, Turer, ellers alt som er trivelig og koselig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er helt utrolig at ting skal være så kjørt når det kommer til gitaramper, er jo bare bråk og leven og de fanger opp all støy og det er meget rart. Skal snart bytte ut denne ampen, bytte plass og se om det kan endre noe på dette levenet denne gir fra seg. Hadde vært godt å bruke ting uten at det skal støye og klikke i hue og ræva for å si det sånn. Skal se om dette vedvarer på ny amp, ellers må jeg bare finne på noe annet altså. :) Håper det blir bedre og alle kabler skal bytte au, merket at Safecon kablene støyer en del også. Slik er jo ikke bra. :)
 2. Jeg har eget stereoanlegg her og har aldri hørt noen problemer der så det er litt rart, kan være at huset her ikke liker rørforsterkere med tanke på de kan motta mye ulyd som jeg opplever. Er jo jævla kjedelig når det først står på, du har heller støy i anlegget ditt men ikke på gitarforsterkern. Det er litt snodig, men hva tror du om ei strømpadde med filter i, kan det ha noe for seg til syvende og sist? :) En batteri dimmer og andre ting altså, snakka med en elektriker i går og han hadde ikke så mye tro på dimmere men det som er rart at ingen har et svar. Er jeg den eneste med forsterke
 3. Hei, som sagt så har jeg dimmer med batteri, kan den være en forstyrrende sak da? Kanskje ta ut batteriet på den når lyden slår inn igjen. Skal starte med å teste utstyret i butikken der jeg kjøpte det, hadde vært greit å kommet til bunns i det.
 4. Hei hei, det er ikke godt å si hva dette kan være for noe i grunn, jeg vet at naboen har en robotklipper men den går ikke akkurat så ofte. Er jo et lite stykke unna der den klippern holder på, veldig spessielt det tilfellet du opplevde også. Er jo sånne ting den vanlige mannen i gata ikke tenker på. Hadde vært deilig å slippe dette, har også bestilt en ny Fender Blues Jr 4 for å se om det kan være ampen som lager faen også.
 5. Hei hei, det er kun en dimmer på batteri som tilhører Philips hue lysa mine, den er ikke koblet til strøm eller noe. Kun et knappecellebatteri og kommuniserer via WIFI. Forstyrrelsene kan komme og gå, men blir ikke klok men som sagt dro jeg ut kontakt for kontakt i går uten at lyden ble endret. Snodige greier altså!
 6. Det er helt stille når kabelen er plugget ut, merkelig nok. Kabelen er av merke scale fra 4sound.
 7. Heisann, det er 12a7x rør i forsterkeren, ganske vanlige rør kan du si . Alt er nytt fra forhandler men de har ikke anelse de heller. Skal teste dette der borte en dag så får en se hva det kan være.
 8. Heisann godtfolk Jeg har investert i dette oppsettet, men opplever en støy som jeg ikke har vært bort i før. Er dette noe dere kjenner til? Se link fra YouTube som jeg har lagt ut. Jeg har prøvd å bytte kabel, slå av alle lys, ta ut alle kontakter en for en for å feilsøke men denne klikkingen kommer og går av en rar grunn. Hvis det er noen som kan hjelpe eller har en synsing så ønsker jeg å høre fra dere alle og en. Takk for alle innspill på forhånd.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.