Web Analytics
Gå til innhold

Thorris

Medlem
 • Innholdsteller

  508
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Thorris

 • Rang
  Til tider litt hoven ung mann og SRV pappagutt
 • Bursdag 09. nov. 1911

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  nesodden
 1. Takk takk!! Ja, vi lager egne låter.. holder på og produsere en cd nå med 7 av våre egne låter!
 2. skal skjekke ut en vibroverb på torsdag.. så får se litt nærmere på den da ;P men jeg har alltid hatt den følelsen som du sier, at den er for ny til og spille som de gamle fender ampene..
 3. Hei, takker for svar! Hva tror du om jbl e110 som er 10" til jbl? samme serie som srv brukte bare i 10".. vet ikke hva han brukte i super reverbene sine på samme tid som han brukte Jbl i vibroverbene.. eller er det noen som vet?
 4. det som er med footswitchen som følger med er at kabelen er så kort at den ikke rekker over gulvet en gang.. også er det to kabler fra footswitchen inn i vær sin "kanal".. en til vibrato og en til reverb.
 5. når jeg var i clarskdale mississippi og spilte inn i studio, var produceren en kar vi kjente fra før.. feteste gamle americaneren ever.! første han gjorde når vi kom var og dra fram 6 gibson gitarer til meg som jeg kunne bruke fritt når jeg ville. han tok også fram en haug av fender amper.. uheldigvis var alle ampene reissue, så dor meg hjalp ikke det stort.. EDIT: masse skriveleifer.. men skriver så fort at jeg ikke merker det
 6. den var skamm fin! mye bedre med lys! fungerer den til min super reverb tror du?
 7. hvordan låter vibroverben din? har du tenkt på og selge den snart?? før jeg kommer og kapper av hodet ditt??
 8. mye gode forslag, men saken er det er jeg har bare aldri vært helt fornøyd med staggered oppsettet Leo kom opp med. jeg liker pickupene på lenny bedre.. der alle polene er nesten like bortsett fra den på den lyse E stengen, som er bittelitt høyere. skal kjøpe meg nye pickups snart.. må bare orke og skaffe meg paypal Boombe at jeg skal kjøpe disse?
 9. jeg kjøper meg nesten aldri nytt utstyr for og låte srv.. jeg har to amper som jeg klarer meg med og som jeg bruker flere timer hver dag.. og det du sier om at jeg bruker opp all min tid på og låte som SRV er vel litt feil.. ja, jeg er kansje over inspirert av SRV, men jeg spiller i et band som lager southern rock sanger og har turnert i USA tre ganger allerede.. så syntes du kan holde kjeft om ting du ikke vet.. SRV greiene mine er en side greie jeg driver med for å ha det gøy når bandet ikke øver. Sorry Gluke.. blir bare fort provosert..
 10. så vil dere "anbefale" at jeg varmer opp pickupene og deretter dytter polene forsiktig ned i stedet for og slipe/pusse/file ?
 11. Jeg har aldri likt at H strengen drukner i de andre strengene.. det er bare noe jeg aldri har likt...
 12. men ved og miste magnetisme oppnår man jo mere true vintage pickups.. siden etter flere år, mister jo magnetene magnetisme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.