Web Analytics
Jump to content

Sorloth

Medlem
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About Sorloth

Sorloth's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg er en gutt på 20 år som ser etter et seriøst band i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det mest ved den progressive siden jeg ser, da innenfor metal. Sære rytmemønstre, kontraster, tripplets er stikkord. Band jeg liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol. Jeg er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe jeg også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album. Erfaringsmessig har jeg spilt en del år, For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene: Erra - Vaalbara Elitist - Caves I The Breather - Forgiven Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons!
 2. vi er en gjeng på 19-21 år og ser etter en seriøs gitarist i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det ved den progressive siden vi helst ser etter, da innenfor metal. Sære rytmer, kontraster, tripplets er stikkord. Band vi liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol. vi er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe vi også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album. Erfaringsmessig har vi spilt en del år, For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene: Erra - Vaalbara Elitist - Caves I The Breather - Forgiven Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons!
 3. Er to gutter på 19 og 21 år som ser etter et seriøst bandprosjekt i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det ved den progressive siden vi helst ser etter, da innenfor metal. Sære rytmer, kontraster, tripplets er stikkord. Band jeg liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol. Jeg er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe jeg også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album. Erfaringsmessig har jeg spilt en del år og lager jevnlig musikk sammen med trommisen, som også kan spille gitar skulle vi finne en annen på trommer. Vi liker det tungt og sært rytmisk, med melodiske partier og stemningsfylt synth. For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene: Erra - Vaalbara Elitist - Caves I The Breather - Forgiven Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons!
 4. Hei! Vi er to gitarister i Bergen som ønsker å starte opp et nytt band, vi søker derfor en dyktig trommis! som har kontroll på the dobble bass! vi har allerede begynt på egenskrevet materiale. Ønsker du mer info så svar/spør på simonsoviknes_91@msn.com!
 5. Tenkte mer på et allerede ettablert band som søker gitarist, men om du har flere som er interessert er det bare å ta kontakt
 6. Er en gutt på 19 år og ser etter et seriøst bandprosjekt i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det ved den progressive siden jeg helst ser etter, da innenfor metal. Sære rytmer, kontraster, tripplets er stikkord. Band jeg liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol. Jeg er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe jeg også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album. Erfaringsmessig har jeg spilt en del år, lite aktivt i det siste etter at forrige bandet gikk nedenom. Er ikke så "solospiller" av meg, liker tungt og sært rytmisk spill med melodiske partier og stemningsfylt synth. For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene: Erra - Vaalbara Elitist - Caves I The Breather - Forgiven Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons!
 7. Hei! Jeg er en gutt på 18 år som absolutt elsker bandet August Burns Red og ser de spiller konsert 22 oktober i Oslo. Problemet mitt er bare at samtlige av mine venner, utenom noen få som for tiden ikke har tid pga egen turnering osv, liker ikke denne type musikk og inntil nå har jeg altså ikke fått med meg noen, noe som er.. trist. Jeg kan jo ikke akkuratt reise alene (bor i Bergen) eller.. jeg kan, men det hadde vært trist.. meget trist. Så! derfor går jeg til "desperate" tiltak og søker meg en reisepartner/likesinnet metallhode etc etc som vil være med meg på tur å se dette fantastiske bandet sammen med The Ghost Inside (som også er ganske bra) og A Day To Remember! Kan forstå at dette konseptet er ganske merkelig, men man må vel prøve å utnytte de mulighetene som er tilgjengelige^^ Om du er interessert, ta kontakt på msn eller mail: haakon_h92@hotmail.com Så får jeg se da, om dette faktisk lar seg gjøre!
 8. Hva tenker dere å spille i forhold til sjanger? er en gutt på 18 år og svært musikkinteresert. Glad i det meste, men "driven" ligger ved tung metall i form av for eksempel August Burns red
 9. Sorloth

  Djent!

  Shameless selfbump^^
 10. Jeg er en gitarist på 18 år og bor i Bergen. Har liten erfaring fra Doom metal og sier meg igrunn ganske lite, men virker da interesant^^ Mine musikalske preferanser og hva jeg hører på/ønsker å spille er ligger i progressiv metal, melodeath, djent osv Band: Periphery, TesseracT, We are the illusion, Killswitch Engage, August Burns Red, As i lay dying, Parkway Drive, Lamb og God og lignende Ta kontakt på haakon_h92@hotmail.com om det virker interesant:)
 11. Sorloth

  Djent!

  Haha^^ Tenker vel det blir lavt ja, fåreløbig har jeg ikke noe stemt lavere enn C men minst B må det vel bli! I tillegg: Shameless selfbump
 12. Sorloth

  Djent!

  Hei! Jeg er 18 år gammel, spiller gitar og er ute etter band, helst et seriøst bandprosjekt. Hva spiller jeg? Jeg spiller metal, for det meste metalcore/progressive saker. Er veldig glad i sære rytmepatterns, breakdowns, og ikke minst kontraster. Hva jeg ser etter er å gjøre noe få i bergensmiljøet har gjort før, få i gang et skikkelig Djent band ville vært en drømmesituasjon. Band jeg liker, ranket fra hva jeg hører på nå for tiden. Born of Osiris Periphery TesseracT Miss May I Cloudkicker (fantastisk enmannsprosjekt) Animals as Leaders We Are The Illusion Liker også mer kjente ting, som Lamb of god, Killswitch Engage, As i lay Dying, August Burns Red etc Ta kontakt på haakon_h92@hotmail.com msn eller mail, fåretrekker msn ^^
 13. Hei! Jeg er 18 år gammel, spiller gitar og er ute etter band, helst et seriøst bandprosjekt. Hva spiller jeg? Jeg spiller metal, for det meste metalcore/progressive saker. Er veldig glad i sære rytmepatterns, breakdowns, og ikke minst kontraster. Hva jeg ser etter er å gjøre noe få i bergensmiljøet har gjort før, få i gang et skikkelig Djent band ville vært en drømmesituasjon. Band jeg liker, ranket fra hva jeg hører på nå for tiden. Born of Osiris Periphery TesseracT Miss May I Cloudkicker (fantastisk enmannsprosjekt) Animals as Leaders We Are The Illusion Liker også mer kjente ting, som Lamb of god, Killswitch Engage, As i lay Dying, August Burns Red etc Ta kontakt på haakon_h92@hotmail.com msn eller mail, fåretrekker msn Håper på positivt svar!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.