Web Analytics
Jump to content

Nidhogg

Medlem
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

About Nidhogg

Nidhogg's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Nidhogg

  Mine Gitarer

  Edit: Lagt til 7 strengeren min jeg kjøpt i fjor + mine nylige innkjøpte studiomonitorer + Axe FX II. Etter å ha skrudd på Axe FX II de siste 2 ukene kan jeg ikke si noe annet enn det er en annen verden i forhold til annen guitaramp modelleringer jeg har vært bort i
 2. Joho. Fikk akkurat Axe FX i hus og er ferdig nå ferdig med å montere den i Racket. Jeg ser nå frem til måneder med "no life". Tipper dette kan ta litt tid å sette seg inn i da jeg ikke har skrudd noe som helst på axe fx før.
 3. Jeg har 2 stk IBanez RG gitarer + en PRS Custom 24 med "Standard" neck profil(mellom WideThin og widefat bare smalere). Det skal sies at min custom 24 føles veldig anderledes å å spille på enn mine IBanez RGer. PRSen er ikke like lettspilt, men alikevel superbehagelig å spille på og for en lyd gitaren lager! Jeg bruker alle mine gitarer, Bruker mine Ibanez RGer raskere soloer og min PRS til andre ting Det er veldig stor forskjell på halsprofilene og de ulike pickupene PRS Custom 24 blir levert med, så jeg vil uansett anbefale å teste de forskjellige halsprofilene og mikrofonene.
 4. Jeg har forhåndsbestilt min Axe Fx II. I følge G66 vil jeg få min i løpet av 10 uker hvis jeg satt meg på ventelisten . De ville få et stort parti i løpet av 2 uker og et enda større i begynnelsen av Juli Jeg gleder meg!
 5. Nidhogg

  Mine Gitarer

  Utstyrstråd oppdatert med studioheadset og Lydkort.
 6. Hvis du er interessert i en øvingsplan og en haug av øvelser er dette noe av det beste jeg har kommet over både av det som koster penger gratis gitartimer/øvingsplaner. Sjekk ut denne siden her: http://pbguitarstudio.com/ og Youtubekanal http://www.youtube.com/user/pebberbrown Hvis du følger opplegget han har laget Dailypracticeplan med øvelser har du ting å gjøre livet ut. Og ja det er gratis. Jeg syns gitarøvelsene og pdfene han har utarbeidet er veldig gjennomtenkt/systematisert.
 7. Nidhogg

  Mine Gitarer

  Takker Det som er skit er at de vil bli stygge etterhvert som jeg bruker gitarene . Selv om jeg prøve å holde di så fine jeg kan.
 8. Nidhogg

  Mine Gitarer

  oi. Det tenkte jeg ikke på. Sorry Edit- men det gjorde jeg, så jeg flyttet den Den øverste var ikke dum, altså! Sikle!
 9. Nidhogg

  Mine Gitarer

  Mitt utstyr: Ibanez J Custom RG8127 VV Plek Behandlet. Pickups: Liquifire og Crunchlab Ibanez J Custom RG8570Z BX Plek Behandlet. Pickups: Tonezone(Bridge), Air Norton(Hals), True Velvet(Singlecoil) Amerikansk PRS Custom 24 10 Top Plek Behandlet. Pickups: Dragon II. Litt uvanlig mic oppsett på denne da custom 24 blir levert med HFS og Vintage Bass miccer Audio-technica ATH-M50 Studio Headset Axe-FX II Mark II Yahmaha HS50M Arbeidsplassen:
 10. Hei. Har mekket ide til en låt. Merk: Denne er på lang nær ferdig, men ønsker innspill fra dere. http://www.ormaasen.org/prosjekter/Hard_Rain.mp3 Setter pris på tilbakemeldinger hverken fra eller til. Utstyr: PRS Custom 24 med dragon II pickups EZ Drummer Guitar rig 4 Ableton live 8.1
 11. Jeg plekka min prs Custom 24 der. Plek er mer enn bare å slipe båndene. Når du sender inn maskinen din til plek kan du samtidig oppgi ønsket strengehøyde. Maskinen har også mulighet til å slipe/lage oversadel tilpasset ønsket strenghøyde. Jeg angrer IKKE på at jeg fikk gitaren min plekka
 12. guitarguitar 3 butikker i Skottland. guitarguitar.co.uk Ellers vurderte jeg denne. Dette skal være den største prs forholderen i UK http://worldguitars.co.uk Som nevnt i sist post er der VELDIG stor forskjell på halsprofilene. Wide Fat minnet om Les paul 60's profil. Wide Thin: En del tynnere enn wide fat kan ikke sammenlignes med andre profiler jeg har testet. Standard som jeg har er en mellomting mellom wide thin og wide fat i tykkelse. Standard er tynnere i 1/32" mindre i bredden enn Wide Thin og Wide Fat. Når det gjelder anbefaling av hals kan jeg ikke hjelpe deg, men Wide Thin er definitivt den mest populære profilen.
 13. Alternativt kan du jo ta deg en tur til UK . Det koster ikke mange hundrelappene og ta gitaren med hjem. Etter hva jeg ser er det en del rimeligere å handle i UK i forhold til opgitte priser hos Riff. Jeg handlet min PRS Custom 24 Whale ble i butikk i UK Jeg ville hvertfall testet de ulike halsprofilene som tilbys til custom 24. Regular/Standard, Wide Thin og Wide Fat.
 14. Utsalgsprisen på prs Custom 24 er langt over 20 000. Anbefalt Utsalgspris på PRS Custom 24 er 37K
 15. Hei. Jeg kjøpte meg en prs Custom 24 i høst. Prøvde CE versjonen, men den kan absolutt ikke måle seg mot de Amerikanske modellene. Hvis du først skal gå for PRS gå for den orginale . PRS Custom 24 blir levert med 3 ulike pickupset HFS, Vintage Bass eller Dragon II Pickupset. De dyreste modellene blir levert med noen dyrere pickuper. Custom 24 blir levert med 3 ulike Hals Typer. "Wide Thin" Tynn hals("shredder Hals"), "Standard/Regular"(Min Favoritt, en blanding av fat og Thin bare at halsen er ikke så bred som de andre nevnte) eller "Wide Fat"(Baltre). Custom 24 får du levert med 3 switch systemer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.