Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

LesPaul

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LesPaul

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 01. jan. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trøxas
 • Interesser
  Musikk!
 1. Krangla med dama i stad og har veldig dårlig samvittighet, og angrer veldig på noe jeg sa. såå... Hvis du har kranglet med dama di, vil det hjelpe å skrive en sang til henne?
 2. Hvis man bor en time unna oslo (med bil), hvor mye vil det koste?
 3. Det er det som er problemet Sjekker ut ibanez også ja.. leser tross alt finn.no annonser dagen lang. Tror nok kanskje skal gå for en gitar uten signatur, ja. :=
 4. Heisann! Trenger noen tips til noen halvvansklige metallsanger som er overkommerlige. Tenker da på ting som: pantera, CHILDREN OF BODOM, slayer, system of a down, megadeth osvosv...
 5. Haha, beklager for skrivefeil! Selvom jeg heter LesPaul, betyr det ikke at det MÅ være en Les Paul.. egentlig helst noe annet Ontopic: Takker for alle svar! Har sett en LTD Alexi-200 signatur gitar, og lurer litt på den.. Noen som har noen erfaringer med den? Vet at den kun har bridgepickups, men i følge Alexi selv (og mange andre) er den visst helt kickass uansett. Har også sett noen rimelige Dimebag signaturer også.. erfraringer?
 6. Haha, beklager for skrivefeil! Selvom jeg heter LesPaul, betyr det ikke at det MÅ være en Les Paul.. egentlig helst noe annet Ontopic: Takker for alle svar! Har sett en LTD Alexi-200 signatur gitar, og lurer litt på den.. Noen som har noen erfaringer med den? Vet at den kun har bridgepickups, men i følge Alexi selv (og mange andre) er den visst helt kickass uansett. Har også sett noen rimelige Dimebag signaturer også.. erfraringer?
 7. Heysann folks! Jeg driver og skal selge PS3'en min og no annet shit, og håper på å få tak i rundt 4 lapper. Ooog ja,, skal bruke dem på å kjøpe en helt okei metallgitar, men klarer ikke helt å bestemme meg! Så det hadde vært fint med noen tips. Tenker meg å spille ting som Children of Bodom, Dimmu, Pantera, Metallica, Megadeth, System of a Dawn and that kinda shitty stuff. Tenker på noe sånt som ESP (evt. LTD), Dean, B.C Rich osvosvovsov... (Må ha whammy/tremolo!) Edit: whammy
 8. skal vi se.... http://www.guitarmasterclass.net/ <--- vet ikke hvordan det er, for jeg har ikke betalt der. Men vet om folk som er veldig fornøyd med dem. (orker ikke å betale når det finnes sider som er bedre gratis.) http://www.farhatguitar.net/ <--- ok + gratis http://www.justinguitar.com/ <--- meget bra + gratis (beste jeg har sett som er gratis) http://www.freelicks.net/ <--- lessons med Kristofer Dahl fra guitarmasterclass.net. http://www.licklibrary.com/ <--- og her kjøper jeg DVD'er fra.
 9. Haha, dette har jeg aldri sett før. Men ser artig ut.
 10. Har G2, og har prøvd å ta opp med headset/line out. Men lyden blir fuck'd. Skal lage et lite klipp der jeg spille noe, så kan dere se hva jeg mener.
 11. Here you go! http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.6825887 Sånn er det i Trøgstad, der jeg kommer fra. Jeg er gitarist med langt hår btw! Bortsett fra det er det bra med band egentlig. I løpet av 2 år har jeg spilt i 5 band. (spiller i 1 akkurat nå.) og til høsten skal jeg bli med i et nytt. Mye til og fra egentlig, men jeg liker å lære litt forskjellige ting og få litt mer erfaringer. Også har vi jo Jacks or Better som har blitt ganske store i indre Østfold i hvertfall. http://www.jacksorbetter.no/
 12. Hehe, velkommen i klubben! Jeg har spilt i 3 år og enda kan jeg få vondt i fingrene. Men en ting er sikkert... jeg har fått mye mere hud på venstre hånda! Liksom.. fingrene på venstrehånda mi er 3 mm lengre enn på høyre. =D (seriøst)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.