Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Rocke-D

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Rocke-D

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 13. nov. 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/escapepodtheband/

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sola
 • Interesser
  Spille bass!
 1. http://www.soundcloud.com/escapepodtheband/ Fire låter vi spilte inn i løpet av 2014, med den polske produsenten Szymon Petrowski. De ble spilt inn i lydstudioet i Bjergsted, tilknyttet musikkstudiene ved UiS. Hva sier Folket? Nå holder vi på med å spille inn to låter med vår nye vokalist. Denne gangen er det skikkelig DIY, med hjemmestudio og gitaristen som produsent.
 2. Min absolutte favoritt må bli John Taylor i Duran Duran, et ofte oversett og undervurdert geni. Andre jeg liker er James Jamerson (Motown), John McVie (Fleetwood Mac), Adam Clayton (U2) og Marcus Miller.
 3. Før jul var jeg så heldig å få kjøpt en brukt bass fra Aria, som jeg er 90 % sikker er en IBG-40. Er det noen som vet noe om denne modellen, eller har erfaringer med den? jeg er veldig fornøyd med den, men skulle gjerne visst mer. Når ble den produsert, og hva kostet den når den var ny? Jeg har faktisk ikke klart å finne noe særlig om dette på nettet. Det er denne bassen jeg snakker om:
 4. Å kjøpe en pent brukt er alltid et bra tips... Ellers er jeg enig i mye av det som er skrevet her, men ingen har nevnt Aria ennå. Dette japanske firmaet lager noen veldig gode og kostnadseffektive basser!
 5. Return of the Amazing Start er på utkikk etter en kvinnelig vokalist. Vi spiller kun eget materiale som er i pop/rock sjangeren, og har allerede et dusin ferdige låter. Vi har hatt noen konserter i Stavanger, med bra respons. Vi har tilgang på øvingslokale sentralt i Stavanger. Ønsket alder er minimum 24 år. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe: kendistarr@hotmail.com , eller tlf. 45 26 54 86. Du kan høre en del av låtene våre her: http://returnoftheamazingstart.com/music/
 6. Return of the Amazing Start er på utkikk etter en ny gitarist. Du kan høre en del av låtene våre her: http://returnoftheamazingstart.com/ Vi har funnet ny gitarist nå.
 7. For en tid siden kjøpte jeg denne Jackson-bassen. Den er etter sigende en 1996-modell og skal ha kostet ca. 6000 kr som ny. Den er Made in Japan og har serienummer 9619771. Den er utstyrt med Duncan Designed pick-ups, jeg tror disse er originale. Han jeg kjøpte den hos sa at den er en Jacson Precision Special. Stemmer det? Jeg får ikke noen treff når jeg søker etter dette modellnavnet på nettet. Kan noe se hvilken Jackson-modell dette egentlig er? Det er en svært god bass, så jeg er litt nysgjerrig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.