Web Analytics
Gå til innhold

R.I.P Bon Scott

Medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om R.I.P Bon Scott

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  På sida av naboen
 1. Jeg satt akkurat å funderte på hvorfor f.eks en Les Paul har en dypere tone enn en Strat. Antar de har noe med at en Les Paul har mer masse, men hvordan forklarer man dette rent fysisk? Har ved hjelp av min egen noe mangelfulle kunnskap kommet fram til at økt masse på gitaren fører til at lydnivået i de lavere frekvensene i en gitt note blir forsterket. Er dette riktig? På forhånd takk
 2. Hei! Jeg leter etter et program som enkelt og greit kan analysere ett lydopptak og oppgi hvilken frekvens lydsignalet er på. Håper noen kan hjelpe meg med dette . På forhånd takk!
 3. Rory Gallagher er også en gitarist som ikke er like kjent som han burde være. Kan jo selvsagt ha noe å gjøre med at han har vært død en god stund.
 4. Malcolm Young i AC/DC kunne nok fått enda mer respekt enn det han allerede gjør.
 5. Jeg er nå av den mening at en svart Les Paul eller SG er "metal" i mye større grad enn en slik B.C Rich gitar som ligner mest på ett stykke tre som ble voldtatt av ei sag. Når det er sagt, har Dean ganske mye som jeg synes er ganske estetisk og pent.
 6. I den seneste tiden har jeg fått en mild interesse i klassisk musikk, og har gjerne lyst å høre mer. Dessverre vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne, så det hadde vært kjekt om noen her kunne foreslått passende stykker. Håper på svar
 7. Mitt store idol er nok Eddie Van Halen, han er genial! Ellers beundrer jeg mange andre gitarister, f.eks Vai, Satriani, Petrucci osv.
 8. Tjaa....Si det. Du har jo mye bedre peiling enn meg, så kan du foreslå det som blir best?
 9. Okay, takker for hjelpen. Men hvordan lakkerer jeg plekterbrettet?
 10. Takker for svar. Men hvis jeg bestemmer meg for å ta det av, hvrodan får jeg fjernet hatten på pickups-switchen og volumpotta?
 11. Går det ann å ta av plekterbrettet på en Strat-type gitar? Har nemlig lyst at gitaren skal være helt rød. Er det "farlig" for gitaren at jeg tar av plekterbrettet? Takker for alle svar.
 12. Mange gode AC/DC sanger å velge mellom her..... Back In Black eller Highway To Hell burde ihvertfall være med syns jeg.
 13. Jepp, det er Eddie som har laga solo'en. Den er også typisk Van Halen, det hører du på delen der han tapper.
 14. Hei! Har lyst å begynne å ta opp egne sanger, men vet ikke helt hva jeg trenger. Siden jeg er helt i startfasen, trenger det ikke være avansert.(Kan med fordel være billig ). Takk på forhånd Eirik
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.