Gå til innhold

Hippo

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hippo

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hehe, var nok ikkje dette eg var ute etter, men takk.
 2. Hehe, takktakk. Tråla veven etter nokon som leita etter trommis først, men det var ikkje så alt for mange, men eg kan være kresen når det gjeld hvilke band eg sjekka ut, tho.
 3. Hei. Eg er ein 19 år gamal trommis i Oslo. Har spelt i mange år, mykje jazz, og death. Leiter altså etter noko innanfor dei sjangrane, band/prosjekt/oppstart av band. Høyrer for øvrig på musikk som Meshuggah, Coltrane, Gojira, Jedi Mind Tricks, Fire!, og mykje meir! Om du er interessert, ta kontakt:)
 4. Hei. Eg er ein 19 år gamal trommis som leiter etter noko nytt. God erfaring innan metallsjangeren og jazz. Har de noko ljoddøme? Sjølv likar eg musikken min seig/sludgy. Inspirert av Eryn Non Dae, Meshuggah, Gojira
 5. Hippo

  Jazz i Oslo

  Hei. (Veit dette er eit gitarforum, men det er ikkje så mange andre oppegåande forum det er verd å poste forespurnaden min...) Har tukla ei stund på flStudio no, og er klar for å møte den ekte musikkverda, med ekte musikarar. Ser først og framst etter pianist og ståbassist, men alle musikarar er velkommene for det! Eg speler trommar, og født i 90. Er vel ein type tung jazz eg satsar på her, men det er ikkje akkurat ferdige låter eg har lagt ut på myspacen. Ein pianist f.eks kunne godt ha utarbeida det melodiske, da eg, som de høyrar, ikkje fokuserar på stort anna enn rytmar... For eit (dårleg lyd-)eksempel: www.myspace.com/giantwhale Kontakt meg gjærne på 48214259
 6. Hei! Er ein 18 år gamal trommis som søkjer litt banderfaring. Nokon som spelar teknisk metall i Trondheim, og har bruk for ein optimistisk trommis? Har spelt i ca.7år. Går sisteåret musikklinja. Har skreve nokre riff no og da, men ikkje kjempemykje å skryte av. Har litt skills, men er ikkje heilt TomasHaake, enda. Kun særiøse band/personar. (inspirert av band som Monolithic, Nerothing, End., Mesh, Gojira, Dillinger, Tesseract, og ein del balkansk musikk og jazz;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.