Web Analytics
Jump to content

xtoffer

Medlem
 • Posts

  1,256
 • Joined

 • Last visited

About xtoffer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann

xtoffer's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Jeg lurer på om noen har lydfilene til guitar techniques for november, eventuelt hvor de er å få tak i? Har testet ut GT-appen til ipad, og den er veldig bra med unntak av at alle lyder er borte. Ikke særlig lett å lære noe der for en som ikke kan noter da!
 2. Tusen takk! Her er et bilde av Super-sonic toppen: http://www.musoscorner.com.au/client_images/819108.jpg Regner med at komboen er lik..
 3. Bor for tiden i London. Fant et veldig godt tilbud på en Fender Super Sonic combo og vurderer å kjøpe. Siden strømnettet her er like "kraftig" som hjemme er det mulig å bruke ampen med støpsel-overgang. Men spørsmålet mitt er: Er det mulig å bytte ut hele strømkabelen så jeg slipper støpsel-overgangen? Og hvordan er det med frakt av ampen med båt? Er det å anbefale i det heletatt? På forhånd takk!
 4. Topic sier sitt.. Noen som kan gi meg noen musikkforretningsnettsteder i Storbritania - helst med base i London - eller musikkforretninger jeg bør sjekke ut i London?
 5. xtoffer

  Bandnavn

  Hva med "Deep Purple"? "Black Sabbath" er også kult..
 6. Send meg en PM. Har en Marshall MG100DFX til salgs. Akkurat samme serien, men dog ikke topp og kabinett..
 7. Spille gitar for damenes skyld.. da har man missforstått.
 8. Jeg vurderer å bestille en fender amp fra music123.com, men såvidt jeg vet så sender de ikke Fender til Norge. Hvorfor ikke? Og jeg har muligheten til å få bestilt til Sverige, forså å hente den der. Hvordan vil det fungere? Sender de Fender til Sverige? Hvordan blir det med toll/moms fra USA til Sverige?
 9. Jeg leste ordet "fjortisspunk"... Neitakk Jeg står over..
 10. Kan jo spille med åpen H-streng da.. Låter sikkert fett rundt bålet
 11. Jeg fant den her: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/miya...to_rock_tab.htm Tuninga er: C#,F#,B,E,G#,C#. Hvordan får man til det? Stemmer ned? Noen som har link til noen flere videoer av samme gitarspillingsstil? Jeg vet jeg har sett en annen et eller annet sted, men aner ikke hva jeg skal søke etter.
 12. Haha :D *kremt* Jeg har aldri hatt problemer med min g-streng Jeg får kun en voldsom kløe av min jeg..
 13. Jaokei. Da er nok ikke tilbudet så bra som jeg hadde håpet på.
 14. xtoffer

  Fiolin!

  Fiolin krever også et godt gehør
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.