Web Analytics
Jump to content

niklasmg

Medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About niklasmg

 • Birthday 12/21/1991

Profile Information

 • Gender
  Mann

niklasmg's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Noen som har en Sigma stående? Ønsker å kjøpe!
 2. Kan prøve på det ja, er ikke så lenge siden Sikkert mange andre som mener noe annet ja, men min egen erfaring med mac er at alt fungerer som det skal så å si med engang, og hvis ikke så er det relativt enkelt å få det opp å gå, men det er min mening :-)
 3. Det har jeg prøvd. Har installer HEEELT etter ¨installationguide¨n, hvor det står klart at man skal ta ut av alle usb portene, bortsett fra mus og tastatur. Og enhetsbehandling finner ingen driver. Synes dette er veldig rart :s
 4. Takk for svar! Har prøvd ccleaner, ingenting mistenksomt som dukker opp der. SIW derimot, så står det at yamaha steinberg driver statusen er ¨stopped¨. Høyreklikker og trykker på ¨start¨ men til ingen nytte.. Og steinberg support fant jeg ikke noe til :s Kun et forum, som jeg forøvrig har skrevet på men ikke fått noe svar.. Hvorfor kunne ikke alt bare virket når man plugget det inn i pc`n, sånn som med mac Det er akkurat som om driveren og lydkortet ikke snakker sammen. Etter jeg har installert driveren og kobler i lydkortet, så står det at windows update ikke finner noen driver til kortet. Og når jeg åpner driverprogrammet til steinberg, så finner den heller ikke noe lydkort. Tar gjerne imot fler tips! (vil prøve litt til før jeg drar en rollback)
 5. Har idag kjøpt meg et Steinberg UR22 lydkort. Installerer driver som følger med på cd, vises da en gul trekant på enheten og står at den ikke kan starte (kode10). Har prøvd å google litt, men folk skriver kun at det er en driverfeil og at man må opdatere, evt. avinstallere og installere på nytt. Dette har jeg da gjort opptil fler ganger uten resultat.. Noen som har erfaring med dette evt. har en løsning? Skal sies at jeg også har en mac som jeg testet på, hvor det da såklart virket helt fint.. Så er ikke lydkortet som er defekt iallefall! Tips mottas med stor takk!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.