Web Analytics
Jump to content

dan druff

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About dan druff

dan druff's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Det er nok den som jeg har kjøpt. Fikk pruta den ned. Trege med å fjerne annonsen.
 2. Jeg har en Lag Custom fra 90 tallet som jeg alltid har vært fornøyd med. Vurderer likevel å selge den fordi den er reserve for min Parker Fly Classic, og brukes lite. Ligger på Finn nå til 4000,-
 3. Har akkurat kjøpt en på Finn for 6500,-, men de er ikke lett å finne. Må bare følge med på Ebay og Finn..
 4. Bilder kommer nok. Liten skade bak på kanten av gitaren. Må sjekke litt priser her og der først
 5. Det står bare Custom på den. Hadde bare et dårlig gammelt bilde her nå
 6. Har en Takamine PT05E som jeg vurderer å selge. Er fra ca 1990, med preamp og prisen dengang lå vel på en 8000-9000 kr. Er en fin scenegitar, liten kropp, smal hals og lettspilt. Ønsker meg noe med litt mer akustisk lyd for opptak med mik, kunne tenkt meg en Parker akustisk gitar, men det er ganske håpløst å få tak i (kan selvfølgelig kjøpe på Ebay men..) Usikker på pris
 7. Hei Lurer på om noen her inne har Lag gitar. Kjøpte min for 15 år siden når valget stod mellom den og en standard strat. Utrolig god å spille på, humbucker og single coil, DiMarzio pickuper. Dette er en Custom utgave som den gang kostet 7000,- Lag er fransk og håndbygd så lurer på hva den ville kostet i dag. Har sett nyere Lager nå , men de tror jeg er asiatiske og mye billigere. Ikke like fine heller, litt billig heavyutseendet.
 8. Hei Jeg har en Parker Fly Classic og den er jeg meget fornøyd med. Det du mener med billig er P serien som du sikkert får til 2500-5000 kr brukt. En Fly Classic er noe ganske annet og koster ny via mario musikk 23000,-, jeg har kjøpt via ebay til kr 10000 og amerikansk lagd. P serien er koreansk lagd med billige pickuper og helt annen kropp. Har hatt en P40 selv som var grei nok, men ikke sammenlignbar med den andre. Fly Classic er i mahogni kropp uten påskrudd hals, med karbon overflate på bånd og rustfritt stål i båndene. Den er meget lett og behagelig å ha på, men har likevel god sustain. Jeg bruker ikke original pickuper men de skal være gode (Dimarzio+Fishman piezo), jeg bruker Roland GK2a. Du får dermed både vanlig elgitarlyd samt litt mer akustisk sound, (mulig med output av begge samtidig, stereoplugg). Jeg har aldri spilt på en bedre gitar, men liker du ikke det progressive utseendet og vil ha en klassisk elgitar, er ikke dette noe for deg.
 9. Hei Jeg har en Parker Fly Classic og den er jeg meget fornøyd med. Det du mener med billig er P serien som du sikkert får til 2500-5000 kr brukt. En Fly Classic er noe ganske annet og koster ny via mario musikk 23000,-, jeg har kjøpt via ebay til kr 10000 og amerikansk lagd. P serien er koreansk lagd med billige pickuper og helt annen kropp. Har hatt en P40 selv som var grei nok, men ikke sammenlignbar med den andre. Fly Classic er i mahogni kropp uten påskrudd hals, med karbon overflate på bånd og rustfritt stål i båndene. Den er meget lett og behagelig å ha på, men har likevel god sustain. Jeg bruker ikke original pickuper men de skal være gode (Dimarzio+Fishman piezo), jeg bruker Roland GK2a. Du får dermed både vanlig elgitarlyd samt litt mer akustisk sound, (mulig med output av begge samtidig, stereoplugg). Jeg har aldri spilt på en bedre gitar, men liker du ikke det progressive utseendet og vil ha en klassisk elgitar, er ikke dette noe for deg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.