Gå til innhold

TuppenX2

Medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TuppenX2

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 1. Er det noe som er gjennomgående avslørende for selv gode kopier, som man lett kan skru opp på stedet når man handler gitarer, i dette tilfellet Gibson? Bare siden du nevner at noen på forumet har gjort dette, og sier det er klart tydelig.
 2. Dette ser kjempeflott ut! Gleder meg til å følge denne
 3. Når skjedde denne endringen? tenker på at det blir lettere å vite om aktuelle gitarer er forfalskninger når man vet dette
 4. Jeg må bare sjekke med dere: Har gibson endret logoen sin? Jeg ser at logoen på hodet på denne gitaren,og mange andre eldre gitarer, har en veldig markant "o" med skikkelige linjer som gjør den helt klart en o, og kan absolutt ikke forveksles med en u. Min ES-339 customshop har derimot en noe mer vagere form på o-en, og kan likne mer på en u.. noe som logoen på hjemmesiden også viser.
 5. Kontaktpersonen "Satan" er Ole Petter Andreassen, mannen bak Thulsa Doom, og nå gitarist i The Cumshots. Har handlet hos han tidligere, og fyren er jo en original uten like, men dønn seriøs når det gjelder business. Eneste er som dere sier at han kan virke litt useriøst ifht. nettside og beskrivelse av gitarer, og at han krever at man henter evt. kjøpte gitarer i Oslo.
 6. Dette var dritfett! Likte dette veldig godt! Hvor skaffer man seg EPen?
 7. Jeg kjøpte min 1978 JMP 2203 100w for 10000,- dette var for ca. et halvt år siden
 8. Tråder som nå ligger i Kjøp og Salg (gamle tråder), skal man lage nye, tilsvarende tråder i de nye underforaene, slik at moderatorer kan stenge de eksisterende. Eller skal man bare la trådene være? Tenker på oss som allerede har noe til salgs
 9. Er det jeg som ikke får opp alle bildene? er 26 bilder, av 3 forskjellige gitarer, alle seksstrengere..
 10. joda, men letet tulling i det store sortimentet deres som om han visste hva de heter (eller var det spesialbestilt?)
 11. kunne du linket til disse? finner dem ikke når jeg leter
 12. var ikke helt den siden jeg tenkte på, men takk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.