MrAcid

Medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om MrAcid

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 628 profilvisninger
 1. Har sss fra deluxe strat (N3) så om du har hss fra deluxe/elite så kan et bytte være aktuelt.
 2. Ønsker å kjøpe en Fender Shawbucker 1 eller ferdig koblet plekterbrett fra Fender USA Pro/Deluxe/Elite stratocaster HSS. Har du noe slikt liggende så ta kontakt på PM.
 3. Vis oss din Strat

  Debris sin gamle Suhr Classic med litt ny plastikk. Enkelt og greit en super strat
 4. Service/oppsett av gitar i Bergen?

  Regner med at timepriser ikke er så veldig hemmelig.... 2 timer gikk med så servicen kom på 1600,-
 5. Service/oppsett av gitar i Bergen?

  Da har gitaren hatt seg en tur innom 4sound i dag og jeg er veldig fornøyd med både service og arbeid. Veldig hyggelig fyr! Nok en gang - takk for alle forslagene. Arbeid som ble utført var sliping av bånd, action og intonasjon. Nå funker telen endelig slik den skal
 6. Service/oppsett av gitar i Bergen?

  Da har jeg noen noen alternativer som jeg kan ta kontakt med. Takk for svar!
 7. Service/oppsett av gitar i Bergen?

  Takker. Da hører jeg med de i morgen.
 8. Hei folkens Har en tele som trenger litt service. (action, hals, intonering og mulig at noen bånd må files) Skal innom Bergen snart og lurte på hvor dere leverer gitarene deres for et skikkelig oppsett. Søkte på nett og fant blant annet denne Guitarras Manzanera, men hadde vært greit med noen anbefalinger før man leverer fra seg gitaren
 9. Fractal Audio AX8

  Takk for svar Hallstein. Har både kjøpt og solgt i mellomtiden Her er uansett min erfaring med AX8: Å bruke AX8 direkte låter knall bra og har et hav av muligheter i forhold til routing osv. Og det er ikke vanskelig å skru god lyd ut av boksen. Kom egentlig frem til det samme som Hallstein at man bruker veldig lite overdrive/distortion pedalene - man velger bare en annen forsterker for en annen vreng. Anbefales om du skal bruke den til opptak og direkte i PA. Hovedbruken min ville uansett vært å bruke det som et rent effektbrett uten amp og kabinett simulering. Som et rent effektbrett så funker det greit, men vreng pedalene syns jeg ble for dårlig. Om jeg satte mine egne overdrive pedaler foran AX8 så ble heller ikke resultatet det samme som uten AX8. Kanskje jeg burde ha lest litt mer før jeg kjøpte og at dette er feil bruk (misbruk) av AX8 Uansett så er jeg nå tilbake til Two Notes Torpedo Live med mitt trygge og kjente oppsett av effekter og amp. Så langt det jeg har vært mest fornøyd med, men alltid gøy å prøve nye ting
 10. Fractal Audio AX8

  Flott presentasjon og klippene låter knall. Virker ut til å være en fantastisk alt-i-ett-løsning til øving hjemme, innspilling og rett i PA. Frister veldig Tenker også å bruke den kun som effektbrett uten forsterker/kabinett simulering. Har dere testet dette også? Oppleves det som om du har de "originale" pedalene. Tenker da mest på overdrive/distortion simuleringene? Vil det fungere å ha noen effekter i loop (delay, reverb) og andre i front (vreng)?
 11. Reperasjon av pedaler

  For min del så var tanken så enkel at om noen liker å holde på med slikt så kan de få defekte pedaler å prøve seg på. Går det galt så er det bare å kaste - funker det så kan man få noen kroner eller noe annet utstyr som takk for hjelpen. For alt jeg vet så er det ingen som syns slikt er artig - i så fall vil nå denne tråden dø raskt ut Ser jo poenget til skela at det er nok et behov for å få utført enkle jobber som man enten ikke kan selv eller ikke "gidder". Vil tro at en del slike jobber vil kunne bli utført av fagfolk som reparer elektronikk - kanskje radio/tv reparatører?
 12. Jeg regner med det finnes en del her på forumet som har bra kunnskap og er flinke til å fikse pedaler. Er det en god tanke å ha en egen tråd hvor vi kan melde inn problemer og feil på pedaler? Så kan de som er interessert ta kontakt hvis de ønsker å gjøre et forsøk på å fikse den eller har tips til hva som kan være feil. Jeg kan nå selv begynne og så får administrator heller slette tråden om dette ikke hører hjemme her Har en Wampler Dual Fusion som fusker. Når jeg tråkker på en av bryterne (samme problem på begge bryterne) så forsvinner lyden enten delvis eller blir helt død. Kan også virke fint i en periode. Når dette skjer så påvirker dette signalet selv om jeg slår av pedalen. Jeg fikk ny på garanti hos Wampler så servicen der var super, men de forlangte ikke å få den gamle i retur. Hadde vært fint å fått denne til å virke så kunne jeg brukt den som backup pedal. Jeg betaler selvfølgelig for deler, post og en eller annen form for kompensasjon for arbeidet (noen lapper eller eventuelt noe annet vi blir enige om) Noen som kjenner det begynner å klø i fingrene etter å prøve?
 13. sanderm

  Kjøpte gitar med "sanderm". Forhåndsbetalte og gitaren ble sendt dagen etter. Godt pakket og gitaren var som beskrevet. Meget fornøyd og handler gjerne med denne karen igjen.
 14. pedalbrett

  Takker Har nok bygd opp litt etter litt med kjøp og salg av diverse gitarer, pedaler og forsterkere. EDIT: Og så skal det legges til at BigSky, DualFusion og Velvet er kjøpt for penger jeg satte tilside når jeg sluttet å røyke og snuse i sommer. Det ble det jaggu penger av!
 15. pedalbrett

  Syns BigSkyen låter veldig fint og er enkel å bruke. Stort sett så har jeg tre preset med varierende mengde klang som jeg bruker live. Bruker stort sett PLATE, men syns BLOOM også er veldig fin. Fikk pedalen litt før jul så har desverre ikke hatt tid til å teste så mye enda. Skal jeg ha veldig markert delay så slår jeg som oftest av reverb - ellers så står den vel alltid på