Web Analytics
Gå til innhold

Kjut

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Kjut

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for innspill! Air virker jo veldig flott den, og er jo trådløs og greier. Men noe dyr som sagt. Mini kan jo faktisk være et alternativ, men vil gjerne ha med fast strømforsyning, og da blir den dyrere. Aner ikke hvor mye da, vet ikke hva et strømadapter til en slik koster. Så kanskje det enkleste valget er en Vox, ser ut til at den får mest skryt for lyden av de testene jeg har sett på nett.
 2. Noen som har erfaringer eller tanker om disse to små «sofa»-forsterkerne? Vox’n er jo halv pris av Boss’n, men er ikke trådløs da. Men spiller de like bra?
 3. Virker som det er mest vanlig å lære seg selv eller via andre/band, og ikke så mye profesjonell læring. Gir vel håp til noen og enhver! Mye fine historier også!
 4. Hei! Bare lurer på hvordan folk har jobbet for å lære seg å spille gitar. Om det er vanlig å lære selv, sammen med andre, med lærer eller noe annet. Terpe grep og skala, eller lære sanger med en gang, litt av hvert, etc. Hva har dere gjort? Selv er jeg selvlært nybegynner og har vært det i 30 år. 🙄 Ikke spilt hvert år, men denne gangen har jeg lyst til å prøve å jobbe meg opp til middelmådig! 😁
 5. Tror pc'n burde holde, en Intel i7 Quadcore med 16 GB Ram, men vet jo ikke forsåvidt. UR44 har minstekrav på 2 GB og Dualcore, så ligger litt over rent tallmessig hvertfall. Har ikke kjøpt ennå, håper på gode tilbud på Larvik Gitarfestival i slutten av mars, og kan gruble fram til det. Men tusen takk for innspill begge to!
 6. Hei! Vurderer å kjøpe et lydkort med software for å drive litt musikkproduksjon på hobbybasis og har kikket på flere. For meg virker det som om Steinberg får mest skryt i <3000 kronersklassen og det er mulig det blir et UR44. Men Steinberg har også noe som heter UR-RT4 som har litt ekstra funksjoner, noe de kaller for Rupert Neves transformatorer. Men hva er egentlig forskjellen på disse kortene? Er det noe som er verdt den doble prisen? Er kanskje noen her som har erfaring med begge? Tusen takk på forhånd!
 7. Heisann! Noen som har tabs/grep til noen enkle og bra festsanger for en som ikke har spilt noe særlig gitar de siste 10-15 årene? Må være enkelt å spille. Skal ha en firmafest, og lurte på å spille/jøgle litt for de ansatte...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.