Web Analytics
Jump to content

CeeKay

Medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About CeeKay

 • Birthday 10/16/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bergen

CeeKay's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Trenger tips til sanger jeg kan øve på, og bruke til å lære meg noe. Helst innenfor Metal sjangeren. Må være noe enkelt da jeg fortsatt er på nybegynnerstadiet. Kan sanger som Enter Sandman, Nothing Else Matthers (seff:P), og div country/blues ting. Helst noe med litt tøffe gitar riff..
 2. Dette albumet er rett og slett genialt!!! Som ekstrem "fanboy" med Metallica, er det likevel denne platen som har gått i ett i spilleren de siste ukene
 3. Slipknot - All Hope Is Gone Fantastisk plate btw!! For dem som liker denslags selvsagt
 4. Den er i alle fall i full voksen størrelse.. Er nydelig å spille på, føles solid og god, og har en varm og god lyd. Flott lyd når den er plugget i forsterker og. Har den selv i en annen farge, (sunburst) men vet ikke om den er i få tak i lengre. Alt i alt så mener jeg det er en meget god gitar til den prisen.
 5. Denne er i alle fall jeg veldig glad i
 6. Er ganske allsidig vil jeg påstå.. Hører på alt fra Alan Jackson til Nile.. Ikke så glad i jass.. Men så har jeg kanskje ikke hørt så mye av det heller. Hater såkalt listepop! Det er vel kanskje mest radioen sin skyld.. Siden jeg får det trødd ufrivillig inn i ørene 8 timer hver dag! Vassensgutane vekker også mørke sider hos meg!
 7. Kataklysm - Prevail Black Comedy - Instigator Engel - Absolute Design
 8. Jeg for min del synest både den og andre smakebiter så langt er nydelige Gleder meg!!!!
 9. En av mine favoritter i norge: Black Comedy!
 10. Gitarbutikken.com du mener? Har bestilt gitar derfra før. Og har ikke hatt noe problemer eller skader.. Virker som skikkelige folk der
 11. Coveret kommer sikkert til å se bedre ut når jeg får det hjem og inn i hyllen . Liker både det nye og det gamle! Men Master of Puppets er glatt det beste albumet!!
 12. Hater HIM!!! Enda mer etter prestasjonen deres på valle hovin 2007 da de varmet opp for Metallica! Holdt på å kjede meg til døde Og så missliker jeg Iron Maiden.. Vet ikke helt hvorfor.. Men sånn er det bare Liker ikke vokalen!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.