Web Analytics
Gå til innhold

nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  1 969
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

nikotro vant dagen sist Mai 19

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

928 Excellent

Om nikotro

Contact Methods

 • Website URL
  spotify:album:1kTPm8g2p4u7KoHAkulRUj

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

6 290 profilvisninger
 1. Det ser ut til at dette er en 1976 modell (http://www.superiormusic.com/page195.htm) og ikke en 1971, som jeg trodde det var når jeg kjøpte den. Jeg fikk ikke redigert tittelen i annonsen, så da gjør jeg det her.
 2. Pick-up’en ser ut til å være en Kent Armstrong Handmade 12 pole side mount. https://stores.soundislandmusic.com/armstrong-sidemount-12-pole-wide-version/
 3. Jeg selger en veldig god point-to-point 22watts legendarisk Fender Deluxe Reverb som egner seg til det meste innen gitarspill. Den er oppgradert med Mercury Magnetics trafo og modifisert til Blackface. Den befinner seg Drøbak og må hentes. Det er muligheter for forum-pris. Prisantydning: kr 16000,- Ingen bytter denne gangen. https://www.finn.no/179711556
 4. Da kan det hende at du benytter inngangen på PC i stedet for på lydkortet(?) Dette kan du evt se i innstillinger på PC’n.
 5. Hei og velkommen til forumet! Jeg har hatt det samme lydkortet som deg for en del år tilbake, og det fungerte fint til det bruket jeg hadde. Det var først og fremst til låtskriving med opptak av gitar og bass, men også til vokal ved enkelte anledninger. For noen år tilbake brukte jeg også Cubase og er enig i at det kunne være ganske kronglete å sette seg inn i, spesielt fordi det er mange kataloger å rote seg bort i. Jeg brukte mye tid på å sjekke nettet for tutorials og ble etterhvert mer fortrolig med hvordan jeg fikk tilgang til de funksjonene som jeg brukte mest. Jeg opplevde ikke å få dårlig lyd i dette oppsettet. Kan du beskrive hvordan du kobler opp lydkortet til PC og hvordan du setter det opp med Cubase?
 6. Det er så bra og noe helt annet enn det meste jeg har spilt på av tangentinstrumenter. Jeg har spilt gitar og flygel med et par pianister og det føles og ser riktig ut. Jeg gleder meg til å prøve opptak av flyglet. Har hørt at det er krevende, så det skal bli morsomt.
 7. For en liten uke siden kom flyglet. Musikk har lenge vært sentralt i mitt liv, så nå var det på tide å gi det større fysisk plass. Etter at ideen om å skaffe et startet i det spe for en stund siden, åpnet muligheten seg etter salg av en gitar. En pianist jeg spiller med og jeg dro på road-trip og testet til sammen 13 flygler, og landet på et tsjekkisk et. Merket er Bohemia Janacek 185 cm 2007 modell i strøken stand med 10 års garanti. Det ble kjøpt hos Hellstrøm Flygel og Piano AS i Oslo. Spisestua måtte vike😊
 8. Litt tilfeldig at jeg kjøpte denne, men jeg har sett på disse tidligere og var en tur hos jazzisten.dk og prøvde flere Eastman for noen år tilbake. (Han skal dessverre avvikle bedriften, som har i flere år har drevet ved siden av annet yrke.) Informasjon fra Eastman sine nettsider: Neck Material:Maple Fingerboard:Ebony Fingerboard Radius:12" Neck Profile:Traditional Even C Nut:Bone 1 3/4" 1st String Height:.022" 12th String Height:Bass .078" & Treble .062" Fretwire:22 Medium Jumbo Jescar 47104 Scale Length:25" Body Style:Venetian Body Dimensions:17" x 3 1/8 Body Top:Solid Spruce Body Back/Sides:Solid Handcarved Maple Truss Rod:Single Acting Binding:Top, Back Fingerboard, F-Holes, Headstock Binding Material:7 ply Ivoroid Logo:Pearl Headstock Finish:Nitrocellulose Hardware Color:Gold Pickguard:Ebony w/ Ivoroid Binding Tailpiece:Ebony on Brass Bridge:Adjustable Ebony Bridge Tuners:Gotoh Gold with Ebony SG360-EN01GG Neck Pickup:Floating Kent Armstrong HJGS6 Pickup Height:3/32" Capacitors:0.047μF Potentiometers:500k Linear Thumbwheel Output Jack:Switchcraft Case:Hardshell Case Pick-upen er byttet ut før min tid. Gitaren holder høy kvalitet og låter ganske anderledes enn de nyere Gibson-arctopene jeg har. Den som kommer nærmest, er en 1941 Gibson L-4. Den er i relativt godt stand, men litt flere merker enn jeg vanligvis liker, og det skal jeg prøve å leve godt med (tror jeg).
 9. Jeg har også gjort dette ved noen anledninger.
 10. Den ser flott ut😊👍
 11. Ja, da tror jeg du kan gjøre det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.