Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  2 094
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

nikotro vant dagen sist Desember 16 2020

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 057 Excellent

Om nikotro

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 22. april 1969

Contact Methods

 • Website URL
  spotify:album:1kTPm8g2p4u7KoHAkulRUj

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

6 854 profilvisninger
 1. Da har vi byttet gitarer tilbake, så denne har forlatt heimen og L-4 CES har kommet hjem igjen.
 2. Det er en del jazzgitarister som bruker AER forsterkere. Entrymodellen Alpha er på 40 W. Den har klang som er ganske grei. Jeg synes den låter bra til archtop gitarer, men har dessverre ikke prøvd den med strat eller annen plankegitar. Det ligger en brukt til salgs på Finn til en meget god pris.
 3. Artig gitar som jeg ikke har hørt om:-) Jeg tror jeg ville beholdt den som den er.
 4. Tidligere i dag slapp vi: https://thespace369.bandcamp.com/album/holographic-universe
 5. Jeg tror de kommersielle programmene som leverer samples av flygel, vil ha en langt høyere kvalitet enn det vi vil klare å lage her😂 Til solospill eller evt duo/trio med bass og trommer, kan opptak her bli bra, vil jeg tro.
 6. Jeg kunne tenke meg at du og gubbe forteller hva dere mener at confirmation bias er og hvorfor dette knyttes så eksplisitt til at archtops brukes til jazz.
 7. Jeg vet ikke om det er liv laga for denne tråden, men jeg synes det kunne være interessant å vite mer om hva den enkelte her på forumet har av forbilder og lydidealer. For min del har dette endret seg gjennom et relativt langt liv som amatørgitarist. Jeg hører på annen musikk enn jeg gjorde for noen tiår siden og jeg har vært innom en del sjangere på veien. Det er jo også sånn at det noen ganger rykker litt i ungdomssjelen når jeg, ofte tilfeldig, hører heltene mine fra en svunnen tid.
 8. Det ligger et par archtops med humbucker på Finn innenfor ditt budsjett.
 9. Kombinasjonen neck og midt på strat er favoritt ved clean funkkomping. Den i midten er helt nødvendig🙂
 10. Flygelet har blitt brukt i noen prøveopptak med en habil jazzpianist, og det lover godt. Foreløpig har vi brukt to båndmikrofoner plassert ca en halv meter fra flygelet, blant annet for å få litt av lyden i rommet. Lokket har stått åpent. Vi vil forsøke med flere ulike plasseringer og ser for oss å supplere med to kondensatormikker nærmere strengene.
 11. Da har denne vært i bruk en stund. Den leverer godlyd, spesielt etter at vi gikk over kritiske punkter med elektronikkrens. Det var enkelte knapper og potmetre som skurret. Det som trolig blir neste utgivelse er mikset på denne og spilt inn på en Tascam 48 båndspiller, før det er mastret i Logic med Universal Audio Apollo (+ Satelite for mer DSP) og plug-ins. Den analoge prosessen løfter resultatet ganske betydelig.
 12. Litt historie om denne gitarmodellen er vel på sin plass. Her er et utklipp fra wikipedia: The Byrdland is the first of Gibson's Thinline series. Many guitarists did not desire the bulk of a traditional archtop guitar such as Gibson's L-5, one of Gibson's top models. The Byrdland, with its overall depth of 2¼-in, is thinner than the L-5's 3⅜" depth. Gibson's president, Ted McCarty, sought opinions and ideas about new products. The suggestions from Byrd and Garland led to the development of the Byrdland. The Byrdland, first made in 1955, is essentially a custom-built, thinner, L-5CES
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.