Web Analytics
Jump to content

Look what I can do

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About Look what I can do

 • Birthday 11/09/1984

Profile Information

 • Gender
  Mann

Look what I can do's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Noen som har kjennskap til Yamaha elgitarer? Justinguitar.com anbefaler i alle fall Yamaha sterkt.
 2. Takk for alle svar. Jeg har da blitt litt klokere i alle fall. Da blir det sannsynligvis til at jeg kjøper meg en ny amp først. Hva dette blir er ikke 100% sikkert da de kommer an på bruktmarkedet eller om jeg kjøper en mindre (Line6 eller Cube) ny. Når det gjelder gitar ender jeg sannsynlig opp med en brukt/ny Ibanez (uten floyd osv), brukt PRS SE, eller lignende. Alt etter hva som dukker opp. Jeg skal også ta meg en runde til i en butikk før jeg kjøper gitar.
 3. Så var det disse begrepene da. Hva er floyd? PRS SE ser bra ut, men finner lite på bruktmarkedet. Nye koster de vel 5-6000.
 4. Jeg har faktisk sett meg ut en brukt Ibanez allerede, RG-370DX. Skal vistnok få mye for pengene der, og den skal være lett å spille på. Det eneste er at den har strengelås, noe jeg ikke vet hva er
 5. Takker for alle svar! Jeg var innom en gitarbutikk i dag og titta på Epiphone LP Standard og Fender standard stratocaster. De hadde dessverre ingen Ibanez i min prisklasse.. Av de to jeg prøvde likte jeg Epiphone best. Virket som en enklere og fin gitar å spille på rett og slett. Kan noen hjelpe meg med denne annonsen. Virker det som en grei gitar og deal? http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkod...ll&tot=null Er det mye forskjeller på den og LP Standard? Og takk for svar Backslash. Men det er inget nytt fenomen, og gjelder for de fleste hobbyer. Jeg tar sjansen
 6. Hehe, det er jo et hav av Ibanez-gitarer. Hva er de største forskjellene mellom Epiphone LS og en Ibanez i samme prisklasse? Er Ibanezen din i god stand?
 7. Takk for svar Greener og PederHK! Jeg skal titte litt rundt på bruktmarkedet og se hva jeg finner. AMP er jeg mer usikker på. Ulike amper har vel sin egen lydsignatur? Line 6 er det preamp? Kan noen gi en link til denne typen, gjerne fra en norsk nettbutikk.
 8. Hvorfor ikke lære seg mest mulig på litt bedre utstyr? Jeg er jo ikke akkurat på utkikk etter noe high-end-utstyr, men noe som låter litt mer engasjerende. Det er totalt uaktuelt å spille på mitt nåværende utstyr i flere år! Motivasjonen stiger med utstyret, og dermed spilles det mer og koblingene oppdages fortere..? Jeg ser ikke problemet. Med det sagt kommer jeg heller ikke til å løpe ut og kjøpe en ny gitar + utstyr til 5000kr i morgen. Det er bare litt greit å vite hva man skal se etter mtp på det jeg har beskrevet i åpningsinnlegget.
 9. Heisann, Jeg er en relativt ny "gitarspiller". Har vel spilt noen timer hver dag i 1-2 uker nå. Huden hardner og melodiene kommer sakte men sikkert! Men så kommer problemet; Gitaren jeg bruker er en superbillig Reef fra elkjøp (tror jeg) sammen med Reef 10w forsterker. Lyden er clean, men veeeeldig dårlig. Derfor er jeg nå på utkikk etter ny gitar og forsterker (og alt det andre; pedal, etc?). Men jeg kan INGENTING om gitarer eller utstyr Så bruk minst mulig "fagspråk" til meg. Jeg hører på metal og vil gjerne etterligne lyden til grupper som Opeth, Amorphis, Insomnium osv mest mulig. Hva skal jeg se etter, og hva bør jeg kjøpe? Pakkepris max rundt 4-5000.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.