Web Analytics
Jump to content

BLS

Medlem
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

About BLS

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Førde

Recent Profile Visitors

2,478 profile views

BLS's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Ser at Stop tail'en er annerledes ja, De skruene som jeg mener indikerer kina kopi er de store skruene på Tune o matic. Gibson har ettersom jeg vet mindre skruer som justeres med et slags hjul, Epiphone og Kinesiske kopier har større skruer som kan justeres med et flatt skrujern fra toppen. Frets på gibson har på de fleste les pauls binding på endene mulig denne har fått refret. Treverket i gripebrettet på Gibson les paul custom skal være ibenholt (Ebony) Hvertfall frem til 2012 Før gibson sine fabrikker ble utsatt for razzia og det ble beslaglagt mye treverk for gibson hadde importert ulovlig treverk fra vest afrika. På denne gitaren ser det ut som treverket i gripebrettet er rosentre, da ibenholt er veldig mørkt på fage, men vanskelig å bedømme ut i fra bilder. Synes også logen på headstock ikke ser helt riktig ut. Se f.eks på O'en i gibson. Den har ikke riktig form. Volum og tone kontrollene er også merkverdig lagt oppe. M.t.p at dette er en gitar som koster nærmere 30 lapper synes jeg det rart at det skal være så stor avstand fra selve knappen til kroppen, men dette blir mer gjetning. Synes det er synd hvis en stakkar bruker over 15 tusen i god tro om at en hander ekte vare på dette her hvis det skulle vise seg at denne er falsk.
 2. Denne ser litt rar ut. Headstock er feil, båndene har ikke binding, tune o matic er feil skruer. Ser ut som en Kina Kopi. Har sendt selger forspørsel om ilder av serienummer og litt sånt. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40684534&searchQuery=
 3. Hei søker band i Førde området. Har spilt nå i over 10 år. (er 27 nå) Spiller for det meste rock, alternativ rock+++, Inspirert fra band som 16 horsepower, wovenhand, Black keys, Zeppelin, Doors ++. Skriver eget materiale, Både melodi og tekst. Kan også være vokalist. Har band erfaring og hatt noen spillejobber.Send mail eller ring thomasolsen84@hotmail.com / 41595424 Musikk kan høres på urørt: http://www.nrk.no/ur...n1/default.aspx Har sett etter folk en stund nå men ingen treff desverre.
 4. Takker for svar. Har biltt en pause fra bloggen i det siste. Skal ta opp igjen bloggen nå. Da legger jeg ut like mange gitarer som dager det ikke ble lagt ut på. Har endel gitarer ja. Har faktisk ikke fokus å ha mye gitarer enn gode gitarer. Har en Strat som er helt rå, en God les paul, pluss noen helt greie gitarer. Men har mange som ikke er fullt så bra pluss noen nesten verdiløse. Har gitarer som dekker mine behov og kvalitetsnivå. Kansje noen syns at hvorfor ikke selge 10-15 av disse å heller kjøpe seg noe dyrere og bedre men trenger egentlig ikke mer en et par gitarer med god kvalitet for å dekke behovet mitt. De andre er mest for moro. Kom gjerne med inspill og meninger om dette temaet. Liker godt DIY, som kansje merkes og har glede av å sette sammen gitarer av det folk anser som søppel:) Men liker også sette personlig preg på gitarene mine. Gidder ikke ødlegge en helt fin gitar med å lakke den og skifte ut masse deler som holder lenge for mitt bruk. Følg med på bolggen fremover da det kommer mye nye gitarer av ymse kvalitet de som er interresert:)
 5. Lagt til mye nye gitarer. og flere kommer det i ukene som kommer. Følg med alle interreserte.
 6. Den er rå. Låter skikkelig godt. Følg med på bloggen da den oppdateres hver dag med ny gitar i samlingen.
 7. Tenkte jeg skulle vise fjølene mine her, men siden jeg ike får plass til alle bildene har jeg opprettet en blogg der jeg skriver litt om mine gitarer og interesse for gitar og musikk. skjekk ut:) http://gitarogmusikk.blogspot.com/
 8. BLS

  Bls

  For de som er interesserte så oppdaterer jeg bloggen med å vise frem gitarene mine dag for dag. Ny gitar for hver dag som kommer. Oppdatert blogg i dag.
 9. Hei alle sammen. Har vert bruker av dette forumet gjennom noen år nå og kansje på tide og presentere seg. Har spillt gjennom 10 år nå og har en stor interresse for musikk og gitarer. Holder hus på vestlandet og har hatt flere band oppgjennom tiden. Pluss noen mer OG mindre vellykket spillejobber:) Hvem har ikke det... Har også laget en blogg om min interesse for gitarer og musikk her er link: http://gitarogmusikk.blogspot.com/
 10. Hadde vert fett å hatt alle tre da. Hva skal du ha for den?
 11. Se her ja. Har faktisk 2 rockster gitarer. Kjøpte de som prosjekt i england for et halvt år siden. Trorr ikke det er så mange av disse i dette landet Slenger med bilder av de jeg har.
 12. jeg prøvde meg på en frankenstrat for noen år siden. Bc rich assasin kropp og en eden hals med Bill lawrence xl 500.Her er resultatet Gitarer :: van halen picture by thomasolsen - PhotobucketBle ganske bra hvis du tar deg god tid.
 13. Hei søker nå band i førde området. Har spilt nå i 10 år. (er 25 nå) Spiller for det meste rock, hardrock, klassisk rock, blues, ++Har band erfaring og hatt noen spillejobber.Send mail eller ring thomas.katrine@hotmail.com / 41595424
 14. Handlet noen mikker pluss noe annet. Gikk knirkefritt. Fikk det kjapt i posten.
 15. Kjøpte et tremsystem av han. Null problemer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.