Gå til innhold

PAJ

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om PAJ

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 09. feb. 1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. PAJ

  Strenger

  Er det noe særlig å spare på å kjøpe de på ebay, hvis det er snakk om enkeltsett da?
 2. PAJ

  Strenger

  Det hadde jeg også tenkt til å spørre om ja.. Hvilken tykkelse foretrekker dere? jeg har 0.12 på min, men så har jeg jo egentlig ikke prøvd noe annet heller. Utenom i forskjellige gitarbutikker eller hos kompiser da, men da har jeg liksom ikke tenkt på hva slags strenger som var på.
 3. PAJ

  Strenger

  Stikker så bra ut ja Der hadde både d'addario strengene og martins strengene jeg har fått anbefalt av andre Er det de nanoweb phosphor bronze du sikter til eller?
 4. PAJ

  Strenger

  Hvor kjøper dere strengene deres? Har sett f.eks strenger.no men der får man bare bestillt 10 pk, og det er litt dumt når jeg skal prøve litt forskjellige merker. Kan også anbefale noen strenger til meg. hva synes dere er best? Må prøve litt rundt for å finne de jeg liker best.
 5. Okay glem det.. Jeg fiksa det, det var bare å ta det litt forsiktig så løsna den sakte men sikkert Er det da generelt bare å file helt likt på både bru og hode nuten, eller kødder jeg det helt til med intoneringa nå?
 6. Så jeg behøver egentlig ikke å feste den i det hele tatt. Holder dette da? Jeg mener den sitter jo som rakkern fra fabrikken. Men klart det er jo egentlig logisk at med det presset fra strengene så går den ikke noe sted nei. Å få den av da? er litt redd for å ødelegge noe ved å bare nappe den av.
 7. Har en billig kassegitar jeg tenkte jeg skulle justere litt på. Prøve å file ned nuten litt tenkte jeg, så actionen blir litt bedre. Men er usikker på hvordan jeg fjerner og fester nuten igjen. Det er jo også mulig at jeg driter med ut, men da er det vel bare å kjøpe ny å prøve igjen er det ikke? Er det i prinsippet bare å nappe den av, file undersiden eller og lime den på med ett eller annet lim som er egnet eller? (vet at filingen må være latterlig nøyaktig ja) Ps: dette er en billiggitar og jeg vil skaffe meg erfaring, så å ta den med til en gitarsjappe å få det fikset tror jeg ikke at jeg gidder.
 8. Jeg har akkurat kjøpt meg en Takamine EG523SC Nå er jo ikke det nylon så det er vel ikke akkurat svar på spm dit, men det er ihvertfall en helt nydelig gitar. Jeg prøvde litt rundt, og fant ut at denne var den jeg måtte ha ihvertfall Så jeg kan anbefale Takamine, er vel det jeg skulle frem til Edit: greier aldri å treffe riktig på tastene..
 9. Heyhey.. Takker og bukker! Det var bare jeg som var dum
 10. Får ikke til å legge inn avatar jeg. Legger inn bilde som profilbilde, og det fyller alle kravene men det syns ikke. Ser at andre som har avatar ikke har lagt inn bilde som profilbilde. Er det bare jeg som er dum her eller? (sikkert)
 11. Ta å sleng ut noen bilder av den etterhvert a? Nå er jo annonsen fjernet, og jeg lurer på hvordan den ser ut. Hvit les paul er jo nydelig
 12. Ser at du glemte å ta bilde av kanskje den viktigste gitaren da. Den bak Fender amp'n
 13. PAJ

  12 string

  Fiksa linken nå. Skal prøve i manchester! Har endelig noen dager fri da så
 14. PAJ

  12 string

  Jeg har 3 6-strengere og ett par el.gitarer, og har vel spillt i ca 3-4 år, så jeg er ikke helt blank Grunnen til at jeg fremdeles kaller meg litt nybegynner er at jeg ikke kan noe særlig om gitarer. Og også at jeg ikke er noe særlig god i musikkteori og sånt. Har sett den ja, og den ser forsåvidt interessant ut det. Jeg har hørt bra ting om seagull også, men nå skal jeg som sagt kanskje få prøvd noen selv, så da kanskje jeg har mer å gå etter etterpå. Er det forresten denne? Edit: fiksa linken
 15. PAJ

  12 string

  Tja.. trenger og trenger Det er vel mer ett spørsmål om hva man har lyst på her, men spiller mye unplugged og vil jo si at en 12strenger gir godlyden da. Men nå skal jeg til manchester en tur snart så da kan jeg endelig få prøvd en 12strengs. Burde egentlig hatt en ny 6strengs også så jeg får se hva jeg ender opp med. Det vet jeg vel ikke før jeg sitter med lyden i øret i en musikkforretning tipper jeg. Kan dere forresten anbefale noen 12strengs så jeg kan ha noe å gå etter når jeg skal prøve litt rundt? Tenkte rundt prisklassen 4000-6000,-
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.