Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Berg

Medlem
 • Innholdsteller

  468
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Berg vant dagen sist Juni 17 2019

Berg hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

31 Excellent

Om Berg

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 18. mai 1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lillestrøm

Nylige profilbesøk

2 468 profilvisninger
 1. Hei! Noen forslag til hvor man best kjøper sånt? Har litt diverse prosjekter liggende, og det ville vært veldig kjekt med noen plater som kan skjæres til custom plekterplater, deksler osv. Hva slags tykkelse burde man legge seg på? Mellom 2mm og 4mm? Sett litt rundt i butikker som byggmax, maxbo, coop obs bygg osv. Men er ikke helt fornøyd med utvalget der. Kanskje en hobbybutikk eller ligende?
 2. Takk for svar! Multieffekt er så klart det enkleste, men der er vel alle effektene innebygd? Slik at jeg må bruke phaser, delay, reverb osv som er i den? Samt fuzz, og den fuzz pedalen jeg bruker idag, er jeg ikke villig til å bytte bort. Har også vært inne på tanken med med pedal controller, Noe ala denne: https://www.4sound.no/gitar/tilbehoer/footswitches/mooer-pedal-controller-l6?gclid=CjwKCAjwnMTqBRAzEiwAEF3ndr0VkgtbHspJQ-oew8xYNRPn9S-p4siaorCZ7WDv3cSQz9ZDU1LqVBoCETEQAvD_BwE Men her må man også ha med alle effektene som skal være med, i FX loopen,
 3. Hei! Er det noen stødige pedalmoddere som kan svare meg på et par spørsmål? Jeg bruker idag en Orange rockerverb 50, hvor jeg spiller på vrengkanalen. Jeg bruker også en fuzzpedal, som en slags overdrive. Jeg har lenge vurdert å kjøpe en større boks, hvor jeg kan montere begge i samme boks, og man får kortere vei å flytte foten for å velge clean kanalen, OG skru av fuzz pedalen. Det jeg lurer på, er om det går å få en fotbryter, for å skru av begge samtidig? Spesielt med tanke på at kanalvelgeren går med en kabel direkte til bak forsterkeren, og ikke er en del av pedalchainen.
 4. Jepp, låter helt fantastisk!
 5. Denne her går vel som offset. Fikk denne herligheten i hus for noen uker siden. Gibson RD 2007, silverburst. Satt på et sett bare Knuckle og byttet tunere. (Til egne preferanser) Ellers fantastisk god gitar!
 6. Lenge siden jeg har postet noe her også!
 7. Takk for svar! Fryktelig billig mange av de også da! Kan jo nesten lønne seg å kjøpe et par og prøve seg litt selv med å legge andre motiver utapå. Slo vel ikke helt ann med verken Elvis eller nagler. 😂
 8. Heisann! Noen som har noe erfaring med kjøp av brede gitarreimer. Med typisk retro utseende? Digger typ overdrive straps, med alt av mønster og alt som kan customizes. Meeen, ved litt større og tyngre gitar syntes jeg standard 5 cm bredde kan bli litt lite. Skulle da gjerne hatt et par ekstra cm bredde, om det er lær, belte eller stoff som er innerst spiller egentlig ikke så mye rolle så lenge den er rimelig behagelig i bruk. Kom gjerne med forslag til andre steder som kan ha tilsvarende reimer som overdrive straps.
 9. Ahh, Denmark street er det den gata heter ja! Viste at det var en gate, kom bare ikke på navnet. Men uansett kult å sjekke ut og ta turen innom og se. Andertons hadde og vært kult, da jeg er flittig seer av YouTube serien. Takk for innspill! 😁
 10. Hallo! Jeg skal en langhelg til London i juni, og er samtidig på utkikk etter ny gitar. Har et par jeg har sett meg ut. Men musikkbutikker her til lands har ikke all verden med utvalg hengene på veggene. Etter forrige kjøp, da jeg kjøpte på nett uten å egentlig har prøvd faktisk gitaren først. Fant jeg ut at halsen på PRS SE'n ikke traff helt meg. Noen som har noe anbefalinger til musikkbutikker i London med godt utvalg, slik at man får prøvd litt av hvert?
 11. God kveld, og en fortsatt god jul! Jeg har et sett Bare knuckles pickups som jeg har lyst til å montere over til en SG. Har til nå pleid å bruke en gitartekniker når noe med elektronikken skal gjøres noe med. Gjør det meste andre selv, og kunne tenkt meg å lære meg å lodde opp elektronikken også. Er ikke ukjent med en loddebolt, bare ukjent med elektronikken i gitaren og hvor jeg kjøper det. Humbuckerene har 4 ledinger, så tenkte å ha push \ pull på tonekontrollene, for coil split. Siden det er en SG, og den er såpass slank så burde jeg vel ha "Short shaft" potmetere, ikke sant?
 12. Fikk gjort litt arbeid på dette beistet igår. Filt ned skarpe ender på bånd, polert bånd, pusset ned kanten på gripebrettet for en litt mer "rounded edges" felling. Vasket og oljet gripebrettet, som gått over hele kroppen med olje / pollish. Så nå er den bedre å spille på enn noen gang!
 13. Virker som mye gitar for pengene! For å være helt ærlig, så var det ikke tremolo systemet som gjorde at jeg valgte gitaren her. Og ser vel heller at det ikke kommer til å bli brukt all verden. Noen som har erfaring med trem-blokk ala en trekloss ved blokka? Økt sustain? Eventuelt legge inn bittelitt skumgummi ved fjærene for å dempe klangen det medfører? Bortsett fra det er jeg veldig fornøyd med hals, headstock med stabile tunere, god vekt og balanse, samt plassering av knotter.
 14. Er på ingen som helst måte noe ekspert i fender verden, men har selv en Mexico Fender telecaster, og er utrolig fornøyd med den! Så er jo et prishopp ned til Mexico fra Amerikansk. Om du ser etter brukt og det er noe der til 3000-6000 er det nok som oftest Mexico om det står Fender på headstocken. Squier har jeg personlig lite erfaring med.
 15. Innså at jeg posta alt for lite bilder. Ikke all verden kvalitet fra telefonen, men det får duge. Fikk på et par pickup deksler i rå nikkel, og bytta til sperzel locking tunere. Fikk testa litt på øving idag, bortsett fra litt tamme pickups, så er gitaren kjempegod å spille på og holder godt på tuning selv med orginal plast nøtt. Kan være det blir tusq eller bein med tida. Halsen er forresten matt som man så vidt kan skimte på siste bildet. Kanskje det var det du ikke likte med halsen? Syntes også andre prs halser har vært for "seige".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.