Gå til innhold

NitRam Den Gale

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om NitRam Den Gale

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for svar. Gjorde noen søk og kom frem til en grei guide på nettet, og bestilte krom covers hos den lokale gitarsjappa.
 2. Har en Gibson SG Special Faded (Worn Cherry) og lurer på om det er mulig å sette pickupcovere på de ferdigmonterte 490 pickupene.
 3. Nattamusikk bør være smooth, og da kan artister/grupper som Donald Fagen (vokalisten fra Steely Dan), Steely Dan, Fourplay ("pling plong" jazz fusion), Dave Grusin ("pling plong" jazzete filmmusikk) og ellers det meste av Mark Knopfler (særlig Kill to get crimson og Sailing to Philadelphia).
 4. Hadde ikke vurdert Laney nei, men tror nok at en VC100 er en for kraftig amp for meg...
 5. Har siklet på den allerede, men om den ligger der når jeg har greid å skrape sammen 14 lapper (dvs. om et par måneder) er langt i fra sikkert... EDIT: Forresten... Noen her som har hørt forskjell på en AC15 med og uten Alnico Blue element?
 6. Sorry! Mente selvfølgelig Digital Reverb. Får skylde på at det var noe sent når jeg skrev den posten... Har ikke akkurat ubegrenset med penger til dette (skal ha meg ny amp også), men et sted mellom to og tre tusen kroner for wah wah og reverb hadde vært greit.
 7. Fordelen jeg ser med AC15 er jo at den har innebygget reverb, så jeg må jo eventuelt ha en separat effektpedal til reverb dersom jeg går for Marshall'en. Dessuten skal jeg ikke late som at pris ikke er viktig, for slipper jeg unna med å betale ti lapper istedenfor nitten så finner jeg alltids noe annet å bruke penger på (det vil si, i realiteten slipper jeg å spare like lenge)...
 8. Jeg føler trangen til å utvide min musikalske horisont og har derfor bestemt meg for å kjøpe wah wah pedal. Har tittet på VOX V847 så langt, og det hele virker jo ganske greit. Noen som har noen inspill her? Har ytterst liten erfaring med å spille med wah wah fra før... Ser meg også om etter en grei reverb pedal. Har en VOX AD30VT, men har planer om å kjøpe ny rørforsterker ganske snart, hvorav flere av alternativene har ikke innebygd reverb. Har sett på Marshall Reflector og Boss sin Digital Delay så langt, men trenger noen stalltips fra erfarne gitarister.
 9. Prøvde noen Les Pauler hos den lokale gitarsjappa, men kan ikke akkurat si jeg er frelst... Har en Strat fra før og gikk nylig til innkjøp av en SG Faded, som etter min mening er en glimrende gitar. Min neste gitar er definitivt en Strat med lønn fingerbrett.
 10. Har vært innom tanken på Fender, men slo det fra meg etter å ha testet en Hot Rod Deluxe hos den lokale gitarsjappa. Gir meg ikke helt de lydene jeg er ute etter...
 11. Jeg spiller blues og rock (gjerne klassisk rock ala AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple osv.), på både en Strat og en SG og trenger derfor en røramp så låter fint clean og med vreng. Forsterkeren skal i hovedsak brukes hjemme så det er viktig at man ikke må skru gain/volume for mye opp før det låter bra. Har så langt kommet frem til følgende valgmuligheter (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen): - Orange Tiny Terror med Orange 1x12" kabinett (PPC112) - Marshall 1974X combo - VOX AC15 (tenker på CC1X på grunn av Alnico Blue elementet, men har ikke hørt forskjellen mellom denne og en vanlig AC15CC1) Jeg vurderte tidligere også AC30, men kom frem til at denne blir for kraftig for hjemmet da jeg bor i leilighet. Noen som har noe heite stalltips her? Kom gjerne også med andre forslag.
 12. Gjorde visst det... Eller "skummet gjennom" da...
 13. En sang av Mark Knophler dukket om på et McMusic album en gang. Mulig at det er unntaket som bekrefter regelen...
 14. Ingen som har nevnt hverken Dave Murray eller Hank Marvin her, så derfor gjør jeg det...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.