Web Analytics
Jump to content

Goatboy

Medlem
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

About Goatboy

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Tangled up in bibelbeltet

Goatboy's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hei! Tenkte å selge mitt stack bestående av Marshall DSL100 og Marshall 1960A LEAD. Har kun brukt det på 3 konserter, og er strøkent. Sound1 sin pakke har førpris på 18000 (nåpris 16000). Har ikke peiling på hva man kan ta for musikkutstyr som er så godt som nytt, så lurte på om noen har peiling på hva jeg kan få for dette. Hvilken pris ville dere satt som utgangspunkt? Fant ut at jeg rett og slett ikke har bruk for den. Ble for stort for meg. http://sound1.no/portal/asp/produktdetalj1.asp?Produkt_ID=5376
 2. Takk for det, folkens! Haha, det var faktisk på grunn av det licket jeg fikk senebetennelse, tror jeg. Øvde alt for mye på det, og hadde det nesten. Er så gøy å spille når du begynner å få flyt på det.
 3. Alternativ tittel: Åtte grunner for ikke å spise "magisk sopp". Noe av det siste jeg spilte inn før jeg begynte å slite med senebetennelse. Hadde tenkt å covre låta "Wonderful Slippery Thing" av Guthrie Govan, men falt litt ut, og mesteparten ble improvisasjon, på godt og vondt. Er egentlig ingen jazz mann, så det ble litt amputert til tider.
 4. Meget bra! Og takk for at du gjorde meg oppmerksom på den låta. Elsker Zeppelin, men hadde ikke hørt denne før, av en eller annen grunn.
 5. Bra jobba! Jeg synes både lyd/produksjon og spilling var godt gjennomført. Selv om vokalen ikke var helt min stil, så har du helt klart en bra rockevokal. Stå på!
 6. Takk til begge to! Jeg tror jeg prøvde først uten palm mute, og syntes ikke det hørtes helt bra ut. Men det finnes jo såklart en mellomting kom jeg på nå. Og ja, jeg tror du har helt rett i at dette er part 2. Jeg trodde også det først, men dobbeltsjekket med youtube, hvor det virker som om de fleste mener part 2 er den delen med slide.
 7. Hahaha! Det var jo hyggelig å høre.
 8. Gjorde et forsøk på siste halvdel av part 1 forleden (med en falleferdig Mexico Strat), og hadde satt pris på tilbakemelding. Brukte et backing track fra Total Guitar. Akkordene som havner på toeren var der fra før, så de kan jeg ikke ta æren for. Kan også nevnes at lyd aldri har vært min sterke side. http://www.youtube.com/watch?v=tssMis6_wq8
 9. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/625845/
 10. Oi, jeg aner ikke hva jeg tenkte med. Det du sier er selvfølgelig riktig.
 11. Og du har spilt hvor lenge? Guitar Pro er et veldig nyttig program, men jeg vil på det sterkeste anbefale å lære låtene så godt du kan ved å høre på dem først. Dette blir mye lettere når du har gjort det noen ganger. SÅ kan du slå deg løs med Guitar Pro for å lære det du evt. ikke hadde fått med deg. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men du tjener på det i lengden. Hvordan man lærer låter best med programmet har jeg ikke noe lett svar på. Og for å skjekke om gitaren er sur eller ikke, kan du spille en natural harmonic på 12 bånd og sammenligne med den åpne strengen. Tonene skal være like, bare en oktav høyere. Gjenta dette med alle strengene.
 12. Trykk på "Avansert" til høyre for søkefeltet. Velg deretter det forumet du vil søke i fra lista. Edit: Fant ut at jeg heller ikke får til å søke i et bestemt forum. Det kommer resultater fra alle de andre forumene i tillegg...
 13. Wow, veldig bra utført! Likte tonevalgene dine.
 14. Tusen takk for kostruktivt svar. Alt er spilt inn med en ADK A-51 som jeg har fått låne av broren min. visstnok bestillt fra Kina for rundt 1000-lappen. Er ganske fornøyd med kvaliteten på den for en så lav pris. Har ikke brukt noen effekter av noe slag. Hvorfor vokalen er panorert til den ene siden aner jeg ikke. Både gitaren og vokalen er spilt inn først i høyre, så venstre inngang på lydkortet, så det er mulig jeg ikke har stilt disse nivåene riktig til å begynne med, evt. har forandret på dem etter at gitaren var spilt inn. Og jeg fant ikke pop-filter så jeg måtte bruke en sokk. Det var mye værre før den kom på.
 15. Gibson Les Paul standard (sun burst, matt). Kjøpt ny hos Sagevik for 13 000. Hadde litt bange anelser til å begynne med, siden de var 10 000 kr på tilbud, men ser nå at de samme gitarene er oppe i 23 000 igjen. Gud så deilig det er å ha en skikkelig gitar! Den forrige jeg hadde var en Strat, Mexico modell som ikke hadde vært hos doktor'n på 6 år, dvs. aldri.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.