Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MåHaLesPaulCustomNå

Medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om MåHaLesPaulCustomNå

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Gitar
 1. bass med plekter er slapt....ingen av de syke bassistene bruker det... marcus miller, john myung fks..
 2. Jeg søker ny bassist og vokalist til bandet mitt (spontanius) pga at den forrige slutta(var fordi vi ville spille forskjellig musikk...) Jeg bor i skoger i utkanten av drammen, vi har nå 2 gitarister og en trommis..vi har spilt instrumentalt frem til nå, men vi fant ut at vi trenger en vokal, gjerne en som er flink til og skrive tekster.. Vi øver tirsdager og torsdager på victoria kulturhus i drammen... Hvis noen er interresert, så henvend dere på tlf 92696127 (Tommy Bråthen) eller send en mail på gorilla_vrengtryne@hotmail.com.... Mvh Tommy Bråthen
 3. og forresten..må bare si det... Labrie er syk vokalist! på konserten ble jeg mest happy når de spilte metropolis pt.1...Den er rett og slett genial!!!!!!!!
 4. Det er vel antageligvis noen av de beste sangene de har laget da... Det mener ihvertfall jeg....
 5. Kanke no får det..jeg syntes den er driiitrå...rått å værra harry, altfor lite harry gitarister nå!!!
 6. sissel kyrkjebø og rein ett eller annet.. Tommy Andreas Bråthen, hørt om han??
 7. fint og høre!bare positive tilbakmeldinger....konge konsert..hadde jeg hatt råd skulle jeg vært der på onsdag også..
 8. Jeg vil gjerne høre fra dere som evt var der om hva dere syntes om konserten.. Jeg syntes det var helt sinnsykt!!!DIE!DIE!DIE!DIE!DIE!Die by my hand, my people across the land, killing first born man!!! Fy faen så rått!
 9. MICHAEL KAMEN 1948 - 2003 Composer and long-time collaborator with Metallica, Michael Kamen, sadly passed away in a hospital close to his London home yesterday (November 18th), after suffering from a "cardiac event", with the doctors unable to revive him. æsj!den var kjip ass!!!!!!!!var snakk om at han skulle jobbe mer med metallica og greier også.... Michael was diagnosed with multiple sclerosis in 1996 but didn't reveal this to the public until recently (see news below). He is survived by his wife, two daughters, his father, and three brothers. KJIPT!!
 10. vi i bandet mitt er like konstruktive som en hamster....kjipt...får alt for lite ut av øvingene....+ at jeg er altfor metallica inspirert..men det begynner og gå litt mer i retning av dream theater.... Right on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.