Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

TheJack

Medlem
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TheJack

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Fredrikstad
 • Interesser
  amper, gitarer og basser
 1. Å sammenligne Epiphone SG med Gibson SG blir som å lime Mercedes Benz merket på en Lada og si du har Mercedes... :roll:
 2. som alltid fra ibanez: stygg og jævlig
 3. la ut bilde på gitargalleriet, men kan sikkert slenge ut et her også ræva bilde, jeg vet
 4. Gibson SG (standard eller bedre) er verdens beste gitarer... For de som liker dem da, selvsagt. SG er laget for rock av det gode, gamle slaget. Gitar -> Kabel -> Marshall plexi Skal du spille metal og alt annet dritt (OBS OBS! Personlig mening, ikke ta den for seriøst) er vel ikke SG det beste valget. Men hvis du liker litt tykk hals, humbuckerlyd av det gamle slaget og syns SG er den peneste gitaren i verden er den et soleklart valg. Jeg spiller på Gretsch M.Young signatur, 83' Tele USA, '04 Strat USA og selvsagt en '03 SG standard
 5. det beste noensinne levert her på forumet! MER! MER! MER!
 6. "Alle marshall suger" ja... Regner med du har prøvd alle i så fall. Idiot... :roll:
 7. Tror ikke det er snakk om mer enn 2 års forskjell på Angus her, max. Skal ikke si noe sikkert, men det virker som det er Mark Evans som spiller bass på "Dog eat dog", mens Cliff har tatt over på Sin City. Kule klipp forresten, mer av slikt!
 8. Og dessverre har du innsett noe galt.. Har ikke det desverre, bruker en Mesa Boogie single rectifier. Så utrolig mye bedre enn alle de marshalls jeg har prøvd og hørt. På ukm i vinter som var så var det en Marshall jcm 800 Zakk Wylde signatur der, den hadde vepselyd i forhold til min. Det sier sitt. Eneste som duger er kabinettene deres :roll: Nå var i hvert fall Marshall bra nok for Jimi, så at Marshall "suger så vilt" er vel ikke det smarteste du kan si :roll:
 9. Led Zeppelin - Physical graffiti [vinyl replica] samme innpakning som den originale LP utgaven bare i forminsket format. Ganske stilig egentlig, morsom vri på en cd-utgivelse syns jeg
 10. egentlig broren min sin, men vi har "felleseie" dvs. han får låne mine og jeg får låne hans gitarer Han ga 6500,- for den ( :shock: )
 11. Nyeste anskaffelsen her i huset, en Gretsch G6131SMY
 12. Dagens "punk" har lite til felles med den gode, gamle sorten synes nå jeg... Ramones, Bad Religion, Dead Kennedys osv. er punk for meg, ikke de grineguttene med tøffe tattoveringer og "crazy" hårsveis som ruller på MTV nå for tiden!
 13. I tilfelle det er noen som ikke har fått det med seg har Gibson nå lagt ut bilder fra fabrikken i Nashville, TN. De har også laget en ny customshop side. Morsomt for oss som liker Gibson Admin må gjerne flytte denne tråden om den hører hjemme et annet sted.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.