Gå til innhold

LoveMyGibsonSG

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LoveMyGibsonSG

 • Rang
  Nybegynner
 1. Jeg mildt sagt elsker ValveKingen min..... Bruker Boss GT til og det låter så himla perfekt... Forsterkeren er alsidig og har en deilig og grom vreng.... Jeg går musikklinja på skolen og en kamerat spør alltid om å låne min forsterker til å spille In Flames og slikt.... ValveKing er en som ikke skuffer... har spilt over 100 timer og ingen problemer hittil
 2. halla Heidi:) Alltid kos med jenter som lærer seg gitar vel, du har jo en del fine men enkle sanger... I første omgang vil jeg ambefale: "Knocking on heavens door" "Heaven" "Idyll" Og når du blir litt bedre kan du jo prøve deg på "Don't Cry" av Guns 'N Roses..... Bare skipp soloen... Et lurt tips kan være å lære seg Chordene først og så gå over til fingerspill når du føler deg sikker på chordene.... Det er en litt mer avansert låt, men en som er morsom å bryne seg på etter hvert... en som du kan bygge på etterhvert som du utvikler deg... 1. Chorder 2. Fingerspill 3. Solo Tror dette vil være en fin start... Dette er jo litt "jente"-låter også.. så tror ikke du kommer til å mislike dem www.ultimate-guitar.com www.azchords.com www.tabscout.com
 3. veit han ikke har spilt lenge og at han ikke trenger noen god gitar, men jeg tror det er likt med dere som med meg, spillegleden øker 100000% når du får en god gitar! mitt eneste tips er: Gå til en gitarforretning og prøv forskjellige typer gitarer... finn din type gitar og din type låt..... og vær fornøyd med ditt valg:) lykke til:) ps: EMG er allsidig uansett om det er H eller S.. En kamerat av meg har bytta ut pick'ene på sin Epi LP til EMG 81 og EMG 86 er det vel... Det låter helt sinnsvakt bra.... Han spiller for det meste 80-talls rock;)
 4. Ephi LP er ikke så bra at det gjør noe... Den er tung, VELDIG tung og jeg liker ikke Ephi... Jeg elsker Gibson men liker ikke Ephi... Det har litt å gjøre med treet som blir brukt, kvaliteten på det som blir laget, og mange ganger pick'ene.... hvis du har 3000 å bruke vil jeg egentlig ambefale deg å spare opp litt til, kan da vel ikke være så vanskelig... du er snart 16.... hvis du har 5000 kan du få en helt annen kvalitet på gitarene, og hvis du kjøper brukt kan du finne UTROLIG masse bra.. tok meg tid til å lete litt på finn.no: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=13343122&sid=xz6cbaN09vi397083&WT.svl=Link - EMG pick'er med floyd rose tremolo... denne er et knallkjøp... evigvarende pick-ups og en tremolo som ALDRI går ut av stemming... http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=13024764&sid=xz6cbaN09vi426105&WT.svl=Link - ikke veldig ulik Squier'n bare utrolig mye bedre lyd og spillefølelse... For all del, IKKE kjøp pga utseendet!
 5. Jeg sitter nå å hører på "no Boundaries" og lurer på om det egentlig finnes en "sykere" sang enn denne basert på skillz? nå tenker jeg ikke nødvendigvis på hvor fengende sangen er, men mer om hvor: - Rask - Teknisk - "show-off" sangen er........ En populær kjenning er jo "Canon Rock" Pechebel/JerryC En annen kan være "Surfing with aliens" Satriani En tredje er "Glasgow kiss" Petrucci det er mange, men er det egentlig noen som topper denne?:
 6. Hysj.. det er den jeg skal kjøpe neste uke, mest sannsynlig;)
 7. Back to subject.... Jeg synes du burde vurdere en brukt JEM 555 denne er riktig nok ikke så bra som 7 seriene, men du vil ikke lide... Snakker DeMarzio picker, ZR eller floyd rose tremolo, tynn hals, tung kropp... alt du trenger rett og slett... denne kan du få brukt i norge for mellom 5 og 9 lapper.... tips kan være å bestille fra ebay.. ingen som slår er dyr Ibanez på oppsett, de billige er dritt, men de dyre er kvalitet.
 8. Utrolig bra initiativ... kjenner at dette er noe jeg trenger, selv etter en god del år... takker... skal komme med spørsmål når det trengs;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.