Gå til innhold

Pilean

Medlem
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Pilean vant dagen sist Juni 29 2012

Pilean hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Pilean

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. nov. 1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ås
 1. Det finnes også eget software til formålet. http://www.seventhstring.com/xscribe/overview.html?a=48
 2. Og der var lydkortet oppe og gikk igjen. Har vært noe kluss i selve nedlastningen av driverfilen... Takker nok en gang!
 3. Tusen takk! Har sendt PM.. Takker for hjelpen begge to!
 4. Det er den jeg sliter med å laste ned.. Nedlastningen stanser opp rett før den er ferdig, og står der en god stund før den blir ferdig. Når jeg pakker ut får jeg feilmelding underveis om at det er feil med en fil.. Har prøvd med flere nettlesere over flere dager uten suksess.. Du har ikke tilfeldigvis filen liggende Carpal? Og mulighet for deling gjennom f.eks. Box?
 5. Eneste driveren jeg har funnet er en felles for Vista og Windows 7 her... Har du funnet en annen Audun?
 6. Hei! Jeg har et E-MU 0202 lydkort jeg ikke får til å prate med Windows 7. Det ser ut til at driveren ikke godkjennes.. Det ligger en betadriver på Creative sine sider til W7, men får ikke denne til å kjøre. Virker som om det skjer noe galt allerede under nedlasningen, og får beskjed om at en fil er skadet. Er det noen som har lydkortet og har erfaringer med å få det til å funke med Windows 7? Eventuelt andre tips?
 7. Tenker det er Silvertown Blues jeg Høres ihvertfall ut som den gata Edit: Det er strengt tatt ikke Dire Straits, men Knopfler.. Men etter å ha hørt den igjen er det den. Får ikke lydkortet mitt til å snakke med windows 7, så det er fritt til å ta stafettpinnen igjen..
 8. Jeg synes dette høres bra ut! Planen er fremdels å brøle ut når det skjer noe? Var snakk om massemail en gang mener jeg..? Er ikke her inne så ofte lenger og vil nødig gå glipp av muligheten....
 9. Synes Skateaway oppsummerte greit! Av soloalbumene er Sailing to Philadelhia favoritten med tittelsporet, speedway at nazareth og what it is som høydepunktene. Det nye albumet føler jeg blir litt ensformig. Blir sittende og vente på et brudd som ikke kommer. Men er et par godbiter som tittelsporet, Redbud tree og Kingdom Of Gold
 10. Bruker for det meste små Jazz III. Synes jeg får god kontroll på solospill. Alternativt blir det Dunlop USA nylon .88 som jeg liker bedre til riff og rytme. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd mye forskjellig, men følte jeg fikk bedre kontroll når jeg økte plektertykkelse.
 11. Jeg anbefaler alltid Justin Sandercoe som en start: www.justinguitar.com God og pedagogisk imo, og ikke minst gratis
 12. Har vel ikke så mye valg på denne..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.