Web Analytics
Jump to content

JohnnyR

Medlem
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

About JohnnyR

 • Birthday 12/01/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Buskerud, Ringerike, Tyristrand
 • Interests
  Skateboard og Gitar

JohnnyR's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Hei, takk, men jeg har sett de diagrammene:) Men jeg lurte på hva den røde, hvite og blanke ledningen på Duncan Desgined Single Coils er. Hvem som f.eks. er pluss og hvem som er minus og jording.
 2. Jeg har to Duncan Designed SC101 pickups, men jeg lurer på hva de forskjellige ledningene er! Det er en som har rød gummi rundt, en med hvit gummi og en som er helt blank. Hvem av ledningene er hva?
 3. Jeg vurderer å dra, det siste året har jeg blitt hekta på DT, så vil benytte sjansen!
 4. Kjøpte 2 Duncan mikker av han. Fikk også masse hjelp samtidig! Kom hele og fine i en godt pakket emballasje, fikk til og med noe ekstra småtteri med på kjøpet! Var noe kluss med posten så det tok ekstra lang tid, men han gikk ned for å høre med de og da fikk jeg pakken dagen etter! VELDIG grei kar å handle med! Service på høyeste nivå!
 5. Takk! Dette hjalp egentlig veldig mye! Trur jeg går får J&H!
 6. Ok, så man bør ikke bruke noe "vanlig" verktøy liksom? Har ikke nutfiler...
 7. Hei. Åssen verktøy burde man bruke får å lage sporene til strengene på en ny sadel uten disse sporene?
 8. Valget mitt står mellom Carl Martin DC Drive og en Visual Sound Jackyll and Hyde pedal. Hvem burde jeg velge når jeg liker musikk som Red Hot Chili Peppers og Rage Against The Machine? Noen som klarer å finne noen video/lydklipp review av Carl Martin pedalen? For jeg har ikke finni noen enda, skulle gjerne hørt åssen den er.
 9. Jeg spiller mye Red Hot Chili Peppers og den duren... Funk, vanlig rock og så vidt litt metal. Men mest rock da. Ja, det er egentlig det samma, bare rundt den prisen liksom.
 10. Ok, der var ordet jeg hadde gjemt helt bort i hodet mitt! "transistor". Men ok, har tenkt på en Ashdown FA 40 DSP (http://www.gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=563). JEg har en gammel Peavey forsterker som jeg egentlig ikke liker lyden i. Denne er transistorforsterker og har 160w (Jeg vet at den med 40 rør-watt ikke vil bli like høy som denne), men jeg trengr nok ikke mer enn ca. 100 w (om det hadde vært transistorforsterker). Har dere noen råd på rør-forsterker som kan spille som en 100w transistor og ikke koste særlig mye mer enn 6000-7000kr?
 11. Jeg har sett på en 40w gitarforsterker og jeg er litt usikker på hvor mye de 40wattene ville vært hvis det var en vanlig forsterker? Eller hvor mye "rør-watt" man bør ha for å bli likt med en 100w - 150w forsterker?
 12. Jeg har hatt samma problemet med delayen min, og jeg har finni ut at det er noe rart med forsterkeren min. Men jeg bruker ikke en dist. pedal, bare distortionen som er på forsterkeren... Veit ikke helt hvordan man skal fikse det.
 13. :o De gamle Hagstrømmene er de tøffeste som FINNS!!!:D:O DENNE er stygg!!!
 14. 1. Hagstrøm Ultra Swede II 2. Og en Strat som jeg har fiksa masse på selv... Forskjellige deler. 3. Akustisk av ukjent merke Liker å spille rock, funk og litt metal. (Klassisk på akustiske)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.