Web Analytics
Gå til innhold

jantore

Medlem
 • Innholdsteller

  307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jantore vant dagen sist April 1 2012

jantore hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om jantore

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 101 profilvisninger
 1. For å fjerne klistremerker bløt de først opp med litt varmt såpevann på en klut og gni det inn til du får fjernet det meste.Limrestene som er igjen fjernes med plasterfjerner eller heptan begge deler fås kjøpt på apotekek. Tusj fjernes ved å ta litt xylen eller jotun tynner no.17 på en fille og gnikke.Ikke overdriv mengden med tynner,og vask det vekk med såpevann etterpå.Kjøpes f.eks på Obsbygg e.l.
 2. jantore

  Tuners

  Klarer meg fint med de originale : american proffesional staggered Locking tuners har aldri vært noe tema.
 3. Engasjementet i denne tråden fikk meg til å endelig bytte cap'en på min egen gitar (strat med Eric Johnson wiring.)Satte i en 0,001 uF på tonepotene for ca. 5 år siden.Den hadde nesten ingen hørbar effekt,hehe,så nå fikk jeg endelig inspirasjon til å bytte den til en 0,047,slik at det faktisk har effekt å ratte på tonekontrollene
 4. Er det noe slikt som dette du tenker å bruke:https://www.siglermusiconline.com/products/920d-wiring-harness-for-esp-ec256-electric-guitar Under "product description" står det listet opp hvilke komponenter som er brukt.Ser det er en 0.047uF cap på denne.
 5. Mitt forslag: Bestill og sett i en Orange Drop 0,022 mF på tonekontrollen,og gi blaffen i å sette på cap'er på volumkontrollene.
 6. Les dette:https://www.gitarist.no/categories/elektronikk-caps Det er sikkert flere som kan hjelpe deg hvis du skriver litt mer om hva slags gitar det er snakk om,hvilke pickuper og hva slags wiring du vil bruke.Eller er det hemmelig?
 7. Se på fingrene på gripebrettet istedet,hehe Som man sier i Forsvaret:Det er for å forvirre fienden.?
 8. Metallrørene/dekslene holder røret på plass og beskytter glasset mot slag etc.De skjermer også mot RF-stråling (støy),både utenfra og utover fra røret inni dekslet.Hvis du synes de er stygge,kan du polere dem med "Silvo",(tidligere Duraglit),eller annen metallpolish til de er like blanke som krom.Så blir de ikke så stygge lenger.?
 9. På finn.no er det veldig mye å velge i nå,fra 500 kr. og oppover....blir litt fristet selv
 10. Nyskjerrig på hva slags Jensenhøyttalere det er
 11. Merkelige gitarer,den til venstre har stol til nylonstrenger,og stemmemekanikk som til en stålstrenger,på den høyre er det omvendt:Stolen er for stålstrenger,stemmeskruene er for nylon,hehe.Halsen på den høyre er også smalere (stålstrenger),mens den til venstre er bredere (nylon).Ser av bildet at det er stålstrenger på begge.Ville prøvd nylon på den til venstre,og stål på den til høyre.Å anbefale strenger er veldig subjektivt,ser ut som det kunne passe med phosphor bronze .010-.048 på den til høyre,hvis jeg skal anbefale noe.Skal du ha nylonstrenger på den til venstre,så ikke kjøp de billigste.De kan hjelpe deg på musikkforretningen din,ta med bildet av gitarene! Lykke til!
 12. Gibson Les Paul var vel opprinnelig en jazzgitar? Ellers så tenker jeg Hagstrøm Super Swede (made in Sweden) når jeg tenker jazzgitar.Men den har ikke F-hull
 13. Ere det gamle strenger kan årsaken være at tråden som er spunnet rundt de 4 mørkeste strengene er slitt enkelte steder.Lyden kan karakteriseres som en "slapp" dirring.En "stram" klirring indikerer båndklirr (fret buzz),forårsaket av en deformert (bøyd/buet) hals,for lav stol,eller at båndene har kommet opp.hvis det er en gammel gitar som har vært utsatt for fukt, tørke gjerne kombinert med for høy temperatur over tid.Min erfaring er at klassiske/nylonstrengsgitarer er veldig stabile.
 14. Vanskelig å si.Spørs hvor bra den er å spille på,hvordan den låter,og i hvilken stand den er.Og hva noen eventuelt er villig til å betale Her er et par linker:http://www.vintage-guitars.se/Levin/Levin_1979_Levin_W_35_565135.htm https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=levin+guitar+w+35&_sacat=0
 15. Det som slår meg i den første videoen er hvor provisorisk fabrikken virker.De har satt inn noen bord og stativer i lokalene,og virker på en måte klar til å rømme,hehe. Ellers så ser det veldig trangt ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.