Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

jantore

Medlem
 • Innholdsteller

  327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jantore vant dagen sist April 1 2012

jantore hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om jantore

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

3 272 profilvisninger
 1. Ser de skal ha mellom 300 og 600 USD for slike på ebay,reverb m.m,med de er kanskje endel overpriset "over there". Kommer også an på tilstanden til gitaren.
 2. Tenker det er denne: Landola/Peavey SD-11P
 3. Helt greit å rengjøre med vann/oppvaskmiddel,slik du har gjort.Så da trenger du forsåvidt ikke vente på denne sitronoljen. Du kan bruke en slik til å olje inn gripebrettet,hvis du har i huset (inneholder vaselinolje,white spirit og parfyme):
 4. Mer om rens/oljing av gripebrett her:https://forum.gitarnorge.no/topic/37907-gitar-fretboard-oljer-hva-er-best-tran/
 5. Har bare erfaring med DiMarzio singlecoils,men..kanskje denne er noe for deg:?
 6. Loddingene på tone og potmete samt kondensator ser temmelig tvilsomme ut,for å si det forsiktig.Enig med de andre her,få byttet ut disse med nye.Koster ikke mange kronene
 7. Da er det slik det skal være. Kan med fordel jorde denne,men vet ikke om det hjelper . En annen mulig årsak til støy kan være krypstrøm i jackledningens kontakter (dårlige loddinger). Ellers så vet jeg faktisk ikke.
 8. Ja,hvis det da ikke er noe galt med forsterkeren din eller jack-kabelen.
 9. På bildet av volumkontrollen ser jeg to sorte ledninger til venstre,en hvit i midten og en hvit til høyre. Hvis du lodder av alle ledningene skal de sorte sitte på den kontakten som har forbindelse til kapslingen(jord) på volumkontrollen både når den står på null og på maks.De hvite skal stå på de andre to kontaktene.Motstanden mellom disse to skal variere fra 0 til 250 kOhm eller mer,når du skrur på volumkontrollen. Eller sagt på en annen måte:Sannsyligvis skal de to sorte bytte plass med den hvite helt til høyre.
 10. Slik skal det ikke være.Kapslingen skal være konstant jordet.Det er "hot"-lederen (de hvite ledningene) som skal oppføre seg slik du beskriver her.Sannsynlig at ledningene på potmeteret er koblet feil.
 11. Woodies guitar hanger
 12. Lest denne? https://www.fralinpickups.com/2018/11/12/understanding-guitar-grounding/
 13. https://www.blocket.se/annons/stockholm/washburn_falcon_modell_b_fran_1981/93144318
 14. En annen årsak kan være at det oppstår friksjon mellom klærne dine og gitarkroppen,noe som igjen fører til statiske utladninger.
 15. Kan ikke forstå annet enn at det er selve tremoloen som trenger justering,og ikke hals/kropp.For meg høres det ut som tremoloen er vinklet for mye opp slik at den blir for høy.Ta en titt på dette: Setting Up Your Stratocaster Trem by Intervals - Try This Out!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.