Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

LPG

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LPG

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Happy med Fralin Blues Special? Vurderer sterkt å bytte ut Raw Vintage pickupene i min Xotic XTC med de her... Hørt at de har et snev av "strat" lyd i seg...
 2. En SSS i vintage torquise. Nydelig gitar som ble litt overflødig da jeg kjøpte en Suhr (strat) og har en strat til på lur
 3. Hadde en Cutlass. Nydelig gitar. Den jeg hadde var ikke roasted, men fortsatt satin lakk. I en blindtest tror jeg egentlig ikke det er lett å kjenner forskjell på satin og roasted selv om jeg nok hadde valgt roasted (av estetiske grunner) om jeg sulle kjøpt igjen. Nå har jeg en Suhr Classic Antique og en Xotic XTC-1. Begge med roasted neck. Nydelige gitarer! Om du ønsker noe som følges hakket mer "vintage" enn Suhr hadde jeg testet ut Xotic XSC-1 eller XSC-2.
 4. Jeg har en E-SE-128LT/RE. Nydelig gitar! Har også en LP-130ltd som jeg er veldig happy med:
 5. Etter å ha testet Edwards-gitaren i ca en uke, må jeg si at jeg er mekitig imponert. Var en tur innom en musikkforetning her om dagen og testet kjapt noen Custom-shop strater. Kan ikke si det var bedre (eller dårligere) gitarer, selv om de kostet 3-4 ganger mer enn Edwards-straten min.
 6. Gitaren kom på ca 7 lapper med frakt og mva. Ikke ille!!!
 7. COOL! Var innom den også, men fryktet at halsen ble litt for tykk på den... siden det er en SRV-type gitar... Men mulig det er samme hals som står på min. 12" (300mm)?
 8. Takker for det Ser at det er mange som kjøper Les Paul-modellene, men ikke fult så mye fuzz rundt strat og tele-gitarene av en eller annen grunn... Hvilken Edwards-strat har du da?
 9. Da er den endelig i hus Etter lang tids snoking her og på andre fora tok jeg endelig mot til meg å kjøpte en Edwards E-SE-128/RE fra Japan. Gitaren blir bygget av ESP under Edwards navnet, men siden headstocken på denne er helt lik Fender så har de valgt og ikke trykke logo på den.... Gitaren selges utelukkende i det Asiatiske markedet men det er mulig å kjøpe den via ebay eller webshoper i Japan. E-SE-128/RE er en relic modell ala John Frusciante's (RHCP) 62 strat. Etter noen timers bruk må jeg si jeg er strålende fornøyd!! Virker som ett kvalitetsprodukt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.