Web Analytics
Gå til innhold

krisonic

Medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om krisonic

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 739 profilvisninger
 1. Jeg har handleliste liggende klar på tube-town.de, hehe. Har også hatt planer om SAT/JBE og structure switch. Har en Metroamp Zero Loss effektsløyfe jeg tenkte å montere inn også. Men som alltid med mine prosjekter, det dukker alltid opp noe annet og de blir liggende på vent...🙄
 2. Har faktisk akkurat en slik selv. Eller, det eldre designet, men samme modell. Gjorde tilsvarende mod for en tid tilbake. Mener å huske at jeg knota en del for å raske sammen hele bildet av akkurat hvordan dette skulle gjøres på denne ampen. Kunne sikkert med litt mer kyndighet bare "kopiert" kretsskjema fra en Friedman BE 100 e.l., men var nysgjerrig på hvordan den "originale" Friedman-modden til denne ampen var utført og gjorde tilsvarende. Har du montert klippekretsen/'SAT'-switch på din?
 3. Det var jo bare ment som et eksempel. Samme pris og differanse gjelder for PT 112. Jeg ser at full size Dirty Shirley og Runt ligger €30 høyere hos thomann enn hos Andertons (etter at MVA er fratrukket), men der kommer jo frakt i tillegg. Blir vel omtrent hipp som happ da, hvis man ikke ser etter de to rimeligste. Skal vi la det ligge nå? ;-)
 4. Nå bør jeg vel ikke dra dette for langt OT, men £539 - 19%VAT for et Mini Dirty Shirley hos Andertons blir £436,59 ~ €507,58. Pluss frakt. Thomann: €502,52 inkl frakt.
 5. Ville bare nevne at Thomann.de også har disse. Ganske så like priser som nevnt over, men med fri frakt og prisene vises i kroner eksklusiv moms.
 6. Jeg tenkte mer headroom som i at clean vrenger tidligere Angående budsjett så vet jeg iallfall at de har vært på jakt etter f.eks. en Diezel VH4...helst i det rimeligste sjiktet disse ligger på antageligvis da. Men dette får trådstarter evt utdype nærmere.
 7. Ellers er jo Diezel Herbert ikke noe dårlig alternativ. Er et par stk på Finn nå til akseptabel pris. 180W da, så vil jo stort sett brukes på "tomgang"...ikke at det er allverdens forskjell fra en 100-watter.
 8. Jeg ville sterkt vurdert en EVH 5150 III... Er forøvrig mye skriverier rundt på internasjonale fora hvor konsensus ofte er at 100-watteren ikke forsvarer prisforskjellen i forhold til hva du får i 50-watt-utgaven. Mulig 50 watt blir litt lite headroom i forhold til din VH4? Med riktig kabinett bør det ikke være noe problem på normalt øve-/konsertvolum. Er vel Fender som produserer disse, cleankanalen skal være veldig bra. Sitat Dave Friedman (Racksystems/Friedman Amps): "It's like a pissed-off SLO" (Soldano Super Lead Overdrive).
 9. Høres ut som preamprør. Mest sannsynlig ett enkelt ett som lager kvalm. Man tager et stykk friskt rør og prøver å bytte ett og ett til ulyder er borte.
 10. Jeg skal muligens selge et Bogner 2x12 oversized kabinett snart, hvis det skulle være interessant. (Er det lov å skrive sånt her?)
 11. Kult band! Forøvrig forgjengerne til Woven Hand, som også er litt stilig:-)
 12. Mars Manipulator Denne har jeg hatt lyst til å teste ut selv, god pris i forhold til alternativene! (Carl Martin Octaswitch, Musicomlab EFX mkII o.l.)
 13. Snake Oil Strings! Rock Formula .011-sett
 14. Det er da helt normalt med slike diskusjoner rundt om på diverse gitarfora, såvidt jeg har sett. Og det er en hel del
 15. Er mange som liker å bruke en tubescreamer-type overdrive til å booste på denne måten. Gain omtrent på null og fullt volum på pedalen. Har ikke prøvd dette selv, men på f.eks. rectifierene skal dette kunne stramme opp bassen endel så det blir tightere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.