Web Analytics
Jump to content

Dag

Medlem
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

About Dag

Dag's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Det her var jo glimrende folkens! Takker og bukker
 2. Skambankt - Søvnløs Nå gjennstår det bare å faktisk høre på den..
 3. Hei! Har begynt å leke meg litt med cubase5, og det fungerer overraskende bra.. Men jeg finner ikke ut hvordan jeg kan gjøre om det jeg har lagd til en waw. eller mp3 fil.. Noen som har fasiten?? En annen ting jeg lurer på er når det gjelder vokalinspillinger, er det en plugin som er lur/bra å bruke, eller er det best å ta opp rett fra lydkortet?
 4. fikk det til seint i går natt, det gikk på at jeg måtte aktivere line in inngangen til lydkortet i cubase, men jeg skjønner at det integrerte lydkortet bare er boss, horribel latency, så jeg får vel kjøpe et eksternt med firewire eller usb. så da blir spørsmålet hva bør jeg gå for?
 5. Neida, så fancy er det ikke, det er en skjønn liten poketpod, hehe..
 6. Hei sitter her ganske så frustrert å prøver å få spilt inn litt gitar på cubase.. Planen min var å koble gitaren min til en pod for så å koble line in i mic inngangen på pcen, har windows vista hvis det har noen betydning. har gått inn på device --> device setup og ser at under vts audio systems står micen som inactive. Vet at dette oppsettet er som å banne i kirken, men hvis noen har en god ide om hvordan jeg kan få dette til å funke setter jeg enormt stor pris på dette. kan også nevne at jeg fikk dette oppsettet til å funke på windows lydinnspilling
 7. Takk for tipset, Micro POGen virker perfekt!
 8. vurderer å gå til annskaffelse av en sånn en, og lurer på om noen her har en formening om hvilken som er best? Er en av boss sine et bra valg eller finnes det noe som er bedre til ca samme pris?
 9. Tja, kommer vel litt ann på det. H&k'en har funket bra til alle slags sjangre for min del, er bare å bruke eq til det den er ment til... og med en bluesdriver eller noe i den duren er man ikke fryktelig langt unna SRV..
 10. kjøp h&k'en min: [selges] Huges and kettner warp 7 - Gitarnorge - Norges største gitarforum
 11. FAAAAEN§! det var det jeg fryktet... Det er ganske viktig at det blir hardtail på skiten.. ellers vil drømmen knuses Noen som har en god ide på hvordan jeg kan fixe dette ???
 12. Har planlagt å bytte ut tremoloen med hardtail på en strat og jeg har og regner med at det er noen som har gjort noe lignende her inne.. vil dette by på problemer eller er det bare å skru inn i de eksisterende hullene?
 13. det var det jeg fryktet.. sykt fet lyd da..
 14. må vel innrømme at jeg felte minst en tåre når chris cornell begynte å sammarbeide med timbaland http://www.youtube.com/watch?v=mU8Z4HbMqZk
 15. hvis jeg ikke tar helt feil er det en fender rhodes som lager "vrengelyden" her og jeg lurer på om det finnes en gitarpedal som vil gi meg tilsvarende lyd???
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.