Web Analytics
Jump to content

philo

Medlem
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About philo

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.cinematicworld.com

philo's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. uffda jeff beck han stinker jo:-) joda hver helg i sommer!! neste smuget jobb er 25/8 en onsdag med the beatless
 2. ja d er show med caps lock and thats it!
 3. EH.. NEI! PHILO ER EN GAMMEL ROCKER PÅ BASS
 4. HVA HETER NORGES BESTE BEATLES BAND?
 5. d28 KASSE? SINNSYKT BRA KONSERT!!D VAR EN FRYD OG GAMLE MACCA..... REISTE T/R FRA SAMELAND FOR Å SE KONSERTEN! VI VAR PÅ SMUGET OG JAMMET PÅ KVELDEN OG STJAL SELVFØLGELIG SHOWET!!!!! :mrgreen:
 6. Jeg spiller på smuget 25 og 26 Juni. Kom og se på da vel!!!! Three men electric jam! www.cinematicworld.com Må nøye meg med stæsjet de har på smuget, skulle gjerne tatt med egen amp. Det blir vel en fender twin og et marshall stack!!! Vi spiller rock roll cover låter. Kun party!!! Allt fra punk til the Beatles :arrow:
 7. OM VRENG BOKSER...HAR PRØVD SINNSYKT MANGE BOKSER OG SINNSYKT MANGE AMPER OG DEN BESTE GULV BOKSEN FOR MEG ER EGENTLIG EN PREAMP MESA V-TWIN DEN FUNKER PÅ NESTEN ALLE AMPER OG ALLE GITARER. BRUKER OGSÅ EN OVERDRIVE HALV VRENG FULLTONE FULLDRIVE 2 DEN ER VELDIG BRA TIL Å SPRITE OPP LYDEN. DU FÅR STORT SETT DET DU BETALER FOR!!!!
 8. SKRYTEBREV: VOX AC 30 1962 MED BLUE ALNICO 1972 HIWATT 100 CUSTOM OG REWATT 4X12" "DESIDERT BEST" 2003 KOCH MULTITONE MED 2X12" MARSHALL JTM 30 KOMBI RØR + 13 GITARER
 9. har bad horsie og har brukt den i vel 5 år...den er den beste pedalen til mitt bruk selv om kanskje andre pedaler vox, dunlop fulltone clyde kanskje er bedre på lyd og typiske wah wah funksjoner. horsien har jo fjærbelsatning og fotocelle slik at pedalen spretter tilbake og den skrur seg av av seg selv. Det er det jeg liker med pedalen. Derfor er det min absolutte favoritt.
 10. philo

  music123

  I dag prøvde jeg å bestille en Epiphone Casino J. Lennon fra music123 men det er ikke mulig da det helt har sluttet å sende epi, gibson, ric og fender ut av USA fra music123. Dette er nye regler! Jeg ble PAF og måtte ringe over there...men no chance! Har funnet en ny sjappe som sender gibson og epi osv i California.
 11. Har bestilt en del utsyr fra Music123.com og vil fortelle at jeg har så langt hatt veldig gode erfaringer. De er kjapp å levere og har proffesjonelle folk som kan hjelpe deg med gode råd og slikt! Hvis du vet hva du trenger kan det være mye å spare på å bestille fra USA! Fem dager tar det fra det er bestilt til UPS/Posten ringer på døra og du kan følge pakken på nettet hele veien. Det som er minuset er at det er ikke like enkelt både praktisk og økonomisk å levere tilbake kjøp da de tar ca 15% gebyr av kjøpesummen. Småe dyre gjenstander som fks mikker, bokser osv er billige, da det er lave transportkostnader. Du får en regning fks fra UPS Norge på 24% moms av den oppgitte kjøpesummen. Frakt betales sammen med det du bestiller direkte til Music 123. Dette kan riktignok ta livet av din lokale musikkutstyr leverandør!
 12. Det er helt problemfritt, det er som å shoppe hær hjemme. Bortsett fra at du får pakken levert på døra, du må ha kredittkort og du får kanskje et tollkrav fra UPS norge. ANBEFALES!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.