Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AndersM

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AndersM

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk Gitarene er Ibanez S1620, PRS SE Soapbar, begge med standard pickups, og en Eugen strat med Suhr V60 pickups som jeg kjøpte for noen uker siden(den røde som var tilsalgs på musikkweb en god stund...)
 2. Jeg har en bunke med klipp her: http://home.online.no/~drevva/clips/ Alt er PodXT pro med modelpacks... pluss littegrann post eq osv Vet ikke om det er akkurat det du er ute etter, men det er da noe. Jeg synes Poden låter ganske greit, og det er forferdelig lettvint. Selvsagt låter det ikke like bra som en bra amp mikket riktig med en bra mic og micpreamp, men det duger veldig bra til hjemmebruk.
 3. Tror ikke de bruker GT-6'en til vreng... Er vel kun til effekter. De hadde GT-3 før. Mener Laney'ene står for vrengen. Hadde en GT-6 før, og jeg skrudde og skrudde, men fant aldri noe særlig bra vreng. Effektene og brukervennligheten var i toppklasse.
 4. Krank er kjent for mildt sagt kritikkverdige former for promotering. Bl.a. har de selv lagt inn flere anmeldelser på harmony central av egne forsterkere med toppscore. Og det å si at alle de store bandene bruker Krank kan misforstås av mange. Jeg er ingen Slipknot ekspert, men de bruker vel helt andre forsterkere som sine hovedforsterkere (Riviera Knucklehead?) Samme med RHCP og Slayer.
 5. Er det noen som vet om det er noen i norge som selger Auralex eller lignende lyd absorberende og isolerende produkter? Lurer på å lage meg et iso cab til gitar, og trenger litt forskjellige greier...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.