Web Analytics
Gå til innhold

Charvel88

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Charvel88

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fant en gitar på Rebelmusic.net som jeg virkelig vil ha, puttet den i handlevogna. Og skulle registrere meg, å så kommer dette: Ny kunde? Vennligst fyll inn konto-opplysninger. E-post: Passord: Bekreft passord: Du må alså oppgi epostadresse og passord!!! Vel Vel!!! Jeg oppgir aldri passordet til noen som helst. Betviler sterkt at Rebelimport vil misbruke min private email etter å kjøpt noe fra dem, men ville du likt at noen hadde passordet til din private email? Deja Vu... Det samme skjedde for 2 år siden. Rebelmusic har misset 2 dealer med meg til 20 000kr!!!
 2. Hvorfor i svarte del II er det ikke en egen tråd/ katarogi med tester av gitarer/ gitar-relatert utstyr her inne.
 3. Tror det blir Gotoh på meg, har googlet litt rundt omkring og skjønner at kvaliteten på nyere Floyd Rose er veldig variabel (fant blant annet en tråd med Jonh Suhr, der Floyd Rose omentrent slaktes). Burde passe bra da avstanden mellom unbrakoboltene er 74 mm på begge alternativene+ at Gotoh er u-formet i ene kontaktpuntet med unbrakobolt og rett i det andre...
 4. Tror det fines ca. 10 0000+ hannkjønn som "trodde" at lakering var lett i norges land (meg selv inkludert), litt lett pussing og fyr løs med en sprayboks! Vel har prøvd meg på bildeler og en gitar (desverre). Resultat, øh vel la oss si at jeg angrer på at jeg noensine har tatt i en sprayboks. Lakkering er en profesjon som krever et års utdannelse+ lærlingetid med god grunn. Men har sett noen som fikser dette på omentrent føste forsøk. Talent? vel noen bare har det! Akkurat som sveising eller pussig nok GitarSpilling.
 5. Takker for svar. Etter en rask joggetur rundt gitarstativet med skyvelære i hånden fant jag ut at de andre gitarene med floyd har samme avstand mellom boltene. Hm litt usikker på orginal kontra Scaller/ Gotoh men hvis Gotoh`en ikke passer har jeg vel eleminert en. Tja Guitarpartsdepot var faktisk en cent biligere enn Warmoth.
 6. Har en Charvel model 2 med orginal kind off floyd lock alike thing på. Denne begynner å bli litt, øh mye, øhh særdeles mye utslitt. Elsker denne Gitaren over alt på jord (blei beskyldt av ho jeg var samboer med for mange år siden at jeg var meir glad i gitaren enn henne, brukte av og til å sove med gitaren i dobbelsenga når hun var på nattevakt+hodetelefoner på halvåtte når jeg blei vekt av ei sur kjerring). Vurderer orginal floyd, gotoh og scaller. Det er 3 ting jeg lurer på? 1 er dimensjonene/avstanden mellom boltene den samme? 2 Den orginale vib`en er laget av veldig mykt metal med hardmetallblad (skal gi en varmere lyd) 3 Skjønner det slik at Scaller er konstruert slik (berre med et par 100% bedre kvalitet), mens på orginal Floyd og Gotoh er hele Floydis`en laget i hardmetal (med lysere lyd som resultat). Ellers er den ombygd med EMG 81 og tonekontroll.
 7. Har en Ibanez Mickro GRGM-21 3/4 str. som jeg bruker til reise gitar. Tror dette er perfekt størelse til en åtteåring. Litt dårlig tunere på min og båndene kunne det vært bedre finish på (har blitt pusset og polert opp), men dette er noe jeg ser går igjen på gitarer som koster 3 ganger mere. Skulle ønske at jeg fant noe slikt da jeg startet og spille. Holdt på å gi opp etter en Westone og en Cimar med Uberfeit hals, tykkere en Gibson 59 halsprofil-(+utrolig båndsur-Cimar). Men fant "verdens beste gitar" hint se nicket og spiller på hobbybasis på den ennå +flere. .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.