Web Analytics
Jump to content

Neal

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

About Neal

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Musikk, bass, fotball, chix

Neal's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Vi er et rockeband fra Oslo som heter The Young Brother Boys. Vi har spilt sammen en god stund og vi søker en rå trommis rundt 18 år. Ta kontakt hvis du er med på en jam. www.myspace.com/theyoungbrotherboys
 2. Neal

  Fender P bass

  takk for all hjelp. nå er den under tak:)
 3. Neal

  Fender P bass

  Ja, tenker det samme. Men sånn kvalitetsmessig, er USA produserte basser i bedre shape enn basser lagd i mexico og asia?
 4. Neal

  Fender P bass

  Hei, jeg er i USA for tiden og jeg har planer om å kjøpe en Fender bass. Jeg er relativt blakk så jeg har ikke råd til en Fender i 1000 dollar klassen. Jeg kom over en brukt Fender p-bass made in mexico i en musikkbutikk. Jeg syntes den er god å spille på og den er relativt billig 320 dollars (2000 kr). Er det verdt å kjøpe?
 5. Thin Lizzy - Rosalie Motley Crue - Bastard Eagles of death metal - Wannabe in L.A
 6. Neal

  Norsk rock

  Marius Muller og El Caco <3 Der prater vi norsk rock på sitt beste
 7. Det ruler! Har spilt i diverse gospelbesetninger og konklusjonen min er at gospelbassganger er noe av det feteste jeg har vært borti. Det er noe helt spesiellt med grooven man får i en kirke med killer akustikk;) Mange av de store gutta starta sånn og de har nok henta mye av inspirasjonen sin derfra.
 8. Dere gitardudes kan undervurdere bassen så mye dere vill når det kommer til bassspilling på skiver. Men når du står der live med en slapp bassist og hører hvor tamt det blir, da tenker jeg du skjønner hvor viktig jobb en bassist har i et band live.
 9. Neal

  Line 6 UX1

  Tusen takk for hjelp! var litt skeptisk i starten og trodde det avr litt for simple greier. Men med tanke på at jeg skal spille inn basslinjer og litt mic over det, fungerer det egentlig ganske bra. Blir nok litt for mye hvis jeg kjøper UX2, tenker jeg. En sånn ganske bra "konsert mic", hva ligger den på? Blir det ganske bra lyd utifra en slik?
 10. Neal

  Line 6 UX1

  har en vanlig mic til konserter og sånn ja. men de studio miccene gir jo bedre kvalitet. men jeg kommer for det meste til å spille inn enkle vokallinjer bare for å høre hvordan jeg høres ut og for å teste ut litt så kanskje UX1 er nok for meg? men hva er egentlig phantom power?
 11. Neal

  Line 6 UX1

  Heihei har da fått Line6 UX1 under treet og lurer på et par ting: *Kan den spille inn mic? Det er mic inngang, men jeg har hørt rykter om at miccen du recorder må ha batteri, stemmer dette? Eller kan man bare plugge en mic rett inn og få til lyd? *Jeg spiller bass og lurer på om den er bra tilpasset til bass. Jeg trenger ikke sånn altfor avansert, jeg kommer til å spille inn ganske enkel bass for det meste. Håper de som har den kan hjelpe meg litt Hvis jeg ikke kan spille inn vokal, ved å bare plugge inn, kan det være jeg bytter og spytter inn litt ekstra cash til en UX2. god jul!
 12. Bullshitt...Hvor faen er Dickinson? Dolly Parton burde lengre opp spør du meg!
 13. Forskjellen på gode og dårlige band, spør du meg, er at dårlige band gir opp alt for fort, etter f. eks krangler. Gode band fortsetter når det regner som mest. Etterhvert kjenner man hverander så godt og det blir sånn bror - bror forhold. Enten elsker du de du spiller med, eller så hater du de Tror nok Hetfield og Ulrich har har hatt et par krangler opp gjennom åra. Setter man høye mål/krav til bandet sitt burde man jo ha et visst potensial og en feeling på hva som er bra og hva som ikke bra. "Quitters never win - Winners never quit"
 14. Joeri Hommerson, Schlagerforlaget på Youngtorget! Kjempe fyr og ordner diverse saker til en billig penge! Rutinert fyr og har drevet med service på bass/gitar i mange år Check it out!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.