Web Analytics
Gå til innhold

Heavy

Medlem
 • Innholdsteller

  202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Heavy

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Njaaaa, jeg er nok helst ute etter gitarist/bassist/vokalist, og trash metal er fett nok, men ikke min stil, desverre.
 2. Hej! Jeg er en 17 år gammel gutt som går på VGS i Tønsberg, og jeg har vært uten band altfor lenge. Min sjanger ligger rundt Foals, Arctic Monkeys, Biffy Clyro, The Arkells osv. og jeg er mer enn kapabel nok til å beherske denne sjangeren bak trommesettet. Elsker musikk, elsker å lage musikk, elsker å spille musikk. Har trommesett (og svær amp, dersom noen skulle være interessert i å låne den i en eventuell bandsammenheng), MEN JEG TRENGER NOEN Å SPILLE MED! Som sagt, jeg bor i Tønsberg, men jeg er temmelig flyttbar i forhold til bandøvinger. Joachim A. C.
 3. Hej! Jeg er en 17 år gammel gutt som går på VGS i Tønsberg, og jeg har vært uten band altfor lenge. Min sjanger ligger rundt Foals, Arctic Monkeys, Biffy Clyro, The Arkells osv. og jeg er mer enn kapabel nok til å beherske denne sjangeren bak trommesettet. Elsker musikk, elsker å lage musikk, elsker å spille musikk. Har trommesett (og svær amp, dersom noen skulle være interessert i å låne den i en eventuell bandsammenheng), MEN JEG TRENGER NOEN Å SPILLE MED! Som sagt, jeg bor i Tønsberg, men jeg er temmelig flyttbar i forhold til bandøvinger. Joachim A. C.
 4. Viktig å ikke være positivt innstilt.
 5. Überfete gitarer! Det blir forresten aldri for mange.
 6. Her i T-Town (Tønsberg) er musikkmiljøet flott, synes jeg! Vi har Slottsfjellfestivalen på sommern, og Støperiet og Haugarock hvor det ofte holdes konserter. Går mye i jazz/funk og metal. På Haugarock er det tre gode øvingsrom, lounge m/kjøkken + et temmelig bra studio, bl.a. brukt av Zeromancer. Kim Ljung (Seigmen, Zeromancer) jobber der, og hvert år deles det ut bandstøtte til et band som har fortjent dette. Det koster 600 kroner for et år å øve der, og da kommer man også gratis inn på de fleste konsertene. Man kan låne bass og gitar om man vil, og av forsterkere på øvingsrommene går det i Peavey 6505 og Marshall JCM. Dessuten ligger Sandefjord VGS ikke langt unna, og der er det visst en svært bra musikklinje.
 7. There is no such thing as too many strings
 8. me like! gi meg Agilen din?
 9. elsker riffet under starten av verset, det er så krafitg headbangable!
 10. Synes den var litt ensformig, og at gitarene kunne vært litt lenger frem i lydbildet. Men absolutt noen gode idèer der!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.