Web Analytics
Gå til innhold

Oeyvind

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Oeyvind

 • Rang
  Nybegynner
 1. Artig å lese dine erfaringer med denne ampen Er på utkikk etter en amp til hjemme-øving selv og håper det dukker opp noen fristende tilbud på fredag. Foreløpig syns jeg Katana og Vox AV30, ser lovende ut. Skal ned i butikken og teste.
 2. Er ute etter 2 stk billetter, så hvis noen har et par til overs, så slå på tråden! (dvs. PM meg )
 3. Hehe, det er selvfølgelig i. Men skal skaffe meg et nytt for å sjekke, selv om jeg regner med at batteriet jeg fikk satt inn av han som byttet pickups skal være nytt... Hva er potmetere? Hvor sitter de?
 4. Hei, vet ikke om dette er riktig forumdel, så bare å flytte tråden hvis den ligger feilplassert. Saken er at jeg byttet ut pickupene på min Ibanez-gitar som hadde relativt dårlige Ibanez pickups. Så jeg tok like så godt og klinte til med noen EMG-pickups (81, SA, 60)), men nå har jeg mistet en god del distortion - var jo ikke det som skulle skje! Har den lille microcuben som amp foreløpig (fin liten øvings-amp på gutterommet ), og jeg får mindre distortion med de samme innstillingene. På 60-pickupen får jeg f.eks. en god del bass-lyd med en flat og pinglete distortion-lyd. Noen som vet hva dette skyldes? Fikk en profesjonell til å bytte pickups, så tror neppe det er noe galt på det område... Vil det hjelpe med en effektpedal? Er det ampen som ikke "passer" med pickupene...? Lukte kanskje en tur innom gitarsjappa for å se nærmere på det, men kan jo ikke skade å spørre først. Edit: har en venn med EMG-81 pickup på sin gitar, og vi har sammenlignet lydene. Det er noe HELT annet på hans! På forhånd takk!
 5. Jeg skulle til å få satt inn mine to nye EMG humbuckers i gitaren min (en Ibanez RG370), men fyren som skulle fikse anbefalte å skaffe en EMG single coil også pga elektronikken eller no =P Vil fortsatt kunne beholde 5 switch bryteren på den måten. Så nå har jeg tittet litt på single coils fra EMG da (den må være aktiv), og er det SA eller S som er tingen? Hva er hovedforskjellen på disse to? Stod noe om etterligning av lyden på gammel og ny strat... De to humbuckerne jeg har er en 81 i bridge og 60 i neck hvis det er av betydning. Spiller for det meste metall.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.