Web Analytics
Jump to content

Schlackass

Medlem
 • Posts

  445
 • Joined

 • Last visited

About Schlackass

Schlackass's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

1

Reputation

 1. Er det noen som har peiling på oppløsning i dpi og bredde x høyde i pixler på et singelcover? Er det en standard eller varierer det? Skal gi ut neste singelen vår på 7-tommer og jeg får spørsmål som jeg ikke har peiling på. Noen som kan med dette?
 2. Takk for det! Kan jo komme med en oppdatering! Siden sist har vi tatt oss en tur opp til Trondheim og spilt på Samfundet, ellers har det vært en del konserter her i Stavanger. Vi har også fått oss en plass på Hovefestivalen i sommer! Gleder oss veldig til det, og håper folk kommer for å se! For tida er vi i studio og spiller inn en singel som slippes i løpet av våren, så følg med "Like" oss på Facebook: Jakob Håkon Band
 3. Takk for det! Nå er vi klare for Rått og Råde i september: Sjekk her
 4. Haha. Takk for klappen! En gif sier mer en tusen ord.
 5. Sikker på at det ikke var posten som sendte feil? Sitter å venter på en leveranse som posten har rota veldig med..
 6. Takk for gode svar! Har hørt andre steder og at Behringermonitorer funker. Syns bare det er vanskelig å riste av meg fordommene mine for merket.. Skal lese mer om de på nettet. Det høres ut som KRK RP6 hadde passa meg bra, men lurer på om RP5 er et betydelig steg ned i kvalitet?
 7. Trenger noen rimelige monitorer som ikke låter ræv. Skal brukes i et DJ-oppsett hjemme. Noen anbefalinger? Har ikke tilgang til å sjekke ut så mye i butikk, pga veldig lite utvalg, så jeg trenger noen meninger før jeg kjøper på nett. Har lest litt om KRK-monitorer. Er det stor forskjell på RP6 og RP5? Syns dere det er verdt en tusing ekstra? Foreslå, anbefal, gi råd. Pris over 3-4000 er uaktuelt for min del.
 8. Takk takk! Må si at det er litt sinnsykt ja.
 9. Låta ble spilt på p3 for noen dager siden! Link til de som vil sjekke det ut: JHB@P3 Sexy
 10. Jeg selger en strøken Fender akustisk/elektrisk i din prisklasse: Trykk her Interessert?
 11. Takk takk! Blir nok en singel eller to til tipper jeg før eventuelt album. Drømmen lever. hehe Sangen er selvsagt tilgjengelig flere steder, og er det noe jeg kan så er det å linke: Platekompaniet iTunes Wimp Amazon Ellers kan folk sjekke ut www.jakobhaakonband.com og Jakob Håkon Band Facebook-page Bare å komme med feedback folkens! Gitarspørsmål er også lov.
 12. Han kjøpte nettopp en pedal av meg. Gikk så bra atte. Fikk penger også gitt. I'm John McCain and I approve this message.
 13. Jakob Håkon Band har nettopp gitt ut ny singel! Personlig står jeg for leadgitaren og koring på fake-stavangersk. Haha. Spotify: Denne Byen Har Et Navn Hva syns Gitarnorge?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.