Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

Troll vant dagen sist November 7

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 864 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

12 607 profilvisninger
 1. Reim nr. 2 ser jo litt mer gjennomført ut. Den første der der litt klumpete og putete ut. Eller "kraftig polstret" som det står i beskrivelsen
 2. Se om du kan få dem sendt med brevpost. Boblekonvolutt eller tilsvarende . De tåler ganske mye 😊
 3. Ligger hverfall en blå ute til ca 500 spenn. Bør være et OK kjøp. Selv har jeg en liten svar sak fra Mooer, og den gjør jobben helt greit. 😊
 4. Vil tippe enten trøbbel med kondensator som ikke demper/lader ut godt nok , eller at du burde hatt jording på ampen - siden problemet forplanter seg fra amp til amp - antageligvis via jord. Høres uansett ikke så veldig trygt ut Hvis problemet oppstår først nå, så er det vell kanskje naturlig å angripe siste tilskuddet i familien - Fender ampen.
 5. Er ikke så kresen på cleans selv, men benytter en Sweet Honey de gangene jeg ønsker en transparent Boost, samt Blues Driver hvis jeg vil ha litt mer glossy blues aktig preg. Kjekt å kunne variere litt til forskjellig bruk. En dæsj med reverb bør også gjøre susen.
 6. Kunne det vært en ide å kjørt en svak cleanboost i front, for å krydre lyden litt?
 7. Jeg hadde en Orange OR15 som kunne splittes 7/15W. Den låt meget bra og hadde en god clean kanal 😊 Solgte min for ca 3k. Men så må du ha et kabinett i tillegg da.
 8. Fant en liten godbit på Youtube, fra den tiden jeg var en spire og hadde betydelig mer tid til musikk. Litt generisk, men likevel morro!
 9. Vurder gjerne amper som kan splittes mellom 7/15W hvis du finner noe. Det byr på en viss fleksibilitet mht cleans til forskjellig bruk.
 10. Ville kanskje anbefalt en snillere Boost hvis du skal temme hissig vreng. Kan bli for mye av det gode med TS, hverfall etter min erfaring med den TS klonen jeg her.
 11. Troll

  Dagens gitar

  Dagens gitar er en LTD EC1000T. Deres versjon av en rimeligere Les Paul Custom. Flott gitar! God sustain, lettspilt, veldig les paul aktig lyd, T for tradisjonell utførelse i den grad mulig. Bare Knuckle The Mule i hals låter helt utmerket, samt en Seymour Duncan JB i bro og Coil Split. 60s lignende hals. Tror det er ebony gripebrett. Denne får mye mer spilletid enn f. Eks les paul studio som jeg har stående.
 12. Høres perfekt ut. Er i utgangspunktet kun interessert i ampene og muligheter rundt det, ikke så viktig med effekter og annet. Gir meg bare ytterligere grunner til å beholde og utvikle pedalbrettet!
 13. Tror desverre det er vanlig på disse og SG Faded. Måtte bare kvitte meg med min Faded fordi kanten mot gripebrettet irriterte meg heftig.
 14. Litt nysgjerrig på hvilken Schecter du byttet denne i 😊
 15. Herlig, takker for utfyllende info! Jeg bruker Bias FX fra Positive Grid til vanlig, men kunne tenkt meg en enkel boks i tillegg for å utforske litt med pedaler, derav nødvendig med f.x. Loop. Også for å kunne plugge gitaren rett i boksen i blant uten å drasse PC og lydkort rundt i huset. Skal absolutt sjekkes ut nærmere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.