Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  11 435
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

Troll vant dagen sist Juli 2

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 659 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

12 072 profilvisninger
 1. Dagens amp er Madamp A15MKII deluxe. Ca 18 rørwatt med godlyd. Skal være amerikansk-inspirert lyd. Fantastisk clean kanal og en enda deiligere vreng med mange muligheter for å switche seg frem til god lyd. Blant annet switcher for smooth/hard, Boost, feit/detaljert lyd.
 2. Troll

  Dagens gitar

  Dagens gitar ble en japaner. For et flott stykke instrument, skikkelig arbeidshest.
 3. Aner ikke, må få prøvd en Standard snart! Ser faktisk ut som de nye standard kommer med slim tapered også. Har hatt en SG Faded. Den hadde 50s hals og var meget solid, mye tykkere i kroppen og veide sikkert 1kg mer. Men syns desverre halsen var forferdelig.. Tykkrlse er en ting, men den var dårlig avrundet i kantene og hadde en veldig skarp profil.
 4. Det er vell bare å demontere beina på bordet, bårrelåse og starte patchingen!
 5. Det er slim tapere 60s på den. Jeg har en litt anstrengt spillestil, det skal lite til før jeg har litt for hardt tak i den og gitaren blir litt småsur. Tror det er pga halsfeste mot kroppen. Men det er bare en tanke.. Helt sikker på at jeg har ombestemt meg neste gang jeg plukker den opp..
 6. Vurderer litt å selge 61RI og prøve meg på en Standard på sikt. Gjør jeg en tabbe eller er forskjellene små? Ønsker meg 60s hals, det er egentlig den eneste grunnen.
 7. Er vell en stund siden jeg postet bilde av min nå.
 8. Jeg syns Katana 50 gjør jobben, bor selv i godt isolert rekkehus. Men selv på 0,5W innstilling, så tror jeg at du vil slite med å få god vreng i leilighet. Det er mye vibrasjoner og lave frekvenser som fort forplanter seg over til naboen, noe enklere å få en tilfredstillende clean enn vreng. Dette gjelder etter min erfaring alle type forsterkere, uansett wattstyrke - så skal det godt gjøres å få god vreng uten at naboene hører deg. Jeg bruker Bias FX fra Positive Grid 90% av tiden jeg øver, og er veldig fornøyd. Lyden går inn/ut via et Focusrite Scarlett Solo lydkort, samt et studioheadsett fra AKG ( K271). God lyd, uten at man plager noen. Kan til og med øve selv om samboer og barn sover i etasjen under Det finnes mange alternativer til Bias FX, som f.eks Guitar Rig - Line6 POD HD osv. Etter min mening låter Bias best mht pris. Lydkort + headsett og program koster deg under 3k.
 9. Godt mulig det ja! Klarer desverre ikke å holde styr på alle betegnelsene, samt produksjonssted lenger
 10. Baja Telecaster er vell player series og er omtalt som det beste du kan få til den prisen. Jeg er veldig fornøyd med min. Den er satt opp med lav action og spiller veldig bra. Pickupene låter veldig vintage og "åpent og bart". Jeg foretrekker litt mer gnist i pickupene, men vet det er mange som liker disse. Hvis stratten er av samme kaliber, så er det bare å kjøre på. Min har også en rund C profil og blir omtalt som 60s telecaster. De som har 50s konfigurasjon kommer nok med tykkere halser, for telecaster er det nok V profil.
 11. Troll

  Dagens gitar

  Skriver under på denne! Genial liten sak.
 12. Dagens pedal (tidenes pedal) er Boss BD-2. Kan ikke skryte nok av denne. Farger lite, men på riktig måte. Herlig til blues og clean Boost, samt andre low gain setting.
 13. Det står i "spillbar" i annonsen,da forventer man jo at den skal være fungerende. Nå er dette en liten bagatell, men syns selger håndterer dette veldig uproft og nokså arrogant. Man får fine traditional på finn til 10k i veldig god stand. Ligger blant annet en svart ute nå, med et lite hakk for 10k. Det bør gå grenser for hvor mye man kan bake inn i salget for 2500kr avslag.
 14. Jeg har en billig loddestasjon fra Kjell Company. Fungerer helt utmerket. Innstillbar effekt, samt en trygghetsfaktor å kunne sette fra seg loddepenn en trygt. Tror jeg betalte 199kr 😊
 15. Kunne godt tenkt meg en i Stealth Black! Eventuelt vintage hvit med maple gripebrett. Men tiden vil vise. Akkurat nå er det et par andre kjøp jeg heller ville prioritert. Men jeg har hatt to billige Asia-produserte EVH Wolfgang og de gav absolutt mersmak 😊 veldig gode og lettspilt gitarer, lår bra helt stock uten noe behov for oppgraderinger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.