Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 255
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  70

Troll vant dagen sist Januar 6

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 511 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

14 099 profilvisninger
 1. Har ikke prøvd denne, men sjekk denne ut. 4 for topp og 2k for kabinett, Trondheim. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=177395295
 2. De Orange ampene jeg har prøvd (og eid) har hatt ganske feit bunn, og sammen med et 4x12 kabinett så har du en veldig god base for å få en seig og tung sound - hvis det er dette du er ute etter. Men skal du ha et beist, så er det gjerne ikke billig. GH50 / 100 går for 4 laken for tiden, som allerede nevnt - kanskje verdt å sjekke ut først. Da har du et godt utgangspunkt for å pushe med diverse overdrive/booster/fuzz for å forme lyden slik du ønsker. Ligger en på finn nå, spørs bare om selger vil sende den.
 3. Spennende historie rundt Marshall JTM45.
 4. Usikker på om det er en amp for deg, men du kan hvertfall sjekke ut Blackstar HT1R hvis du ønsker deg en lett stueamp. Jeg har 5W versjonen og den har en meget fin clean, som bonus får du også en god vreng og en god pedalplattform. Ellers har jeg en kamerat som skryter mye av sin Yamaha TH5R.
 5. Har handlet gitarer fra Ebay før, med god erfaring 😊
 6. Ville kjøpt et billigere brett og separat forsyning. Hsr hatt Cioks sine med isolerte utganger. Disse er små og smidige, men har grei kapasitet. Nå har jeg MXR ISO Brick som jeg liker veldig godt. Kjøp en med isolerte utganger 😊 som regel kan du fint koble 2 enkle og ikke for krevende pedaler per utgang.
 7. Husker for en stund tilbake, at en gjerne måtte opp i visse prisklasser før man fikk god kvalitet på gitar. Er det bare meg, eller får man generelt veldig mye gitar for pengene nå, uavhengig av merke?
 8. Blitt veldig glad i denne gitaren! Noe helt annet enn det jeg har fra før, et godt tilskudd.
 9. Kjenner jeg blir skeptisk når folk sammenligner HB med gitarer opp mot 15-20k prisklasse. Men så ser jeg at den nye serien(?) får god omtale på internasjonale forums også, det er jo litt interessant. Mange som påstår at HB har skjerpet kvalitetskontrollen sin nylig. Vurderer å bestille en for å teste, men hva skal en velge? De har jo et sinnsykt utvalg. https://m.thomannmusic.no/search_GF_electric_guitars_BF_harley_benton.html
 10. Artig med Dean. Denne fikk jeg veldig billig, men er faktisk veldig imponert over hvor godt den spiller. Feit og rund hals, men likevel behagelig for meg som foretrekker smalere hals. Står et sett med BKP Painkillers i den nå. Tror jeg skal prøve å bytte til et sett med Gibson 498T i svart istedenfor. Blir isåfall siste gang jeg gir 490/498 en sjanse.
 11. I den prisklassen +2 laken så kan du vurdere en brukt Les Paul Classic eller Traditional. Med et Seymour Duncan Blues Set på sikt så har du et solid utgangspunkt til både jazz og blues. Edit : jeg personlig ville jo gått for en gitar med en god neck humbucker til jazz og bridge mtp clean, men det er kanskje smak og behag. Liker veldig godt den feite varme lyden i neck på en Les Paul til jazz.
 12. Spennende! Har en dialog rundt kjøp av en Powerball og attenuator, men hvis det går skjeis så vurderer jeg heller Fireball 25
 13. Kjenner jeg ble litt misunnelig nå. Du får tilbakemelde når du har fått testet den
 14. Grattis! Fornøyd? Har hatt 60W versjonen. Den sparket godt fra seg!
 15. Har brukt Bias FX i flere år nå, med en 2 åring i hus. Veldig fornøyd med lyden og valgmulighetene. Hu mor setter hvertfall veldig pris på at jeg øver på eget rom, med headsett på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.