Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  61

Troll vant dagen sist Oktober 9

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 383 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

13 811 profilvisninger
 1. 6kg tung!! Låter nokså surt og tamt kanskje? Fint kunstverk og et godt stykke håndverk hvertfall. Men ville brukt penga på noe annet selv.
 2. Jeg har min Mooer kompressor helt i starten før OD og vreng, syns det fungerer fint for mitt bruk.
 3. Meget bra spilt! Likte godt at du følger en egen rytne og har en egen vri på soloene uten at det blir "too much"
 4. En del norske julesanger er jo i utgangspunktet oversatt fra engelsk til norsk, hvis jeg husker riktig. Spørsmålet er da hvem som egentlig eier sangen. Er det noe rettningslinjer på det?
 5. Til den prisen, burde den være rimelig grei å omsette hvis du ikke liker den. Ville gitt den et forsøk Ligger ofte bra pickups på finn med gull hardware til en god pris, siden det er lavere etterspørsel etter disse enn f.eks nikkel. Kan jo alltids bruke sorte åpne bobbins også. EDIT. Det er sannsynligvis minihumbuckers på denne, det forandrer jo saken litt
 6. Soloen på Breaking All Illusions (ca 1:26) er noe av det vakreste jeg noensinne har hørt på lenge. Teknikk og klimaks hele veien.
 7. Hvis du måtte velge mellom K271 og DT770, hvilken ville du valgt? Har vurdert et sett med DT770 eller Audio Technica ATH-M50X i tillegg, for å teste om de lever opp til ryktene sine.
 8. Jeg bruker AKG K271 og er veldig fornøyd, hvertfall til gitarspilling. Har hatt disse et par år, veldig robuste og "rimelige" klokker. https://evenstadmusikk.no/akg/1014284/akg-k-271-mkii-hodetelefon-lukket-design-55-ohm
 9. En god strømforsyning er også viktig. Brettet mitt ble betydelig bedre mtp støy etter at jeg satte inn en PS med isolerte utganger og nok kapasitet.
 10. Alltid kjekt å diskutere litt røramper uansett! Grattis med amp, spent på om den faller i smak 😊
 11. Meget fin! Switches mellom 7/15W. Spiller høyt, om du vil. Veldig crispy og feit lyd, typisk for Orange. Litt sånn stjerneskudd med noe seigt i bunn. Bra pris. Solgte den da jeg bodde i leilighet, angrer selvsagt nå. Clean kanalen skal være god sier de, men traff ikke min smak desverre. Kjøpte den uansett for vrengens skyld, og der leverte den godt! Også ser den jo ufattelig tøff ut!
 12. Burde definitivt spilt på ampene og prøvd noen selv. Skal jeg følge samme taktikk som deg, så bør jeg selge min Blackstar fordi du ikke likte den - men personlig syns jeg den er på lik linje som mine tidligere ampe. ENGL Fireball, Orang OR15, Marshall JVM ++ andre amper som koster 5x. (Blackstar kostet meg 2k). Den har kanskje fått 80% gode reviews, men det vil alltid være noen som er uenig. Husk også at f.eks Marshall Vintage Modern 50W er mer stuevennlig enn Vox AC30 på 30W. Deter stor forskjell på hvordan ampene er bygget.
 13. Har siklet litt på disse selv, virker som de får mye bra omtale!
 14. Og til den prisen, kan du kanskje vurdere en amp til etterhvert hvis du føler at den "mangler" noe mellom clean og high gain
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.