Web Analytics
Gå til innhold

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 022
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  58

Troll vant dagen sist Juli 28

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 320 Excellent

Om Troll

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

13 683 profilvisninger
 1. Jeg skal ikke svare deg konkret, da jeg har for lite erfaring her selv. Men det jeg har sett med blant annet Positive Grid Bias FX 2 er at når man laster inn egne IR , så har de ofte mer "trøkk" og "riktig volum" i forhold til de som følger med stock, syns lyden ble mye mer "realistisk". Celestion sine IR's funket bra for meg, da de medfulgte gratis i pakken jeg kjøpte. Ser ut som du kan teste de gratis her: https://www.celestionplus.com/free-download/
 2. På tide med ny challenge kanskje? Akkorder: Dm - F - Cmaj7 - Fmaj7 Regler: Ingen regler. Følgt akkordene sånn ca, pynt på dem, stokk litt om her og der.
 3. Litt spent på denne jeg, har du kjøpt deg gitar ?
 4. Brent Hinds, med review av sin egen signaturmodell.
 5. Fantastisk, takker så mye! Det fulgte faktisk med sorte plastcovers, trodde det var noe ebay-greier. Men da gir det mening. Har et par gull og nickel covers uten skruehull, mulig jeg får noe til ut av det.
 6. Jeg har spilt på en tilsvarende, og den var meget god. Litt uvanlig men god halsprofil. Grattis! 😊
 7. Jeg kjøpte en Gibson 490R humbucker på finn. Når jeg mottok den, så ser jeg at den ikke er merket med Gibson logo. Ser også at skruene på polene er helt flate. Har et annet sett med 490R og de har både logo og poler med skruer. Er ikke dette rart? Koblingen ser jo veldig Gibson ut da, med riktige fargekoder. En spesialutgave bare?
 8. Plukket denne opp igår - en Agile Les Paul, ukjent modell. Men made in Korea. Har lenge fulgt med på annonsen, før jeg slo til etter at selger reduserte med en tusenlapp. Var litt skeptisk, men når bare pickupene rettferdiggjør hele prisen, så tok jeg sjansen. Jeg ble faktisk positivt imponert, og litt til. Dette er den desidert tyngste gitaren jeg noen sinne har eid. Tyngre enn mine Classic, ESP, Epiphone og LTD EC med god margin. Veldig lettspilt med lav action, låter meget bra unplugged, fin sustain og faktisk fin å se på! Halsen er noe smalere enn en Gibson 60s profil. En hybrid av Gibson og ESP Eclipse vil jeg si. Ble levert med kasse og Bare Knuckle Pickups. Litt misdmatch med gull + nikkel, men det fikser vi med et pickup bytte. Sammenligning: Denne var faktisk bedre å spille på enn min Epiphone LP Custom fra Korea. Kjennes ut som generelt høyere kvalitet. Er du ute etter en billig les paul, sjekk ut Agile! Ps: Har ikke testet den mot en skikkelig amp. Update kommer.
 9. Ja jeg har spilt en del på VM. Helt enig at de ikke låter så høytlytt, men klarer seg fint i band så lenge du ikke trenger en krystallklar clean kanal. Er derfor jeg liker den så godt, den har en smooth forvrengning allerede på moderate volumer. Trikset er å lære seg EQen på dem, den er litt tricky og utradisjonell. Leon Todd har en del fine videoer av VM der han går gjennom EQen.
 10. Fikk faktisk veldig grom klassisk metal-lyd ut av en AC30 med Suhr Riot - gain på ca kl 10, boostet med en lett overdrive (Sweet honey). Ble nesten litt imponert, mest fordi jeg var noe skuffet over at jeg måtte bruke en AC30 på øving før jeg fikk testet - men den overrasket Men, grunnen til at jeg nevnte Vintage Modern er at disse har en tøff cleankanal, allsidig vreng - den elsker overdrives. Responderer godt på volum-kontrolleren på gitaren og ampen brekker vesentlig mye raskere enn andre Marshall-amper jeg har spilt på. Jeg skal hvertfall ha meg en slik ila året Gjerne med lilla tolex! For mange år sidne brukte jeg en Twin reverb (mener jeg å huske hvertfall) på en bandøving. Husker fortsatt den dag idag, at selv i band så låt det ubrukelig høyt.
 11. Sjekk ut Marshall Vintage Modern. Allsidig amp som ofte er billig brukt 😊
 12. Spilte på en slik for et par dager siden. Fikk noen veldig fine blues-toner ut av den med en god boost i front. Støtter også kapteinen mtp crunchy vreng, kuttet veldig godt gjennom lydbildet og låt fint. Har også en HT5 med en meget god clean kanal. AC15 er definitivt mer vintage og skranglete. Helt stikk motsatt av HT5. Låt tøft med en Suhr Riot i front innstilt på lite gain og mye volum! Ville teste den og andre amper. Hvis jeg skulle gått til innkjøp av noe annet ved siden av HTen, så liker jeg et par andre amper bedre enn Vox selv om den gjorde jobben. Det var noe med clean kanalen som ikke helt appellerte til meg.
 13. Prøv på DIY tråden kanskje? Virker som enkelte forumister med masse kunnskap kun henger der 😊
 14. Er du fornøyd, så har du gjort et godt kjøp! Gratulerer med ny gitar 😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.