Web Analytics
Jump to content

Troll

+Annonsefritt
 • Posts

  12,482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Troll last won the day on August 20

Troll had the most liked content!

About Troll

 • Birthday 10/24/1990

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Recent Profile Visitors

14,603 profile views

Troll's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2.7k

Reputation

 1. Nydelig 😊 kunne tenkt meg å kjøpt den svarte, men har desverre ikke midler for øyeblikket. Den blå er RR3? Er det stor forskjell på dem?
 2. Høres bra ut! Jeg har ikke fått testet min REVV noe særlig, men ser at de reklamerer med at denne er tilnærmet samme som preampen i REVV-forsterkere, det hadde vært gøy å prøvd den mot et bra sluttrinn.
 3. Fikk byttet fra svarte EMG til et sett med gull. Litt too much, eller inne for? Disse var opprinnelig kremfarget, har slipt de ned og limt på covers.
 4. Tenker det er på tide å med nytt friskt galleri V2, siden den forrige er utdatert for x antall år siden. Pickup poster litt bilder underveis. Men har for tiden disse gitarene : LTD EC1000T, BKP Mule og SD JB LTD EC1000, EMG 60/81 LTD AW-7, Dimarzio D activator og SD Nazgul. ESP Eclipse II MIJ, Seymour Duncan Jazz/Distortion Music Man Jp6, original med Dimarzio Gibson Les Paul Classic goldtop 2017, Seymour Duncan Blues Set (har en BKP Emerald på vei) Gibson Flying V 2017, BKP Mule og Riff Raff Schecter Blackjack ATX, SD 59 og Custom Epiphone Les Paul Custom, original
 5. Familiebilder av LTD / ESP. Kunne tenkt meg forøkelse på sikt.
 6. Lekkert! Hvor mye må man ut med for noe sånt?
 7. Lurer litt på hva TS endte opp med, og hva han har idag Har selv kjøpt en REVV G4. Såvidt fått tid til å teste, men virker som et godt supplement til min Suhr Riot.
 8. Har du et ekspel på plekterbrett, og hvor man får kjøpt det?
 9. Gitaren kom med svarte Dirty Fingers og BKP fikk jeg kjøpt brukt som de er. Men ja, sitter og vurderer om det ville vært fint med litt mer nikkel Spesielt siden gitaren er svart og "simpel".
 10. Da fikk jeg omsider loddet ferdig Mule / Riff Raff settet og skiftet til 11-49 strenger. Låter meget bra! Mule har jeg i en annen gitar, så den vet jeg låter bra. Men Riff Raff i bridge imponerte.
 11. Jau, fikk 6500 pluss frakt. Tenker det bør være ok. Hatt den ute et par dager og satt ned prisen. Etter at jeg markerte den som solgt, så rant det inn med meldinger fra folk som er interessert 😊 Må prioritere hus og oppussing, men tenker å skaffe meg en blond tele med lønnehals på sikt!
 12. Dages gitar, Baja Telecaster. Har fått nye spilletid de siste dagene. Kommer sikkert til å angre som fy, men den skal videre til ny eier idag.
 13. De der RR5 modellene ser meget bra ut. Hvordan er de å spille på?
 14. Er det bare plast / plexiglass som er frest ut i vinkel, for å fremheve kjernen?
 15. Skjønte ikke helt problemstillingen her. At du må. Ha begge volum på for å få lyd, når switchen står i midterste posisjon? Isåfall er det helt vanlig 😊
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.