Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Troll

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  12 377
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  76

Troll vant dagen sist April 15

Troll hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 631 Excellent

Om Troll

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 24. okt. 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk, natur, trening, fisking, film, det sosiale liv og ihvertfall ikke gitar! Går mye i jobb, familie og venner

Nylige profilbesøk

14 301 profilvisninger
 1. Her bare hatt to stykk de siste årene. MXR Analog Chorus. Denne falt ikke i smak. Ensformig, lite liv, liten påvirkning på lyd. TC Electronic Afterglow: Billig, litt klumpete utførelse på design (store bokser). Men den leverer bra, klassisk chorus. Veldig fornøyd med lyden i denne.
 2. Kapper du headstokken av og setter på en ekstra streng, da er du der 😅
 3. Grattis med slitt gitar! En liten refinish, hvitt plekterbrett loaded med Neon Dimarzio pickups så kan dette bli en ganske tøff gitar 😊😊😊
 4. Der var du heldig! Grattis med en grom amp 🥰🥰 skal ha meg en Mark V 25 etterhvert!
 5. @jantore takk for tips! Det hørtes faktisk veldig riktig nok! Smooth sustain med fin klarhet, skal absolutt vurdere denne. @jonta Har sjekket Evo. Virker som det er veldig blanda reviews på denne, og at mange liker Evo2 veldig godt. Litt usikker på om den blir riktig for meg @Endt Har vurdert den, tror den hadde vært fin i Flying V Har en Duncan Distortion som jeg er fornøyd med - stor forskjell på disse?
 6. Fikk litt spilletid med denne idag. EBMM JP6. Fin øks. Lettspilt, fantastisk sustain. Tror den skal få seg en Dimarzio Imperium i bridge snart.
 7. Noen her som spiller på Dimarzio? Jeg har brukt mest Seymour Duncan og Bare Knuckle Pickups de siste årene og er veldig fornøyd med utvalget. Har en Music Man JP6 med Crunchlab som jeg vurderer å bytte på. Syns Crunchlab låter meget bra og har passe fin output, men den er litt mørk og "uklar" for min smak. Er låst til Dimarzio på grunn av at JP6 er rutet for disse med direktemontering uten pickupring. Har lyst på en humbucker som låter åpent, ikke for mye bass, litt mer diskant og mellomtone - tåler mye vreng, uten å ha mer enn f. Eks 15k output. Dette er en gitar forbeholdt metal
 8. Grattis med ny kompressor. Jeg endte selv opp en svart Mooer compressor fra Clas , den leverer bra til mitt bruk . Du får gi oss en lyd om du blir fornøyd med Behringer
 9. Prøv gjerne et 11-52 sett før du oppjusterer til 12. 😊
 10. Ja det reagerte jeg på faktisk! Den veide en god del. Kjekt å få litt kilo for valuta da.
 11. Fikk denne idag. Veldig liten boks, ble nesten overrasket over at den er mindre enn de andre pedalene på brettet.
 12. Hvis frakten er grei, så er det selvsagt en god løsning Jeg kjøpte en Archer ja, har ikke mottatt den. Valgte denne pga utseende, størrelse og reviews. Hadde helt sikkert klart meg utmerket med hvilken som helst klone, men det ble denne Vurderer samme kit som deg i tillegg, bare for å teste litt kvaliteten.
 13. Kan også montere disse helt til slutt. Selges billige 1N34A på ebay hvis du ikke ønsker å bruke en hundrelapp i frakt på så liten komponent fra andre steder.
 14. Ble litt tid til ESP'en idag, og V'en i bakgrunnen. Prøver hele tiden å bedømme hvilken jeg foretrekker, men vanskelige valg når begge to spiller som smør.
 15. Gleder meg til å komme hjem, få laget middag, lagt ungene, fortelle fruen at nå er det på tide med alenetid og tilbringe tid med denne herligheten ikveld.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.