Gå til innhold

Timmy

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Timmy

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stange

Nylige profilbesøk

2 009 profilvisninger
 1. Var der selv og er helt enig med deg. Han er en skikkelig showman og folk bør ta turen for å høre/se ham om di liker ham eller ikke. Det er morsomt og veldig underholdene.
 2. Godt valg. Har selv spillt med X2`n en god stund, har aldri hatt noe problem med den.
 3. Støtter CasuS her, hvis du er ute etter god Marshall lyd er Splawn forsterkeren for "deg". Den fikser alt hva Marshall har kommet med opp igjennom årenes løp, pluss at den gjør det (i mine ører) bedre. Med det, mener jeg; du slipper å bruke enhver pedal for å "forbedre" lyden. Liker du karakteristikken i en Marshall, vil du elske denne.
 4. Hva syns du om Barber pedalen? Høres litt spennende ut med blend funksjonen, virker/fungerer den bra? Har hatt litt lyst på å bestille meg en sånn en stund nå. Pent, ryddig og flott brett forresten.
 5. Ja si det, var vel for å kompansere for slik "bedroom" volum, når ampen sto hjemme noen dager i jula. Bruker til vanlig full mellomtone og null diskant(+/-).
 6. Ja, jeg er lykkelig eier av en Splawn. Min er en Quickrod, men det hadde vært fantastisk morsomt å få prøvd en Nitro også. Her er bilde av min
 7. Gratulerer, YOU HAVE BEEN SPLAWNED! Blir tøfft for deg å være innehaver av så fet lyd, uten å få tatt den i bruk. Fantastisk amp, gled deg... Og forresten... Gratulerer igjen!!!
 8. Kanskje In Flames fans`n drar kjenselen denne; Treat - World of promises.
 9. Fantastisk, gleder meg. Får kose meg med di gamle platene hans så lenge.
 10. Jeg har en slik, har ikke brukt den på en stund nå. Men den låter bra til det meste, den blir grumsete hvis du skal opp i hi-gain verdenen (men det blir meste av pedaler og amper synes jeg). Radial har noen pedaler som kanskje er hakket bedre; plexitube,tonebone, hvis jeg husker riktig. Alt i alt; jeg synes den låter bra, men blir litt tynn/spinkel ifht en gitar-topp (med god lyd selvfølgelig). + for 2 kanaler og boost.
 11. Yeah, leve puddelrock & hocky-sveisen Lita Ford - Kiss me deadly:
 12. Peavey Vandenberg Men den er satt opp med 1hum.+ 1singelcoil.
 13. Ja det stemmer, gleder meg til detta. Mer info her; http://home.online.no/~livlangb/trf/html/b...ts_program.html
 14. Har selv en X2, må si det er den beste wireless`n jeg har prøvd. Synes andre merker har begynt å "tulle" med lyden når jeg bruker volumpotten på gitaren, spesiellt på clean lyder. Kanskje bare meg, men X2`n er den eneste jeg VIRKELIG stoler på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.