Web Analytics
Jump to content

huskerikke

Medlem
 • Posts

  1,551
 • Joined

 • Last visited

About huskerikke

Profile Information

 • Gender
  Mann

huskerikke's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2

Reputation

 1. Et 2x12 kabinett i heltre furu (ikke hylleplater i stavlimt furu) med riktig tykkelse, tolex, frontstoff, lim, beslag og frakt koster mer i materialer tid og tabber enn et kabinett fra TAD, Weber eller andre. Et "Biltema-kabinett" av hylleplater og kledd med Biltema-stoffer koster rundt 800,- i materialer. Man vil typisk oppgradere deler av dette og finner fort at man har betalt 11hundre i deler for noe som veier mer enn dobbelt som mye som originalen og ikke spiller med slik et kabinett bygget med riktige materialer gjør. Jeg har egen erfaring med begge He he - ja prisen på Fender-logoen gikk sakelig i været når fender stoppet salget av disse som del. De var jo i salg en stund til normale priser for å hjelpe alle som resturerer gamle forsterkere. Tipper dem har solgt mange ganger flere logoer enn amper solgt gjennom tidene.
 2. Er vel kryssfiner med 7 lags bjørk som er vanlig i 15+ mm tykkelse. Bare pass på at platen du har fått pris på ikke er den drittfineren som er beregnet til forskaling. Den blir for løs i fisken. Totalpris med frontstoff, beslag, tolex, elementer, håndtak etc blir i størrelse med Famus kabinettet som mange her på forumet har lagt sin elsk på.
 3. AxeFX er jo ganske utdatert på hw siden da. Er nok et resultat av spec-krav han setter som gjør det vanskelig å henge med på HW siden pga lavt volum. Blir kult når han finner tid for en oppdatering med capasiv touchskjerm og remote til smarttelefonene våre etc. Gleder meg allerede.
 4. Godkjenner dem bruk andre produksjons-applikasjoner også?
 5. I tillegg trenger man et kabinett til $150 (ca 1200 inkl mva eks frakt) som faktisk er veldig rimelig. Litt avhengig av type amp ender som regel totalkostnadene for et byggesett å koste samme eller faktisk mer enn en brukt amp vil koste en.
 6. Rørene spiller i par ja. Så du bør ta ut røret som ikke er i bruk. Forsterkeren bør også få seg en bias-justering når den kun kjører med 2 av 4 rør siden spenningen normalt går litt opp.
 7. Syra får du på apoteket. PCB kort har de fleste elektronikkleverandørene i sortemanget. Han jeg bruker kjøpe ferdige kort fra bruker i dag vanlig fotopapir. Han mener han får bedre resultat med fotopapiret enn disse "spesialarkene". ...man går fort lei av å holde på med dette. Den verste jobben er å bore alle hullene.
 8. Det å gjøre musikken tilgjengelig på forskjellige medier er nok ingen dum ide selv om jeg personlig ikke gidder betale for hjemmebrente CD-ROM pga begrenset levetid. Personlig skulle jeg ønske bransjen vill gjøre masterne tilgjengelig for nedlasting. Konverteringen til CD format er påvist gang på gang å ikke fungere spesielt bra slik man i dag komprimerer musikken. Slike musikkbutikker som hdtracks håper og tror jeg vil ha en fremtid da de gir forbrukeren tilgang til teknologiutviklingen. https://www.hdtracks.com/
 9. Dude, du har klisterhjerne Castor. Min er bare treg og klistrete.
 10. Er ikke det den samme som ble dokumentert i DIY tråden her på GN? Mener han allerede har byttet ut skjærebrettet med en ferdig kropp.
 11. Samme erfaring og henger meg på tråden i håp om å finne knallgod billiglakk.
 12. Overført til akustisk gitarer tar f.eks Larrivee 5-6.000,- ekstra kun for å lakkere toppen med farge. Dette forklarer han pga det er så tidkrevende å dekke og skrape binding og rosett.
 13. Spørsmålet jeg tror vi burde stille er hvorfor Edwards blir så kostbar å selge gjennom etablerte import/forhandler nett. Er det fordi importdelen er så ineffektiv fra Japan vs USA pga manglende volum? Eller er kommersiell frakt generelt mer kostbar? Eller er det fordi det er koster mer å kjøpe inn disse gitarene? Om det er det siste så må vi spørre om hvorfor det. Er det arbeidskostnader, delepriser eller ønske om høyere profitt fra eierne som da gjør instrumentene mer kostbar?
 14. Hvor lager dem disse studioene?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.