Web Analytics
Gå til innhold

Vuelo

Medlem
 • Innholdsteller

  314
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Vuelo

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 18. aug. 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Namsos
 1. Vuelo

  Bass-effekter

  Okai. Noen som har prøvd denne? SansAmp Bass Driver
 2. Vuelo

  Bass-effekter

  Brukes dette mye, eller er det bare veldig mange forskjellige basser og hvordan eq er satt opp som avgjør hvilken lyd diverse bassister har? I så fall, hvilke effektpedaler/brett er verdt å ta en titt på?
 3. Vuelo

  Bassgalleriet

  Vakkert! Sær samling. Men fine er de!
 4. Går det an å sette på plekterbrett på en Yamaha BB?
 5. Vuelo

  Bass/Fløyte-jam

  Da vil jeg tro at det er jordingen som slarker ja. Spurte om det var aktiv eller passiv, for når batteriet er dårlig på aktivbasser, så buzzer det fælt. Ihvertfall har jeg opplevd det før.
 6. Vuelo

  Bass/Fløyte-jam

  Fin, tight jam. Hummingen er litt vanskelig. Aktiv eller passiv bass? Prøv 4shared.com, har lastet opp noen album med bilder der, for å ta vare på de før jeg får råd til ekstern harddisk. Ganske bra.
 7. Vuelo

  Forslag til bass

  Kjøp min RBX. x]
 8. Apropos.. Noen som vil kjøpe Yamahaen min? (RBX375) Eller bytte den mot noe annet spennende, helst med 4 strenger? Ingenting galt med den, konge bass. Men kunne tenkt meg en 4-strenger i stedet. Og penger til å bare kjøpe, det har jeg ikke uten at jeg bytter/selger den jeg har..
 9. Helt sant at strenger betyr utrolig mye. Men du er sær, og du vet det selv.
 10. Vuelo

  Online basskurs

  Fikk ei ganske bra bassbok i julegave. Lært en del av den, faktisk. Øyvind Madsen tror jeg det var som hadde skrevet den. Verdt å sjekke ut. Følger med cd til den og. Edit: Du kan jo se her, diverse sider til diverse "lessons". link
 11. Vuelo

  YamaHa BB414

  Eier også en av de billigste RBX-ene, en 375. Mener den er ypperlig til det meste, har faktisk hatt konsert der jeg spilte klassisk med strykere, og den gled fint inn i lydbildet.
 12. Tal Wilkenfeld Liker dette av Jaco: Sting
 13. Vuelo

  Bassgitar

  5-strengs metallbass... Tja, du kunne jo sett litt på Yamaha sine RBX femmere(har en selv, konge trykk i den.) Ellers så kan du jo alltids ta en kikk på Warwick sine. De er fete. @Jørnan: Bongo er en bass du helst skulle gjemt i en papirpose når du spiller. Eller hatt bind for øynene. Men faen så fin lyd det er i de!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.