Web Analytics
Jump to content

vaiiii

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About vaiiii

vaiiii's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

  1. levere inn til reperatør? må vel være noen her som vet hvordan man gjør det.. jeg spør om.. har de skruene nederst på halsen noe å si? for å løsne opp strengene som liksom skal være så myke? jeg er ikke sikker på om det var samme merke som kameraten min hadde, men det var 09 strenger... har tykkelsen noe å si på mykelsen? de jeg har nå er jo syl tynne..
  2. Det er forresten en Louders guitar , svart hvit sånn nybegynner gitar.. men jeg har spilt på skikkelig myke strenger, men må være en justering på gitaren som kan gjøre det.. har prøvd å stemme den ned, men det låter jo helt feil..
  3. jeg har kjøpt meg 009 strenger... ba om å få de mykeste strengene i butikken, meen... når jeg har satt de på gitaren og stemt den så virker de så harde, jeg prøvde en kamerat sin elgitar for en stund siden og han sin var veeldig god å myk å spille på.. med de strengene... og han ba meg kjøpe 009 strenger, er det noen innstillingen på gitaren som er feil... eller som jeg kan justere? halsen, eller de skruene nederst med strengene..? ¤fortvilet¤ Håper på noen gode svar eller noen som vil guide/hjelpe meg mvh stian
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.